Cel mai bun jeleu ejaculare prematură pentru tratament sigur si mare

Cum este jeleul ejaculare prematură? Poate acest lucru da un bun tratament pentru ejaculare precoce? Citește acest post terminat.

Organele sexuale sunt, de obicei, cele mai importante organe ale corpului la om. Pe de altă parte, performanța optimă a acestor organe ale corpului este important pentru tine pentru a obține bucurie maximă sexuală și alte avantaje ale activității sexuale.

Ejacularea precoce nu este o stare normală, și este, uneori, otrava de viata sexuala a oamenilor. Este astfel un hassle că împiedică în încrederea unor oameni. Prin urmare, trebuie să găsiți tratamentul exact pentru a opri în mod eficient. Cum este despre jeleu ejaculare?

Tipuri de probleme de ejaculare

Trei tipuri de probleme de ejaculare bărbați se confruntă în zilele noastre. Prima dintre ele este ejacularea precoce, ejacularea retrograda, si ejaculare intarziata. Dintre acestea 3, ejaculare prematură este cea mai frecventă – aceasta deranjează oamenii nu numai în vârstă. Chiar și în vârstă mijlocie și unii dintre cei mai tineri experimenta o criza de ejaculare precoce.

Tratamente gel ejaculare precoce

Utilizarea unguente desensibilizare: anestezice locale cum ar fi geluri de lidocaină / prilocaină și benzocaină cum pot fi aplicate la undersurface capului penisului (gland). Benzocaina și lidocaină / prilocaina au diferite solubilitate în apă și timp de răspuns. Benzocaina este mai puțin solubil în apă și, prin urmare, rămâne o lungă perioadă de timp pe pielea penisului, având ca rezultat un răspuns mai bun potențial și controlul ejaculării. De asemenea, este aplicat cât mai devreme de 15 minute înainte de actul sexual, în timp ce lidocaină / prilocaina este în general aplicat 30 minute înainte de sex. unguente desensibilizare sunt cel mai bine aplicate și apoi spălate de 5-10 minute înainte de relații sexuale, în caz contrar, ele vor provoca un efect de amortire pentru partenerul de asemenea. Unii oameni folosesc aceste geluri sub un prezervativ.

Utilizarea Enlast cremă pe bază de gelatină pentru tratament

Pe care o preferați? Va recomandam crema Enlast. Această cremă pe bază de gelatină este o soluție bună pentru ejaculare prematură. Enlast este o crema comercializate pe internet, care pretinde pentru a opri ejacularea precoce la bărbați de toate vârstele.

Promovează să fie o descoperire sigura si eficienta, care va reduce penian sensibilizare și prelungește timpul de ejaculare la barbati pentru o mai mare satisfactie sexuala intre doi parteneri.

Descrierea produsului producător de stat pe care încorporează aprobat de FDA ingredient pentru accesoriu sexuale. Descrierea produsului din site-ul oficial descoperă că Enlast nu este o pastila pentru accesoriu de sex masculin, dar un preparat crema ușor de utilizat pentru uz extern.

Cum funcționează Enlast?

În conformitate cu fabricantul produsului, componenta activă cheie în Enlast crema de ejaculare precoce este benzocaina, care a desensibilizante de conținut.

Barbat efect de desensibilizare a penisului incetineste începutul punctul culminant la bărbați în funcție de acestea. In plus, Enlast face treaba prin reducerea penisului, suprasensibilitatii in timp ce se extinde timpul de punctul culminant.

Toate aceste efecte, în conformitate cu informațiile despre produs, va ajuta să ne facă obține controlul asupra punctul culminant și în aceeași perioadă și rezolva problemele de ejaculare precoce la bărbați. Aceleași suplimente accesoriu de pe web au în general efecte afrodisiace (ingrediente care îmbunătățesc libidoul masculin).

Cel mai bun loc pentru a cumpăra

Acum ai de gând să cumpere această Enlast? Este o idee bună. Posibil să aveți nevoie pentru a găsi link-ul banner-ul de scopul de a ajunge la pagina de comandă a Enlast. Aceasta se ocupă cu site-ul oficial al Enlast. Dați clic pe acesta pentru a intra în site-ul oficial al Enlast rapid și redirecționa ușor.