Cel mai bun loc pentru a comanda și cumpăra colagen pentru o piele perfect

Când ai probleme cu pielea, crema de colagen poate fi cel mai bun mod de a utiliza. Găsiți cel mai bun loc pentru a cumpara colagen pentru piele.

Colagenul este o componentă proteică naturala a pielii, care actioneaza ca un schelet și blocul de construcție principal pentru celule, țesuturi și organe. Aproximativ o treime din conținutul de proteine ​​din corpul tau este format din colagen, care se gaseste in oase, mușchi și țesuturi ale organelor. Colagenul, keratina, si elastina da pielii puterea, elasticitatea și structura.

Alegerea tipului de colagen

Există 28 de tipuri de colagen în organism. Colagenul de tip 1 este cel mai abundent în corpul nostru și mai puternică decât oțelul în greutate. Aceasta reprezintă 80% din stratul de derm al pielii noastre. Prin urmare, colagen tip I este considerată a fi proteina-cheie matrice de construcție care conferă pielii structura și fermitatea.

Colagenul de tip II formează articulații mobile, astfel încât este frecvent utilizat pentru a trata imbatranire comune și ameliorarea durerii asociate cu artrita.

Colagenul de tip III este al doilea cel mai abundent colagen în țesutul uman. Bebelusii si copiii au o mulțime de colagen de tip III, care este motivul pentru care pielea lor este atât de moale și grăsuț. Pe masura ce imbatranim, colagen tip III se înlocuiește treptat cu tip I de colagen.

Uita-te pentru un supliment de colagen care conține cel puțin 90% colagen tip I, dacă doriți ca supliment de colagen pentru a lucra pentru pielea ta.

Cel mai bun crema de colagen pentru piele pentru a cumpăra

XYZSmartCollagen combină anti-îmbătrânire creme cu creme tatuaj. Produsul a fost inițial conceput pentru a fi o crema de piele pentru tatuaje, dar dezvoltatorii observat repede că crema ridicat, netezite și înăsprit pielea pentru a reduce ridurile.

XYZSmartCollagen de astăzi este promovat în primul rând pentru a fi o crema anti-imbatranire, dar ar putea fi încă folosit ca o crema tatuaj pentru a vindeca pielea după ce un tatuaj. XYZSmartCollagen acționează prin reducerea semnelor de îmbătrânire și îmbunătățirea aspectului pielii deteriorate, cum ar fi vergeturi.

De ce XYZSmartCollagen este diferit

Din perspectiva utilizatorului, poate fi ușor de spus că toate cremele de colagen sunt la fel. XYZ este diferit. Permiteți-mi să explic de ce. Ingredientul principal din crema de colagen medie conține TGF-β, împreună cu derivați artificiali. Prea mult TGF-β1 poate creste nenatural niveluri exces de colagen, care este în mod normal, de proastă calitate; acesta este motivul pentru crema medie de colagen oferă rezultate slabe.

În cazul în care pentru a cumpăra colagen pentru piele

XYZSmartCollagen nu se vinde în magazine și pot fi achiziționate numai de pe site-ul oficial; acest lucru vă asigură primi un produs original. Un 50 ml borcan costa $ 49.99 (£ 39.99), care este un preț mic pentru a plăti pentru un produs care va ajuta face sa te mai tineri în căutarea fără o intervenție chirurgicală. Producătorul ar trebui să fie primul port de escală aici pentru a vă asigura că sunt obtinerea adevarata afacere. Cap la site-ul producătorului și vă puteți ridica un borcan de XYZSmartCollagen. Faceți clic pe link-ul pentru a continua vizita site-ul oficial al acestei cele mai bune crema de colagen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>