Cel mai bun Resveratrol500mg pentru femei: nu-l într-adevăr funcționează?

Resveratrol500mg are multe beneficii pentru femei, vom prezenta la tine cel mai bun Resveratrol500mg pentru femei.

Femeile care au SOP produc cantitati mai mari de testosteron ușor și a altor hormoni androgeni decât media. Cu toate ca acesti hormoni de reproducere sunt de obicei asociate cu bărbații, femeile au, de asemenea, cantități mici. Nivelurile crescute la femeile cu sindrom poate contribui la perioade neregulate sau absente menstruale, infertilitate, creștere în greutate, acnee sau in exces a parului de pe fata si corp. Femeile care au acest sindrom se confruntă, de asemenea, un risc mai mare de a dezvolta alte probleme de sanatate, cum ar fi diabetul zaharat.

Ce este Resveratrol500mg pentru femei?

Resveratrolul este un tip de polifenol cunoscut ca un stilbenoid, care este produs in struguri si afine pentru a se proteja de infecții bacteriene și fungice, și într-o mai mică măsură, de radiațiile UV. Sa descoperit că strugurii care cresc în zone umede și mucegăite au avut cel mai mare conținut de resveratrol din orice cunoscute alimente / bauturi consumate. Resveratrolul este, evident, un compus puternic anti-fungice și antioxidant.

Când au fost administrate pe cale orala, resveratrol este bine absorbit de om, dar biodisponibilitatea sa este relativ scăzută, deoarece este metabolizat și eliminat rapid. In studiile preclinice, resveratrol a demonstrat că posedă numeroase activități biologice, care ar putea fi aplicate la prevenirea și / sau tratamentul cancerului, a bolilor cardiovasculare și a bolilor neurodegenerative.

Raportul benefic al Resveratrol500mg pentru femei

Rezultatele cercetării lansat în primăvara anului 2014 a indicat spre dezamăgirea de ciocolată și iubitorii de vin roșu ca resveratrolul nu ne-ar putea ajuta să trăiască mai mult. Într-un studiu al persoanelor în vârstă care trăiesc în regiunea Italia Chianti, cercetatorii au descoperit ca compusul a fost puțin probabil asociată cu o viață mai lungă.

Ei au masurat Resveratrolul din urina participanților și a comparat nivelurile printre cei care au murit pe parcursul nouă ani a studiului (era de așteptat ca o parte ar muri, în calitate de participanți au fost de 65 de ani și peste) și cei care au supraviețuit. nivelurile Resveratrol au fost similare printre cei care au murit și cei care au supraviețuit, sugerând că compusul nu are un impact semnificativ asupra longevității, cel puțin nu în cantitățile pe care le consumăm în alimente și băuturi.

Studiu privind Resveratrol500mg pentru femei

Într-un studiu australian de barbati hipertensivi supraponderali si femei in post-menopauza, cercetatorii au monitorizat efectul resveratrolului asupra arterei brahiale, artera majora a brațului. reducerea fluxului sanguin în acest vas este legat de factori, cum ar fi obezitatea și hipertensiunea risc. După consumarea unei forme foarte bioactiv de resveratrol, participanții au demonstrat o creștere semnificativă și rapidă a fluxului sanguin într-o oră.

În cazul în care pentru a cumpăra Resveratrol500mg pentru femei

Acum, puteți cumpăra Resveratrol pentru femei recomandat numai pe site-ul oficial. Dacă doriți să luați Resveratrol500mg, verifica anunțul urmați link-ul de aici pentru a vizita direct site-ul oficial. Puteți afla mai multe sfaturi interesante pentru a cumpăra Resveratrol500mg doar pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>