Cel mai bun culturism pentru femeile cu hormon de creștere uman

Doriți să încercați culturism pentru femeile cu hormon de creștere uman? Citiți acest articol pentru a cunoaște cele mai bune HGH pentru femei.

Femeile fac mai mult hormon de creștere (GH) decât bărbații. Acesta este un fapt (ciudat, dar adevărat), am stabilit în ultimul meu articol. De asemenea, am stabilit că producția de estrogen pare să fie corelată pozitiv cu nivelul nostru de hormon de creștere uman. Cu cât este mai Estrogenul ne-am circulant, cu atât mai mult hormon de creștere producem. Deci, ce înseamnă cu adevărat pentru noi? Putem valorifica producția noastră de hormon de creștere? Ce se întâmplă atunci când nu facem la fel de mult estrogen mai? În plus, putem folosi suplimente si nutritie pentru a spori producția de hormon de creștere și efectele sale?

Efectele HGH asupra femeilor

Sportivii profesioniști și de agrement ia hormon de creștere ca medicamente pentru îmbunătățirea performanțelor. Datele științifice care susțin această utilizare rămân rare, dar unele descoperiri indica faptul ca HGH poate îmbunătăți abilitățile atletice. hormon de creștere poate afecta alte măsuri de comportament atletice, de asemenea.

Imbatranirea scade nivelul de hormoni de creștere și crește dezvoltarea plăcii arteriale. Acești factori de multe ori co-variază în ceea ce sugerează că aportul de HGH ar putea preveni bolile cardiovasculare la adulti in varsta. Obiectivul primar în acest studiu a fost scoruri de colesterol, care prezice riscul cardiovascular. Rezultatele au indicat ca preparate injectabile HGH reduce atât colesterolul total si nivelul de colesterol rău. aportul de hormon de creștere a fost bine tolerat, dar a făcut-o dimensiune creștere inel.

Suplimentele si somn pentru mai mult hormon de creștere

Unele suplimente nutritive importante s-ar putea, de asemenea, doriți să adăugați pentru a îmbunătăți producția de hormon de creștere. Aminoacizii arginina și orthinine ambele au fost asociate cu niveluri crescute de GH. Doza magică argininei pare să fie undeva între 5 și 9 grame pe zi și orthinine este de aproximativ 170 mg per kilogram pe zi. Numai dozele mari ale acestor două suplimente stimulează de fapt o creștere a GH. Prin urmare, dacă aveți de gând să completeze cu acești doi aminoacizi nu pierde bani prin a face doze mici.

De ce să cumpărați hormon de creștere uman?

Hormonul sine face atat de multe lucruri uimitoare de la consolidarea diviziunii celulare și a structurii pentru creșterea conversiei de aminoacizi, pentru a fi pur și simplu foarte anabolic si metabolice sporind în natură. Prin trăsăturile în care se afișează în organism prin intermediul modului de acțiune directă și există numeroase mai mult decât ne-am enumerate, cei care cumpara hormoni de creștere uman poate atinge următoarele.

Beneficiile sunt aici. Aceasta crește masa de țesut slab, scade grasimea corporala si creste vindecarea (muschi, articulatii, tendoane, ligamente, etc.). Aceasta a crescut, de asemenea, osoase, articulare și puterea tendon. Acest supliment poate da o piele mai sanatoasa, a crescut de energie, mai multă claritate de gândire și concentrare mentală mai puternică. Desigur, acest hormon poate ajuta cu un sentiment sporit de bunăstare (vizavi de depresie).

Când să cumpere hormoni de creștere uman (HGH)

Când este cel mai bun moment pentru a cumpăra Hormonul uman de crestere? Cum este gata chiar acum? Hormonul uman de crestere este perfect in orice moment, alege un timp și du-te pentru ea. Pentru culturisti competitivi putem face o excepție; în timp ce numeroase culturisti competitive cumpara Hormonul uman de crestere mai va trebui sa intrerupa dreptul de utilizare înainte de un spectacol din cauza unor posibile în greutate apă poate provoca le să dețină. Acest lucru nu este ceva ce cei mai mulți oameni vor avea nevoie să vă faceți griji, deoarece majoritatea nu se va suplimenta cu suficientă pentru a provoca această problemă pentru a începe cu. Lung și scurt este simplu; dacă sunteți sănătoși acum este momentul perfect pentru a suplimenta.

Obțineți acest lucru numai pe site-ul oficial al HGH. Puteți să-l cumpere, făcând clic pe link-ul oferit chiar aici. Acesta vă va trimite la site-ul lor oficial de la producător HGH. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>