Cel mai bun crema de colagen pentru răni care lucrează efectiv pentru un aspect mai tanar

Aici este un nou produs de cremă de colagen pentru răni cu multe avantaje. Puteți citi comentarii cu privire la următorul articol.

Colagenul, proteina care conferă pielii rezistența la tracțiune, joacă un rol-cheie în fiecare fază de vindecare a rănilor. Aceasta atrage celule, cum ar fi fibroblaste și keratinocite, la rana, care încurajează debridare, angiogeneza și reepithelialization. In plus, colagen ofera o schelă naturala sau substrat pentru cresterea tesutului nou.

Despre colagen

pansamente cu colagen stimula creșterea țesutului nou și să încurajeze depunerea și organizarea fibrelor de colagen nou formate și țesut de granulație în patul rănii. Aceste pansamente se leaga chimic de metaloproteinaze matriceale (MMPs) găsit în fluidul extracelular al rănilor. În mod normal, atac și MMPs descompun de colagen, astfel că a crezut că înfășurată pansamente care conțin colagen da MMPs o sursă alternativă de colagen, lăsând colagen natural al organismului disponibil pentru vindecarea ranilor normale.

Vindecă-o varietate de răni

Colagenul ajută migra la numeroase tipuri de celule, inclusiv fibroblaste și keratinocite, la rana, care joacă un rol major în stimularea creșterii țesutului într-un pat rana. Aceste proprietăți pot ajuta ajuta clinicienii cu debridarea țesuturilor infectate într-o rană și să încurajeze creșterea naturală să apară. pansamente cu colagen sunt potrivite pentru o mare varietate de tipuri de plăgi, inclusiv escare, arsuri minore, ulcere picior, răni cronice, și bucăți mari deschise.

flexibilitate și confort la un pacient face colagen un du-te pentru a dressing atunci când vine vorba de vindecarea rănilor. Singurele anumite tipuri de răni care nu pot fi tratate cu fibre de colagen sunt arsuri de gradul III, leziuni care s-au format în escare sau arse de țesut mort sau un pacient care posedă simptome alergice la bovine, păsări sau porcine produse.

pansamente colagen

Colagenul Pansamente inclusiv pansamente Promogran, SkinTemp, Nugel, dressing Fibracol, dressing, colagen gel plăgilor, Fibracol Pansament și sos de colagen Prisma. pansamente cu colagen sunt folosite pentru a ajuta la moderată până la răni exudat grele vindeca. pansamente cu colagen promova vindecarea prin menținerea rana umedă în timp ce absoarbe exudat. Versatil și absorbant, pansamente cu colagen pot fi tăiate pentru a se potrivi rana. Unele pansamente de colagen sunt disponibile ca corzi pentru ambalare răni adânci. Selecțiile noastre de colagen includ Johnson și Johnson populare dressing Promogran.

infecție downplaying

Un alt aspect benefic pentru utilizarea unui pansament de colagen este capacitatea sa de a reduce aparițiile infecții ale plăgilor. Colagenul poate ajuta la instanțele de control ale bio-sarcinii de la care apar, care, în esență, acumularea de bacterii populează o suprafață înainte de a fi sterilizat. Prin stratificarea o bariera intre rana si bacteriile din jur, precum și producția sa de răspândire a agenților antimicrobieni în jurul rănii, riscul general de infectare este scăzută.

Minimizarea iritarea

pansamente cu colagen de obicei, posedă calități de bază non-aderente, astfel pansamentul va rămâne comprimat în timp ce senzație în vrac, eliminarea pansament lipirea secretiile uscate ale zonei vătămate. Cu toate acestea, pansamente de acoperire vor fi necesare atunci când se utilizează un pansament de colagen. Atunci când sunt combinate cu caracteristicile sale de ședere moale, precum și producerea de un mediu umed ideal pentru rana, fibrele de colagen poate ajuta la iritații mai mici și disconfort. pansamente de colagen poate rămâne de obicei aplicate la o rana timp de aproximativ șapte zile. Aceasta va reduce, de asemenea comutare bandaje.

Cel mai bun colagen pentru rani pentru a cumpăra

Vă recomandăm să luați XYZSmartCollagen. Acest XYZSmartCollagen poate fi cumparat de pe site-ul oficial. Faceți clic pe link-ul pentru a vizita site-ul oficial al acestui XYZSmartCollagen. Va fi foarte important pentru a cumpăra acest produs pe site-ul oficial pentru a obține un preț special cu garanție. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>