Cel mai bun loc pentru a obține o cetonă zmeura pentru pierderea in greutate in mod semnificativ

Să ne-o cetonă zmeura pentru pierderea in greutate. Multe produse de acolo sunt revendicate pentru a face lucrurile mai ușor.

Acestea sunt plante, shake-uri, si pastile care ar trebui să vă ajuta să arda grasimi sau de a reduce apetitul. Printre cele mai populare este un supliment numit cetone zmeură.

cetone zmeură sunt revendicate de a provoca grăsime în interiorul celulelor care urmează să fie defalcate în mod mai eficient, ajutând arde grasimea corpului mai repede. Ele sunt, de asemenea, susținut pentru a crește nivelurile de adiponectin, un hormon care ajuta la reglarea metabolismului. Acest articol trece în revistă cercetările științifice actuale în spatele suplimentele cetonelor zmeură și dacă acestea sunt de fapt în valoare de vedere.

Ce este zmeură cetonă?

Zmeură cetonă este un produs chimic de zmeura rosie, precum kiwi, piersici, struguri, mere, alte boabe, legume, cum ar fi rubarbă și scoarța copacilor tisa, arțar și pin. Oamenii iau zmeură cetonă prin gura pentru pierderea in greutate. A devenit popular pentru pierderea in greutate dupa ce a fost menționată pe show de televiziune Dr. Oz în timpul segmentului numit zmeură cetonă: miracol grăsime-arzător într-o sticlă, în februarie 2012. Oamenii aplică zmeură cetonă pe piele pentru pierderea parului. Zmeură cetonă este de asemenea utilizat în alimente, cosmetice și alte tipuri de fabricație ca agent de parfumare sau de aromatizare.

Cum producător de zmeură cetonă pretinde că ajută la pierderea în greutate

Conform revendicărilor producătorului, cetone zmeură reglementa adiponectin hormon, care tinde să fie prezent la niveluri mai mici la persoanele cu obezitate decat cei fara ea. Unele studii arată că creșterea nivelului adiponectin poate ajuta la tratarea problemelor de insulină, cum ar fi diabetul zaharat de tip 2 si sindrom metabolic prin creșterea sensibilității la insulină. Rezistenta la insulina este un factor cheie in obezitate, diabet de tip 2 și sindromul metabolic. cetone zmeură poate reglementa, de asemenea, noradrenalina, care poate provoca o ușoară creștere a temperaturii corpului.

cetone zmeură și pierderea în greutate

Intr-un studiu publicat în 2005, numit Acțiunea anti-obezitate de cetona de zmeură, cetone zmeură s-au dat la șoareci care au fost hraniti cu o dieta bogata in grasimi timp de mai multe săptămâni. Șoarecii au fost împărțiți în grupuri diferite, fiecare obtinerea aceleasi calorii dar obtinerea diferite cantitati de cetone zmeura (fie de 0,5%, 1% sau 2%).

Dietele au fost de aproximativ 40% grăsime în fiecare grup. Cercetatorii au remarcat faptul ca cetone de zmeura care alcătuiau între 1% și 2% din totalul de calorii a determinat o reducere a greutății corporale și acumularea de grăsime în ficatul de șoareci după 10 săptămâni de utilizare, în comparație cu șoarecii care numai au fost hraniti o dieta bogata in grasimi.

Cel mai bun zmeură cetonă pentru a cumpăra

Cele mai bune zmeură cetonă pe care trebuie să cumpere este RaspberryKetonePlus. Acesta este producătorul de a vinde în mod legal pentru pierdere în greutate supliment. Acum puteți verifica produsul pe site-ul oficial, făcând clic pe linkurile ca furnizate. Aici, puteți vizita site-ul oficial de încredere al RaspberryKetonePlus, care va oferi mai multe beneficii. Puteți obține, de asemenea, RaspberryKetonePlus de înaltă calitate garantată și. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>