Cel mai bun tratament pentru vezica hiperactivă noaptea

Dacă trebuie să te ridici pentru a urina de mai multe ori în timpul nopții, este posibil să ai o vezică hiperactivă noaptea. Această afecțiune se numește nocturie. Nocturia nu este aceeași cu vezica hiperactivă. Este posibil să aveți nocturie împreună cu vezica hiperactivă sau să aveți această afecțiune chiar și atunci când urinarea în timpul zilei este normală. Nocturia sau vezica hiperactivă noaptea este frecventă, mai ales pe măsură ce îmbătrânești. Unul din trei adulți cu vârsta peste 30 de ani trebuie să facă cel puțin două călătorii la baie noaptea. Dacă aveți nocturie, vă veți trezi mai mult de o dată pe noapte. Aceasta perturbă ciclul normal al somnului și provoacă pierderi de somn împreună cu alte complicații. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre vezica hiperactivă noaptea și cum să tratați această afecțiune.

Care sunt cauzele vezicii urinare hiperactive noaptea?

Datorită diferențelor anatomice evidente, bărbații și femeile se confruntă cu vezică urinară hiperactivă din diferite motive. În general, femeile se confruntă cu nocturie ca urmare a nașterii, a menopauzei și / sau a prolapsului de organe pelvine. La bărbați, nocturia poate fi direct atribuită hiperplaziei benigne de prostată, cunoscută și sub numele de prostată mărită. Factorii suplimentari care pot contribui la nocturie atât la bărbați, cât și la femei includ:

 • Modele de comportament – Acesta este un lucru pe care l-ai condiționat să facă corpul ca o rutină.
 • Medicamente diuretice.
 • Cofeina.
 • Alcool.
 • Tratamentul hiperactiv al vezicii urinare.
 • Lichide excesive înainte de culcare.
 • Diminuarea capacității nocturne a vezicii urinare – Producția de urină depășește capacitatea vezicii urinare, determinând trezirea individului.
 • Redistribuirea fluidelor.

Vezica hiperactivă noaptea: simptomele

Nocturia sau vezica hiperactivă noaptea pot apărea doar ocazional sau noaptea. Printre simptomele nocturiei se numără:

 • Urinare excesivă (trebuie să urinezi prea mult fluid).
 • Urinare frecventă (prea multe vizite la baie din diferite motive).
 • Urgență de urină (trebuie să urinezi uneori fără prea multe rezultate) sau reducerea urinei.

Nocturia poate rezulta atunci când „ceasul corporal” normal al unei persoane permite ca modelul de urinare din timpul zilei să apară noaptea. Uneori, nocturia poate fi pur și simplu rezultatul consumului de prea multe lichide, în special a cofeinei, înainte de culcare.

Cum se tratează vezica hiperactivă noaptea

Următoarele modificări ale stilului de viață sunt cele mai bune metode de a trata vezica hiperactivă noaptea:

 • Limitați consumul de lichide noaptea: beți multe lichide în timpul zilei (în special apă), dar limitați lichidele 2-4 ore înainte de a dormi. Asigurați-vă că limitați alcoolul și cofeina (sodă, ceai și cafea).
 • Gestionați-vă utilizarea diureticelor: dacă trebuie să luați un diuretic, atunci faceți acest lucru cu cel puțin 6 ore înainte de a dormi. Acest lucru va ajuta la reducerea numărului de ori când urinezi în timpul nopții.
 • Elevați-vă picioarele sau folosiți șosete de compresie: unii oameni se confruntă cu lichid în picioare. Când ridici picioarele, ajută la redistribuirea lichidelor înapoi în fluxul sanguin, reducând nevoia de a urina. Ciorapii elastici de compresie ajută prin presarea picioarelor pentru a preveni acumularea de lichide.
 • Bucurați-vă de după amiază: când dormi prost, un pui de somn te poate ajuta să te simți mai bine în timpul zilei. Naps-urile pot permite de asemenea absorbirea lichidelor în fluxul sanguin.

Dacă modificările de viață singure nu ajută cu vezica hiperactivă noaptea, unele suplimente pot fi de ajutor. Unii oameni încearcă un anumit produs, apoi un altul, până găsesc ceea ce funcționează cel mai bine pentru ei. Dacă nu doriți să parcurgeți un proces care consumă timp, atunci luați Frotrol. Flotrol este un supliment natural de înaltă calitate pentru susținerea vezicii urinare, care poate îmbunătăți semnificativ controlul vezicii urinare. Produsul este dedicat atât bărbaților, cât și femeilor, ingredientele sunt selectate și optimizate pentru a răspunde nevoilor nutritive specifice ale bolnavilor de nocturie. Compania din spatele acestui produs poartă același nume – Flotrol. Acestea au un site oficial cu multe informații despre această formulare specială de susținere a vezicii urinare. Faceți clic mai jos pentru a vizita site-ul web al Flotrol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>