Cel mai bun tratament cu hemoroizi pe care îl puteți face acasă

Suferi de hemoroizi? Dacă doriți cel mai bun tratament cu hemoroizi, iată ce trebuie să știți. În primul rând, dați seama că hemoroizii în mod normal nu doare, dar pot sângera fără durere. Dacă suferă răni, hemoroizii s-ar fi putut mișca în afara canalului anal în timpul unei mișcări intestinale și s-ar fi mărit. Dacă, în plus, hemoroizii dezvoltă un cheag de sânge, pot deveni deosebit de dureroși. Există multe moduri în care oamenii pot încerca să scadă hemoroizii dureroși, care ar putea fi folositori sau dăunători. Dar în acest articol veți găsi cel mai bun tratament pentru hemoroizi pe care îl puteți face în siguranță în confortul propriei dvs. case.

Ce este hemoroidul?

Hemoroizii sunt perne normale de țesut care sunt umplute cu vase de sânge și găsite la capătul rectului, chiar în interiorul anusului. Împreună cu un mușchi circular numit sfincter anal, hemoroizii ajută la controlul mișcării intestinului. Cand oamenii spun ca au “hemoroizi”, ceea ce inseamna cu adevarat este ca hemoroizii lor au crescut. Mărirea hemoroizilor este adesea asociată cu simptome precum mâncărime, secreție de mucus sau sângerare. Sângerarea se întâmplă atunci când scaunul dur dăunează pereții subțiri ai vaselor de sânge în hemoroizi. Cele două tipuri de bază includ hemoroizi interni și externi. Hemoroizii interni sunt mai obișnuiți, iar hemoroizii externi tind să se simtă ca niște mușchi mari în exteriorul anusului care pot face dureroase. Sângerarea este destul de comună cu un hemoroid extern umflat. Umflarea hemoroizilor interni poate ieși din anus și poate fi văzută ca niște bulgări moi de țesut. Acestea se numesc hemoroizi proeminenți sau prolapsi. Hemoroizii mai mari pot face să se simtă ca ceva care împinge împotriva anusului, ceea ce poate face să stea foarte inconfortabil.

Cel mai bun tratament cu hemoroizi

Hemoroizii sunt un subiect jenant sau sensibil pentru a vorbi despre. Dar dacă ați primit un diagnostic hemoroid de la medicul dumneavoastră, nu vă îngrijorați: Hemoroizii afectează aproximativ unul din 20 de americani (atât bărbați cât și femei) și jumătate dintre adulții peste 50 de ani le au. Toți avem vasele de sânge în rect și anus, dar când se extind, acesta este un hemoroid. Pentru a scapa de hemoroizi, este important sa evitati constipatia si scaunul tare, ceea ce se poate face consumand o multime de alimente bogate in fibre pentru a face scaunele moi. Iar următorul lucru este cel mai bun tratament hemoroid potrivit practicanților sănătoși:

  • Îndepărtați fibra: Îți înmoaie scaunele și le face să se miște mai ușor în corpul tău. Veți găsi în fasole, pâine integrală și cereale, fructe și legume proaspete.
  • Beți o mulțime de fluide: Stați bine hidratate pentru a menține scaunele moi, astfel încât acestea să fie mai ușor de trecut. Apa este cea mai bună alegere. Bea mult pe parcursul zilei. Sucul de prune este un laxativ natural și te poate ajuta să pleci.
  • Exercițiu în mod regulat: Chiar și o plimbare mai proastă, 20-30 de minute în fiecare zi, vă poate ajuta să vă opriți.
  • Respirați: mențineți aerul în mișcare și înăuntru când lucrați din greu. Este obișnuit să țineți respirația pe măsură ce împingeți, trageți sau faceți un efort (probabil că nu vă dați seama că faceți acest lucru) – și acest lucru poate duce la dureri hemoragice și sângerare.
  • Utilizați o pernă: Așezați-vă pe o pernă în loc de o suprafață tare. Acesta va ușura umflarea pentru orice hemoroizi ai. De asemenea, poate ajuta la prevenirea formării de noi persoane.
  • Luați pauze: Dacă trebuie să stați mult timp, ridicați-vă în fiecare oră și deplasați-vă timp de cel puțin 5 minute.

Luați supliment suplimentar

Cel mai bun tratament cu hemoroizi include, de asemenea, utilizarea suplimentului. Multe produse tratează numai hemoroizii extern cu creme și unguente, sau în interior cu pastile. Din fericire, acum există Venapro care implică două căi interne de tratare a hemoroizilor, una care este o soluție homeopatică care trebuie pulverizată pe corp lângă burtă și o pilulă de fibră pentru a înmuia scaunele. Venapro va scăpa de mâncărime, de durere, de sângerare și chiar de reducerea umflăturilor. Ea face acest lucru prin utilizarea homeopatie pentru a calma hemoroizi reale, precum și un supliment de fibre naturale pentru a preveni alte agravarea de la constipație și greu-a-trece-mișcările intestinului. Venapro este natural, sigur și foarte ușor de utilizat. Este foarte eficient în tratarea hemoroizilor externi și interni. Produsul este fabricat cu cele mai înalte standarde de calitate în Statele Unite. Venapro poate fi trimis oriunde în lume. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a începe primul pas pentru a scăpa de aceste hemoroizi plictisitori prin utilizarea lui Venapro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>