Cea mai bună dozare TurmericPlus trebuie să ia pentru sănătoși

Ai nevoie pentru a maximiza TurmericPlus rezultat? Urmați acest articol pentru a cunoaște doza TurmericPlus corespunzătoare pentru maximizarea rezultatului sprijinului dumneavoastră de sănătate.

Curcuma este un condiment care vine de la planta turmeric. Acesta este frecvent utilizat în produsele alimentare din Asia. Probabil știți turmeric ca principalul condiment în curry. Are un gust cald, amar și este frecvent utilizat pentru aroma sau curry culoare pulberi, iperite, unt, brânzeturi și. Dar rădăcina de turmeric este, de asemenea, utilizat pe scară largă pentru a face medicina. Acesta conține o substanță chimică de culoare galben-numit curcumina, care este adesea utilizat pentru alimente de culoare si cosmetice. TurmericPlus dozare.

Ce este TurmericPlus?

Curcuma este popular Superfood care este de a lua comunitatea de sanatate de furtuna. Cu o gamă largă de proprietăți medicinale și beneficii de sănătate, este ușor pentru a vedea de ce profesioniști și studii au indicat faptul ca Curcuma este un progres în super-alimente. De la pierdere in greutate, tensiunea arterială redusă și beneficii cognitive, TurmericPlus este o formulă toate naturale de Bioperine și extract Turmeric.

Alimentația în interiorul TurmericPlus

Curcumă

Curcuma, condimentul principal în curry, este probabil cel mai puternic planta de pe planeta, fiind folosite pentru a ajuta-o varietate de condiții de sănătate. Ea are atât de multe proprietăți de vindecare, care în prezent nu au fost 6,235 peer-revizuite articole publicate dovedind beneficiile turmeric si unul de vindecare sale de renume compusi Curcumina.

curcuminoid

Un curcuminoid este un diarylheptanoid liniar, cu molecule, cum ar fi curcumin sau derivați de curcumin cu grupări chimice diferite, care au fost formate pentru a crește solubilitatea curcumină și a le face potrivite pentru formularea de medicament. Acești compuși sunt fenoli naturali și produc o culoare galben pronunțat.

Piperine

Piperine este extras din piper negru folosind diclormetan. hidrotropi apoase pot fi utilizate în extracție pentru a avea ca rezultat un randament ridicat și selectivitate. Cantitatea de piperina variază de la 1-2% la ardei lung la 5-10% din ardei alb și negru comerciale. In continuare, poate fi preparat prin tratarea reziduului fără solvenți dintr-un extract alcoolic de piper negru, cu o soluție de hidroxid de potasiu pentru a îndepărta rășina (spune să conțină chavicine, un izomer de piperina) și soluția reziduului spălat, insolubil în alcool cald, din care alcaloidul cristalizează la răcire.

TurmericPlus dozare pentru corpul sanatos

Se poate lua 400mg – 600 mg extracte supercritice de 3 ori pe zi. Aceasta, desigur, este vorba despre suplimente (pulbere) standardizate. Unii producători de suplimente oferă produse turmeric care conțin o concentrație garantată de curcumina, componenta medicamentoasă principală a plantei. Universitatea din Maryland Medical Center recomanda 1200 la 1800 de miligrame de pulbere standardizate de zi cu zi.

În cazul în care pentru a cumpăra

Dacă acordați atenție și respectați regula de dozare ideala, TurmericPlus este foarte sigur pentru corpul tau. Nu numai în condiții de siguranță pentru corpul dumneavoastră, respectați regula de dozare ajuta, de asemenea, vă pentru a maximiza beneficiile acestui suplimente. Ce vă așteptați; nu-l ia nici mai mult. Faceți clic pe acest link pentru a cumpăra TurmericPlus doar pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>