Cel mai simplu mod de a găsi o TurmericPlus pentru supliment de dieta

TurmericPlus are atât de multe beneficii pentru dieta ta. Acest articol vă va arăta cel mai simplu mod de a găsi o turmericplus pentru a sprijini dieta ta.

(Curcuma longa) Rizomul (tulpina subterana) din Curcuma longa, un membru al familiei ghimbir, produce condiment șofran galben. Acesta a fost mult timp folosit în India și Asia ca un medicament pe bază de plante și produse alimentare. De asemenea, a jucat un rol important în culturile orientale. Traderii a introdus turmeric în Europa în secolul al 13-lea, unde a fost numit șofran indian, deoarece arata similar cu condiment sofran. Acesta este responsabil pentru culoarea de feluri de mâncare curried și muștar american.

Turmeric și puterea sa de a obține o pierdere în greutate

Cercetarea a constatat ca extractele de curcuma poate reduce nivelul colesterolului din sange – in special LDL colesterol rau. Are proprietăți de reducere a lipidelor. Acest lucru poate reduce nivelul de colesterol și de a beneficia de pierdere în greutate prin reducerea creșterii greutății tesut adipos. Termogeneza este un proces care are loc atunci când grăsime este ars de sistemul nervos central, în scopul de a menține temperatura corpului.

In noul studiu intitulat, curcumin induce fenotip brun-gras, ca in 3T3-L1 și adipocite albe primare, cercetatorii coreeni stabilit pentru prima dată că curcumin este capabil să inducă brunare celulelor adipoase albe (adipocite) prin cel puțin patru mecanisme diferite:

Cum functioneazã?

Acesta acționează prin creșterea expresiei genelor specifice maro grase. Prin stimularea producerii de noi mitocondrii, evidențiată prin activitate crescută a lanțului de transport de electroni și creșterea oxidării acizilor grași.

Prin creșterea nivelurilor de proteine ​​ale lipazei hormon-sensibile si carboxilaza p-acil-CoA, doi markeri care joacă un rol în creșterea proceselor de grăsimi degradant (lipoliză) și suprimarea producției de grăsime nou (lipogenezei). Aceasta crește activitatea protein kinazei AMP-activat (AMPK). Activitatea AMPK este ceva de un comutator celular maestru metabolic, care imbunatateste homeostazia metabolică, care este adesea de echilibru la persoanele supraponderale si obeze.

De ce ar trebui să găsească o TurmericPlus

Curcuma are un record bun de siguranta – ceea ce înseamnă că, chiar și la doze mari, nu par a fi efecte toxice. Există doar câteva excepții, deși -turmeric poate stimula activitatea vezicii biliare, care este de obicei un lucru bun, dacă nu ai calculi biliari, caz în care va durea ca un mofo. De asemenea, persoanele cu pietre la rinichi trebuie să fie atent. Întotdeauna, verificați cu documentul dvs. înainte de a merge adăugarea de orice suplimente sau modificarea în sus dieta. Acestea vor fi cel mai probabil rece cu tine adăugarea de turmeric în, dar poate fi necesar să se adapteze medicamentele dacă aveți o condiție pre-existente. Capisce?

Cel mai simplu mod de a găsi o TurmericPlus

Deci, în cazul în care este cel mai simplu mod de a găsi o TurmericPlus, nimeni nu mai bine decât doar să faceți clic pe acest link și să cumpere de pe site-ul oficial? Cumpărarea de la site-urile oficiale vă oferă o calitate și preț bun; vei primi, de asemenea, beneficii suplimentare, cum ar fi o reducere și o consultație gratuită. Obține acordul prin găsirea TurmericPlus original și garantat pe site-ul oficial prin intermediul paginii de comanda chiar aici. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>