Cel mai preferat blocant carbidic natural

Suplimentul natural de blocare a carbohidraților este unul dintre produsele de pierdere în greutate care au înregistrat o creștere a popularității, din moment ce dietele cu conținut scăzut de carbohidrați au devenit pe scară largă. Carb blocante pilule de lucru pentru a preveni corpul de la digestia amidonului si carbohidrati. Eficacitatea blocantelor cu carbune este puternică și susținută de dovezi.

Alimente care acționează ca un blocant natural al carburilor

Cea mai eficientă modalitate de a experimenta beneficiile potențiale ale blocantei carburilor este printr-un supliment alimentar. Cu toate acestea, există, de asemenea, multe alimente care conțin compuși de blocare a carburilor. Iată câteva dintre favoritele noastre:

  • Fasolea albă de rinichi este probabil cea mai populară carbohidră care blochează hrana, și de cele mai multe ori ele sunt produsele alimentare care sunt folosite pentru a crea suplimente naturale de blocanți ai carbohidraților. Mai multe studii arată că compușii din boabele de rinichi albi pot modifica modul în care enzimele funcționează pentru a descompune carbohidrații.
  • Legumele verzi, cum ar fi broccoli și fasole verde, sunt de asemenea surse bune de blocare a carburilor, datorate în mare parte cantității de crom pe care o conțin.

Acest element esențial este necesar organismului uman în cantități mici, iar studiile au arătat că acesta poate ajuta la gestionarea greutății, la performanțele atletice și la alte condiții medicale.

  • Alimentele cu indice glicemic scăzut, cum ar fi grapefruit, nuci și linte pot acționa și ca blocanți carburi naturali la scară mică. Alimentele cu un indice glicemic scăzut nu pot bloca direct absorbția carbohidraților, dar ele ajută la reducerea efectelor carbohidraților cum ar fi zahărul din sânge și creșterea sentimentelor de foame.

Cum funcționează un blocant natural de carbune

Sucurile digerabile pot fi împărțite în două grupe principale: carbohidrați simpli și complexi. Carbohidrații simpli se găsesc în mod natural în alimente cum ar fi fructele și produsele lactate. Ele se regăsesc și în alimentele prelucrate, cum ar fi sucuri, deserturi și chiar iaurturi aromate. Carbohidrații complexi, pe de altă parte, se găsesc în alimente cum ar fi pastele, pâinea, orezul și legumele de amidon cum ar fi cartofii. Carbohidrații complexi sunt alcătuiți din multe carbohidrați simple legate între ele pentru a forma lanțuri, care trebuie să fie defalcate de enzime înainte ca acestea să poată fi absorbite. Blocajul carburilor naturale conține substanțe care inhibă unele dintre enzimele care descompun aceste carbohidrați complexi. Ca rezultat, aceste carbohidrați trec apoi în intestinul gros, fără a fi rupte sau absorbite. Ei nu contribuie cu nici un fel de calorii și nu ridică zahăr din sânge.

Cine ar trebui să utilizeze blocante carbice

Blocanții carbohidrați sunt cei mai eficienți pentru cei care doresc să se adapteze la regimul alimentar și dieta, ajutând la moderarea aportului de calorii. Cu toate acestea, blocarea carburilor poate să nu fie la fel de eficientă pentru cei care își limitează deja carbohidrații și își exercită în mod regulat. Cine consumă doar 150 de grame de carbohidrați pe zi și face greutăți cardio sau de patru ori pe zi consumă deja toate caloriile din carbohidrații din dieta lor (și mai mult). Există un punct de mijloc între cele două. Cei care lucrează în mod regulat și mănâncă o cantitate moderată de carbohidrați (până la 300 de grame pe zi), dar care doresc să devină mai slabi fără a-și sacrifica complet aportul de carbohidrați, pot beneficia cu siguranță de la administrarea unui blocant natural de carbohidrați. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>