Cel mai bun supliment Glucomanan în magazine puteți avea încredere pentru a cumpăra

Cautati supliment glucomanan in magazine? E bine. Ar trebui să citiți informațiile de mai jos înainte de cumpărare suplimentului.

Glucomannan este, fibre dietetice fermentabil solubil în apă extrasă din tuberculul sau radacina yam elefant, de asemenea, cunoscut sub numele de konjac (konjac Amorphophallus sau Rivieri Amorphophallus). Glucomannan constă dintr-un lanț de polizaharidă beta-D-glucoză și beta-D-manoză cu grupări acetil atașate într-un raport molar de 1: 1,6 cu beta 1-4 legături. Deoarece salivare umană și amilazei pancreatice nu pot împărți beta 1, 4 legături, glucomannan trece relativ neschimbate in colon, unde este foarte fermentate de bacteriile colonice. Are o greutate moleculară mare (medie: 1.000.000 Daltoni) și poate absorbi până la 50 de ori greutatea sa în apă, fiind una dintre fibrele dietetice cele mai vâscoase cunoscute. Prin urmare, glucomanan este luat în doze mai mici decât alte tipuri de suplimente de fibre.

popular supliment

Unul dintre motivele pentru care unii oameni pot fi familiarizați cu glucomannan se datorează faptului că este comercializat pentru capacitatea sa de a promova pierderea in greutate. Poți să Căutați glucomanan și veți vedea că lanțurile sunt deja de vânzare această fibră de plante ca un supliment? Există chiar și un supliment alimentar de brand-name numit Lipozene cu glucomanan ca ingredient principal.

Glucomanan pierdere în greutate s-ar putea fi posibil dacă ai conduce, de asemenea, un stil de viață sănătos în general, dar este important de a alege produsul potrivit și să-l într-un mod sigur. Fibra din radacina de konjac detine, de asemenea, multe alte beneficii de sănătate surprinzătoare. Nu sunt multe efecte secundare glucomannan, dar cel mai periculos (senzație de sufocare) este posibilă încă evitată. , Pulbere glucomanan insipidă poate fi adăugat în piureuri și să fie utilizate pentru a face un paste bogate in fibre. Dacă nu îl utilizați deja, să vorbim despre ce s-ar putea sau nu ar putea dori să devină un consumator al acestei fibre vegetale din Asia.

dovedit clinic pentru a vă ajuta să piardă în greutate

Foarte puțini nutrienți pot spune că au aprobat și revendicări pentru a ajuta la pierderea in greutate dovedite. Registrul UE privind mențiunile nutriționale și de sănătate oferă o bibliotecă reglementată a mențiunilor de sănătate din produse. Obiectivul registrului este acela de a se asigura că orice cerere făcută pe o etichetarea produselor alimentare, prezentarea sau publicitatea în Uniunea Europeană este clară, corectă și bazată pe dovezi științifice.

Acesta este conceput pentru a preveni inducerea în eroare a consumatorilor de a fi spus unui produs face ceva. Acest lucru nu este Comisia de sănătate a decis că Glucomanan în contextul unei diete hipocalorice, contribuie la pierderea in greutate. Da, de fapt, nu funcționează. Efectul benefic al pierderii în greutate se obține cu un consum zilnic de 3 g de Glucomanan, luate în trei doze de 1 g fiecare, împreună cu 1-2 pahare cu apă, înainte de mese și în contextul unei diete hipocalorice.

În cazul în care ar trebui să cumpere?

Care este cel mai bun supliment glucomanan? Proto-Col SlimFizz poate fi cea mai buna alegere. Acesta este un supliment de încredere cu mari beneficii naturale. Ei bine, trebuie să fii sigur că în cazul în care puteți cumpăra proto-Col SlimFizz bazat pe cooperare. Puteți vizita site-urile oficiale ale Proto-Col SlimFizz. Acolo, puteți citi detaliile completate pentru a compara cu celălalt. Aici, oferim link-ul pentru a vizita în mod continuu pe site-ul oficial al Proto-Col de încredere SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>