Cele mai bune modalități de a compara TurmericPlus și cel fals

Curcuma este un super-aliment care se dovedește deja oferind atât de multe beneficii pentru corpul tau. Citiți acest articol pentru a compara TurmericPlus și cel fals.

Știați că, în conformitate cu baza de date alimentar Frauda, ​​curcumă pulbere este adesea falsificată cu Sudan colorant și un colorant galben numit metanil galben? Acesta nu este aprobat pentru consumul uman și poate provoca leziuni ale sistemului nervos? Utilizarea de culoare galbenă metanil și cromatului de plumb sunt cele mai frecvente. Utilizarea de culoare este comun în țări ca India. Astfel, este regretabil ca India este cel mai mare producător, consumator și exportator de turmeric din lume.

Ce este turmeric?

Curcuma, condimentul principal în curry, este probabil cel mai puternic planta de pe planeta de la luptă și boala potential de mers inapoi. Ea are atât de multe proprietăți de vindecare, care în prezent nu au fost 6,235 peer-revizuite articole publicate dovedind beneficiile turmeric si unul de vindecare sale de renume compusi Curcumina.

Acest lucru pune turmeric în partea de sus a listei ca una dintre plante medicinale menționate cel mai frecvent în toate științei și următoarele plante cele mai populare studiate includ usturoi, scortisoara, ginseng, ghimbir si lapte de ciulin.

Extractul imitație turmeric

Există două metode obișnuite de a adulterer extractul de turmeric:

materiale de umplutură Adăugarea, care poate, poate să nu aibă nici o valoare nutritiva, sau se poate termina de fapt, vă afecta pe termen lung? Unele umplutură comun este rumeguș, făină de orez, amidon, etc.

Aveți posibilitatea să utilizați de coloranți de culoare pentru a da culoarea turmeric tradițional la umpluturi adăugate. Utilizarea de culoare galbenă metanil și cromatului de plumb sunt cele mai frecvente. Utilizarea de culoare este comun în țări ca India. Astfel, este regretabil ca India este cel mai mare producător, consumator și exportator de turmeric din lume. Acest lucru este cunoscut de a afecta negativ sistemul nervos al corpului si poate cauza cancer potrivit unor experți.

Compara cu TurmericPlus originală

Cel mai simplu lucru pe care ar trebui sa faci este de a vedea dacă produsul pe care intenționați să cumpere a fost certificate ecologic de către o agenție cunoscută și reputație terță parte. De exemplu, este în Statele Unite. Orice produs, care este cu adevărat organică, devine o certificare USDA. Atunci când USDA certifică acest producător poate pune un semn ca cea din dreapta pe, produsul său, care vă asigur că, este testat. Acest produs original și certificat, desigur, vă oferă o calitate și beneficii exacte. Acesta vă va da rezultate reale, mai degrabă decât să vă dau un necaz mai departe. Consumarea fals TurmericPlus voința te face severă prea mult boli. Desigur, va fi mai rău pentru tine.

În cazul în care pentru a cumpăra TurmericPlus de încredere

Pentru a cumpăra TurmericPlus original, mai bine pentru a merge pe acest site-ul oficial. Motive, de ce ar trebui sa dispuna pe aceste site-uri oficiale, sunt are deja un certificat de calitate. Acest certificat va garanta Suplimente nutritive și materialul. Cumpararea de pe site-ul oficial oferă, de asemenea, beneficii suplimentare, cum ar fi o reducere sau o consultație gratuită. Deci, ce vă așteptați? Doar faceți clic pe acest link pentru a vă aduce acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>