Cea mai bună cremă antirid: ajută cu adevărat?

Pe măsură ce îmbătrânim, este o tendință comună să recurgem la cea mai bună cremă antirid. Factorii săraci ai stilului de viață contribuie la pielea săracă și înfiorătoare. Pe lângă factorii de viață slabi, expunerea constantă la soare poate împiedica și mai mult pielea și provoacă riduri. Astăzi, numeroase creme anti-rid sunt inundate pe piață. Aceste creme promit riduri reduse și pretind că ar fi deteriorate în urma razelor ultraviolete ale soarelui. Dar sunt eficiente aceste creme?

Ingrediente pentru cea mai bună cremă antirid

Eficiența cremelor antirid depinde de ingredientele lor. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, contra-creme nu sunt dovedite pentru eficiența lor. Următoarele sunt câteva ingrediente pe care le puteți găsi în cea mai bună cremă antirid, acestea științific s-au dovedit eficiente pentru îmbunătățirea sănătății pielii și reducerea ridurilor.

  • Peptide: Aceste molecule apar în mod natural în organismele vii. Anumite peptide sunt capabile să stimuleze producția de colagen și s-a dovedit că îmbunătățesc textura pielii și reduc ridurile.
  • Extract de semințe de struguri: Pe lângă proprietățile sale antioxidante și antiinflamatorii, extractul de semințe de struguri favorizează producerea de colagen.
  • Extracte de ceai: ceaiul verde, negru și oolong conține compuși cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Cele mai bune creme anti-rid sunt cel mai probabil să folosească extracte de ceai verde.
  • Niacinamida: un puternic antioxidant, această substanță este legată de vitamina B3 (niacină). Ajută la reducerea pierderilor de apă la nivelul pielii și poate îmbunătăți elasticitatea pielii.
  • Vitamina C: Vitamina C este, de asemenea, un puternic antioxidant, protejează pielea de radicalii liberi – molecule instabile de oxigen care descompun celulele pielii și provoacă riduri. Vitamina C poate ajuta la protejarea pielii de deteriorarea soarelui și la reducerea liniilor fine și a ridurilor.

Cea mai bună cremă antirid funcționează cu adevărat?

Da, cremele antirid funcționează într-adevăr pentru a-ți face pielea mai sănătoasă și strălucitoare. Cu toate acestea, chiar și cea mai bună cremă antirid poate ajunge doar la straturile exterioare ale pielii tale. Aplicate topic, cremele anti-rid funcționează doar la nivel de suprafață. Moleculele lor sunt prea mari pentru a pătrunde în straturile mai adânci ale pielii. Prin urmare, majoritatea cremelor anti-rid nu pot oferi rezultate optime în prevenirea îmbătrânirii premature sau inversarea îmbătrânirii. Pentru a reduce ridurile și îmbătrânirea inversă, ceea ce aveți nevoie cu adevărat este cel mai bun supliment de colagen.

Cel mai bun mod de a merge fără riduri

Cea mai bună metodă de a nu scăpa de riduri este luând un supliment de colagen, deoarece colagenul este componenta structurală principală a pielii, cuprinzând aproximativ 80% din greutatea sa uscată. Cea mai bună cremă antirid poate conține colagen sau poate favoriza producția de colagen, dar poate funcționa doar la nivel de suprafață. Trebuie să luați un supliment care poate influența metabolismul colagenului pielii dvs. direct din interior. Și suplimentul potrivit pentru care îl luați este Pure Collagen de la Proto-col. Aceste capsule Pure Collagen nu conțin colagen general, dar conțin Verisol® – un amestec unic de colagen pur hidrolizat de tip I și III. Acest ingredient uimitor funcționează pentru piele din interior spre exterior pentru a ajuta la apariția îmbătrânirii și s-a dovedit a avea succes într-o serie de studii clinice.

  • Consumatorii care ingerează Pure Collagen cu Verisol® pot experimenta o piele mai fermă și mai netedă, cu mai puține riduri.
  • Efectul pozitiv al Verisol® apare și într-o structură îmbunătățită a suprafeței pielii, reducând celulita și o creștere mai rapidă a unghiilor.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Pure Collagen și Verisol® de la Proto-col, faceți clic mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>