Cel mai bun supliment de ceramidă de luat

Dacă doriți să vă păstrați pielea plină, sănătoasă și fericită, ceea ce aveți cu adevărat nevoie este cel mai bun supliment de ceramidă. În timp ce îmbătrânim, corpul nostru se oprește să producă multe elemente naturale care ne păstrează aspectul tânăr. Una dintre cele mai importante componente ale tinereții pielii noastre este o lipidă numită ceramidă. Ceramidele reprezintă o parte integrantă a pielii noastre care ajută la protejarea și hidratarea, oferindu-ne o piele mai tanară. Multe companii de îngrijire a pielii high-end doresc să recreeze aceste rezultate cu suplimente de ceramide. Cu atâtea companii diferite promițând pielea tinerească și sănătoasă, poate fi dificil să alegeți cel mai bun supliment pentru ceramidă pentru dumneavoastră. Astfel, am studiat domeniul și am efectuat cercetări cuprinzătoare asupra a 47 de suplimente ceramice diferite pentru a găsi produsul cel mai eficient pe piață.

Ce sunt ceramidele exact?

Bine, imaginați dalele în duș. Acestea sunt celulele pielii tale. Acum imaginați groutul care le ține împreună. Sunt ceramide. Dacă nu există suficientă grosime între plăcile din podeaua dvs. de duș, atunci nu va fi capabil să mențină apa din scurgere din duș. Ceramidele etanșează crăpăturile dintre plăcile cu celule pielii. Ei păstrează celulele dvs. aranjate într-o matrice, mai degrabă decât o mizerie inutilă, și ei păstrează toate hidratarea de la scurgeri. Pielea noastră este mai mult decât jumătate de grăsime. Avem nevoie de toate “groutul de grăsime” pentru a păstra chestiile rele (microbi, infecție, poluare), sigilați bine (apă) și țineți întregul costum de piele împreună. De asemenea, vă puteți gândi la ceramide ca și magneți. Acești magneți de umiditate leagă celulele pielii împreună pentru a crea o barieră în interiorul suprafeței pielii, creând un strat protector care umple pielea și se blochează în umiditate. O barieră compromisă permite răului să intre, dar o barieră sănătoasă acționează și spune “nu treceți”. Dacă nu există nici o barieră, lucrurile rele intră și aveți infecții, acnee, mai mulți radicali liberi, mai multe leziuni ale pielii, îmbătrânirea – lotul. Toată lumea are nevoie și folosește ceramide. La persoanele cu pielea uscata si conditii cum ar fi eczeme, rozacee si chiar acnee, stim ca nivelul de ceramida din piele este mai mic decat ar trebui sa fie. Acest lucru contribuie la uscarea, sensibilitatea și inflamația pielii. Pentru persoanele cu niveluri scăzute de ceramidă, luarea celui mai bun supliment de ceramidă este soluția potrivită.

Ceramide derivate din plante

Pe măsură ce îmbătrânim, producția de ceramide – care sunt lipide naturale vitale – poate începe să încetinească. Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru este nedorit. Pentru a compensa acest declin foarte natural al producției de ceramidă, multe companii de îngrijire a pielii high-end încep să ofere suplimente premium care conțin fitoceramide. Fitoceramidele sunt ceramide derivate din plante echivalente cu lipidele naturale. Ei caută să reproducă beneficiile naturale de ceramidă pentru piele. Utilizarea ingredientelor naturale care încearcă să reproducă ceea ce face protecția naturală a pielii noastre este o modalitate excelentă de a vă asigura că nu introduceți ingrediente potențial periculoase sau toxice oriunde în jurul pielii. Ingredientele naturale sunt esențiale. Aceste ingrediente au elemente care sfidează vârsta care pot ajuta la tratarea sau reducerea apariției liniilor fine și a ridurilor – fapt susținut de mai multe studii clinice. Utilizarea celui mai bun supliment de ceramidă este cea mai eficientă modalitate de a contribui la promovarea unei piele sănătoase, ferme și tinerești.

Care este cel mai bun supliment de ceramidă?

Vorbind despre cele mai bune suplimente de ceramide, ne putem gândi doar la Revitol Pythoceramide. În industria actuală de îngrijire a pielii, Revitol Phytoceramides este cel mai bun lucru pentru a se întâmpla vreodată. Cu ajutorul Revitol Phytoceramides, sunteți pe punctul de a lua câteva vârste de pe piele și pentru a obține aspectul tineresc, prin întinerirea pielea din interior. Revitol Phytoceramide formate din 2 părți:

  • Suplimente zilnice – administrați o pilulă o dată pe zi, de preferință cu mese.
  • Crema zilnică – aplicați crema în dimineața și în seara după spălare pentru o muncă perfectă.

Phytoceramidele (ceramide derivate din plante) sunt ingredientul activ utilizat în Revitol Phytoceramide. Phytoceramidele sunt cunoscute pentru a acorda mai multe beneficii uimitoare pentru piele. Unele dintre acestea rețin hidratarea pielii, întinzând pielea din interior, restabilind forma de protecție a barierului pielii, umflarea pielii, creșterea producției actuale de celule pielii și creșterea nivelului de colagen și ceramidă. Prin urmare, nu este greu de precizat că Revitol Phytoceramides este cel mai bun supliment de ceramidă. Dați clic pe linkul de mai jos dacă doriți să comandați acest supliment suplimentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>