Cel mai bun tratament pentru menopauză precoce

Principalul tratament pentru menopauză precoce este terapia cu hormoni de menopauză pentru a compensa hormonii care lipsesc. Dar aici vă vom oferi o altă opțiune de tratament. Menopauza precoce se întâmplă atunci când perioadele unei femei se opresc înainte de vârsta de 45 de ani. Se poate întâmpla în mod natural sau ca efect secundar al unor tratamente. Pentru majoritatea femeilor, menopauza începe între 45 și 55 de ani. Dacă aveți sub 45 de ani și ați observat că perioadele dvs. devin rare sau se opresc complet, ar trebui să luați în considerare administrarea unui tratament pentru menopauză precoce.

De ce menopauza vine devreme

Menopauza precoce poate fi spontană (doar se întâmplă) sau poate urma:

  • Chirurgie pentru îndepărtarea ambelor ovare (numită menopauză chirurgicală).
  • Tratamentul cancerului, cum ar fi chimioterapia sau radiația spre pelvis.

Deși menopauza timpurie înseamnă că fertilitatea este redusă, uneori poate apărea sarcina, iar femeile care doresc să evite sarcina ar trebui să folosească în continuare contracepția. Femeile cu menopauză mai tinere, care nu au motive medicale care le împiedică să utilizeze terapia hormonală cu menopauză, sunt recomandate, în general, să ia terapie cu hormoni menopauzei până în jurul vârstei de 50 de ani. Pe lângă tratarea simptomelor menopauzei, hormonoterapia cu menopauză previne, de asemenea, pierderea osoasă (osteoporoză) și fractura.

Simptomele precoce ale menopauzei

Principalul simptom al menopauzei precoce este perioadele care devin rare sau se opresc complet fără alt motiv (cum ar fi sarcina). Unele femei pot avea și alte simptome tipice ale menopauzei, inclusiv:

  • Clătiri fierbinți.
  • Transpirații de noapte.
  • Uscăciune vaginală și disconfort în timpul sexului.
  • Dificultate de somn.
  • Stare de spirit sau anxietate scăzută.
  • Conducerea sexuală redusă (libido).
  • Probleme cu memorie și concentrare.

Riscurile menopauzei precoce

Riscurile dezvoltării osteoporozei și bolilor cardiovasculare sunt mai mari pentru femeile cu menopauză precoce decât pentru femeile care ajung la menopauză la vârsta preconizată. Din acest motiv, este important să căutați un tratament adecvat pentru menopauză precoce. Conform studiilor comunitare, femeile care trec prin menopauză precoce fără tratament hormonal au o speranță de viață redusă cu aproximativ doi ani.

Care este tratamentul menopauzei precoce?

Menopauza precoce este atunci când o femeie are ultima menstruație înainte de vârsta de 45 de ani. Tânăra poate descoperi că menopauză precoce este supărătoare din cauza impactului pe care îl are asupra fertilității și a calității vieții sale. S-a demonstrat că această încetare precoce a producției de estrogen crește riscul afecțiunilor de sănătate, cum ar fi osteoporoza și bolile de inimă. Femeile cu menopauză precoce beneficiază de administrarea progesteronului sub formă de hormonoterapie cu menopauză cel puțin până la vârsta medie a menopauzei, care este de 51 de ani. Tratamentul cu hormonoterapie cu menopauză sau cu pilula este recomandat pentru a reduce simptomele severe și pentru a reduce riscurile de sănătate pe termen lung asociate cu menopauză precoce, cum ar fi osteoporoza. Cu toate acestea, cercetătorii au descoperit că progesteronul poate fi livrat mai optim organismului atunci când este aplicat pe piele, în loc să fie luat pe cale orală. Din acest motiv, vă recomandăm Proferia.

Proferia: cel mai bun tratament pentru menopauză precoce

Proferia este o cremă de progesteron topică sigură, naturală, care poate ajuta la restabilirea echilibrului hormonal și ameliorarea simptomelor menopauzei precoce. Proferia este un amestec exclusiv, natural, exclusiv de 30 de factori bio-activi specifici ai pielii și progesteron natural concentrat într-o bază de extract de yam sălbatic, apă pură și aloe vera calmantă. Acești factori ai pielii includ antioxidanții A, C și E care ajută la protecția împotriva radicalilor liberi. Nu conține petrol, lanolină sau alte ingrediente derivate din animale, Proferia folosește extractul de yam sălbatic extrem de solubil și bine absorbit ca purtător pentru progesteron. Aplicați crema Proferia pe zonele în care pielea dvs. este subțire, cum ar fi gâtul, sânii, în interiorul brațelor, etc. Pentru proceduri mai detaliate despre utilizarea Proferia, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>