Cea mai bună dietă pentru anti îmbătrânire

Alegeți mâncarea cu înțelepciune, apoi puteți părea mai tânără și adăugați ani la viață. Iată cea mai bună dietă pentru anti-îmbătrânire. Anti îmbătrânirea nu înseamnă doar alegerea ingredientelor potrivite pentru îngrijirea pielii, ci mai degrabă despre consumul corect. Cea mai bună dietă pentru anti-îmbătrânire trebuie să includă alimente care conțin acid elagic, biotină și vitaminele C și E, care sunt stimulatoare naturale de colagen.

Ce este colagenul?

Colagenul este cea mai abundentă proteină din piele, constituind 75 până la 80 la sută din aceasta. Găsit în stratul mijlociu al pielii numit derm, colagenul este ceea ce conferă pielii plinătatea și neplăcerile sale. Pe măsură ce îmbătrânim, magazinele noastre de colagen se epuizează, dar consumul de alimente bogate în acești nutrienți iubitori de piele sprijină sinteza de colagen. Alimentele bogate în vitamina C vor ajuta la reducerea semnelor îmbătrânirii pielii. Îmbunătățește textura pielii, fermitatea și poate ajuta la prevenirea liniilor fine. Acidul elagic este de asemenea un nutrient vital anti-îmbătrânire, îmbunătățind elasticitatea pielii. Biotina, o vitamina B, este un alt important rapel de colagen și luptător pentru acnee. Biotina ajută la producerea de acizi grași care hrănesc pielea pentru a menține un ten clar.

Dieta anti îmbătrânire: cele mai bune alimente de consumat

Iată câteva alimente care sunt bogate în nutrienți și antioxidanți care îngrijesc pielea pe care trebuie să le includă în dieta dvs. pentru anti-îmbătrânire.

  • Nasturel.

Creșterea de apă acționează ca un antiseptic intern al pielii și crește circulația și livrarea mineralelor către toate celulele corpului, ceea ce duce la o oxigenare sporită a pielii. Ambalate cu vitaminele A și C, antioxidanții din creierul de apă pot neutraliza radicalii liberi nocivi, contribuind la menținerea liniilor fine și a ridurilor.

  • Nuci.

Multe nuci (în special migdale) sunt o sursă excelentă de vitamina E, care poate ajuta la repararea țesutului pielii, la păstrarea umidității pielii și la protejarea pielii de daunele razelor ultraviolete. Nucile conțin chiar acizi grași omega-3 antiinflamatori care pot ajuta: întăresc membranele celulelor pielii, protejează împotriva daunelor solare și conferă pielii o strălucire frumoasă, păstrându-și bariera naturală de ulei.

  • Mure.

Murele conțin până la 55 de miligrame de acid elagic pentru fiecare 100 de grame. Ca și celelalte fructe de pădure, murele sunt, de asemenea, bogate în vitamina C. O cană din aceste super fructe vă poate ajuta să îndepliniți jumătate din recomandarea zilnică pentru vitamina. Vitamina C joacă un rol semnificativ nu numai în îmbunătățirea imunității, ci și în vindecarea rănilor și menținerea pielii tinere. Este o componentă integrală pentru colagen, care servește ca structură proteică pentru țesuturile conjunctive și piele.

  • Cartofi dulci.

Cartofii dulci sunt printre cele mai mari legume care conțin biotină. O jumătate de cană de cartof dulce gătit conține aproximativ 2,4 mcg de biotină și doar 90 de calorii. Cartofii dulci sunt, de asemenea, bogați în beta-caroten, pe care organismul le transformă în vitamina A, ceea ce le face o altă alegere bună pentru cei care doresc să îmbunătățească sănătatea pielii lor.

  • Spanac.

Această legumă vitală conține fitonutrienți speciali, sau compuși antioxidanți, care ajută la protecția împotriva daunelor cauzate de soare. Spanacul este încărcat cu beta-caroten și luteină, doi nutrienți care s-au dovedit că îmbunătățesc elasticitatea pielii.

  • Roșiile.

Roșiile sunt o sursă excelentă de licopen, un puternic antioxidant. Acest fruct conține antioxidantul final, vitamina C, plus licopen și potasiu, care reglează echilibrul de apă și nutrienți din celule. Dincolo de a fi un supliment de piele stelar, licopenul s-a dovedit că ajută la scăderea colesterolului total, a lipoproteinei cu densitate mică și a nivelului de trigliceride din sânge.

  • Ulei de masline.

„Grasimile bune” din uleiul de măsline sunt extrem de benefice; contin omega-3 sanatoase pentru inima, care imbunatatesc circulatia, lasand pielea rozata si suplea. Polifenolii oferă o putere antioxidantă și antiinflamatoare care poate ajuta la prevenirea bolilor legate de îmbătrânire.

Dieta anti îmbătrânire: este nevoie de supliment?

Da, pentru a-ți perfecționa dieta pentru anti îmbătrânire, trebuie să iei și supliment. Iar suplimentul potrivit pentru a sprijini anti-îmbătrânirea este colagenul. Suplimentul de colagen pe care vi-l recomandăm este Proto-col Pure Collagen care conține VERISOL®. VERISOL® este o formulare unică de peptide de colagen de tip I bioactive și tip III. Oamenii de știință au testat riguros capacitatea acestei formulări de a sprijini sănătatea pielii. Următoarele sunt câteva dintre avantajele Pure Collagen:

  • Singurul produs de colagen de pe piață care este susținut de cercetări științifice dovedite bazate pe participanți umani.
  • Bazat pe o formulă înregistrată și protejată, care implică un proces de producție strict și specific.
  • Crește elasticitatea pielii, crește colagenul în straturile profunde ale pielii, scade adâncimea ridurilor.

Capsulele cu colagen pur de Proto-col au fost concepute special pentru a fi un plus ușor la o dietă pentru anti-îmbătrânire. Pur și simplu luați 3 capsule cu apă în fiecare zi înainte de a merge la culcare. Doza poate fi crescută în siguranță până la șase capsule pe zi, dacă este necesar. Deoarece fiecare sticlă conține 90 de capsule, este suficient pentru 30 de porții. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține Pure Collagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>