Cel mai bun aparat bucal sforăitor

Un bucățel de sforăit este definitiv un bun ajutor de sforăit pentru tine. Totuși, alegerea celui mai bun element bucal sforăitor nu este chiar atât de simplu. Aproape o treime din adulții din Statele Unite experimentează frecvent sforăitul. Mulți găsesc alinare folosind bucățele sforăitoare (cunoscute și sub numele de protecție bucală), care reduc sforăitul fie ținând limba în loc, fie împingând maxilarul înainte. Piesa pentru sforăit, numită și dispozitiv de avansare mandibulară, este cel mai obișnuit tip de piesa bucală pentru a opri sforăitul. Dispozitivul de avansare mandibulară deplasează fizic mandibula (sau maxilarul inferior) înainte; aceasta ține limba pe loc și previne blocarea aerului.

Ce este sforăitul?

Sforaitul este pur și simplu sunetul rezistenței și turbulenței în căile respiratorii superioare. Contrar credinței populare, sunetul sforăitului nu vine din nas. Mai degrabă, sforăitul începe în spatele căilor aeriene. În spatele limbii, orofaringele poate deveni restrânsă în timpul somnului. Majoritatea oamenilor sforăiau. Așadar, șansele sunt, că sunteți foarte familiar cu sunetul sforăit. În timpul somnului, mușchii – care mențin calea respiratorie superioară deschisă și patentată – se relaxează. Acest lucru este mai important în timpul somnului profund când mușchii sunt mai relaxați. Pe măsură ce calea aeriană devine mai mică, turbulența aerului crește. Țesuturile moi din spatele gâtului vibrează. Aceasta este ceea ce provoacă sunetul sforăit. Piesa bucală sforăitoare este una dintre cele mai eficiente opțiuni de dispozitive anti-sforăit. Cel mai bun aparat bucal sforăitor trebuie să fie ușor de utilizat și confortabil pentru utilizator.

Selectarea celei mai bune piese bucale sforăitoare

Există atât de multe dispozitive pe piață încât este destul de dificil să decizi care este cel mai bun pentru tine. În plus, bucățile de sforăit pentru a preveni sforăitul sunt vândute sub mai multe denumiri diferite (dispozitive de avansare mandibulară, protecție pentru sforăit, protecție pentru sforăit și așa mai departe), care înseamnă toate același lucru! Vă putem ajuta să găsiți cea mai bună piesă bucală pentru sforăit pentru a opri sforăitul. De fapt, am făcut o cercetare și am selectat un produs de calitate și puteți citi despre acest lucru mai jos.

Air Snore: cea mai bună piesă bucală sforăitoare

Air Snore este cel mai bun aparat bucal sforăitor pentru începători: are un preț redus, o garanție bună și nu are o configurație complicată. Avantajul suplimentar al picăturilor Air Snore îl face unic și un produs extrem de complet. Air Snore este un dispozitiv de avansare mandibulară. Aceasta funcționează prin reajustarea poziției maxilarului inferior. Este confortabil de purtat, deoarece folosește tehnologia de fierbere și mușcătură, astfel încât să se poată mușca perfect la dinți. Acest aparat bucal nu vă împiedică să respirați prin gură dacă nu puteți respira prin nas. Este unul dintre avantajele mari ale Air Snore. Alte avantaje majore ale Air Snore sunt:

  • Persoanele care încep să folosească Air Snore observă diferența și îmbunătățirea instantaneu.
  • Utilizarea picăturilor ajută, de asemenea, la relaxare, respirația devine mai clară și oferă ușurința de a lua oxigen.
  • Air Snore este în general compatibil cu toată lumea și nu prezintă niciun impediment.
  • Picăturile fac o achiziție unică cu care credem că toată lumea va fi fericită.
  • Dispozitivul în combinație cu picăturile îți poate ușura sforăitul. Acest dispozitiv vă permite să dormiți bine noaptea.
  • În sfârșit, Air Snore este fabricat și vândut de o companie consacrată care oferă o lungă garanție de returnare a banilor.

Puteți obține acest produs de pe site-ul oficial Air Snore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>