Ce trebuie să știți despre operația de mărire a sânilor

Pentru unele femei, operația de mărire a sânilor este o modalitate de a vă simți mai încrezător. Pentru alții, face parte din reconstrucția sânului pentru diverse condiții. Operația de mărire a sânilor implică, de obicei, plasarea implanturilor mamare în țesutul mamar sau în mușchii pieptului. Dacă vă gândiți la operația de mărire a sânilor, discutați cu un chirurg de renume. Asigurați-vă că înțelegeți ce implică intervenția chirurgicală, inclusiv riscurile posibile, complicațiile și îngrijirea ulterioară.

Consultarea

Deși mulți pacienți au prima consultare cu o idee despre modul în care ar dori să apară după intervenția chirurgicală, puteți cere, de asemenea, chirurgilor recomandări. Un medic va fi efectuat multe intervenții chirurgicale până când veți intra în biroul lor, astfel încât chirurgii au o cunoaștere activă a ceea ce oamenii preferă atunci când vine vorba de augmentarea sanilor. Medicii pot utiliza instrumente de vizualizare asistate de calculator pentru a determina cea mai bună dimensiune și tipul implantului pentru corpul dumneavoastră. În timpul consultării, medicul va explica întregul proces de chirurgie a măririi sanilor. Dincolo de dimensiune, va trebui să alegeți tipul de material de implant dorit. Cele două opțiuni principale sunt silicon sau salin, care vor determina fermitatea și forma. În funcție de alegerea dvs., va trebui să selectați o formă, care poate fi rotundă sau lacrimă, printre alte opțiuni. În funcție de ceea ce alegeți, medicul va recomanda fie să plasați implantul sub sau peste mușchi.

Scopurile chirurgiei de extindere a sânilor

Operația de mărire a sânilor se face la:

 • Măriți sânii care sunt în mod natural mici.
 • Restaurați dimensiunea și forma sânilor după pierderea în greutate.
 • Restabiliți simetria când sânii sunt asimetrici.
 • Restaurați pieptul sau sânii după intervenție chirurgicală.
 • Îmbunătățirea încrederii în sine.

Operația de mărire a sânilor include chirurgie reconstructivă și chirurgie cosmetică. Reconstructiva chirurgie de san poate fi facuta ca parte a tratamentului pentru cancerul de san. Operația chirurgicală a sânilor este efectuată în scopuri estetice. Operația de mărire a sânilor este, în mod normal, chirurgie cosmetică. Un studiu a constatat că mărirea sânilor prin intervenții chirurgicale sporește stima de sine a femeilor și sentimentele lor legate de sexualitatea lor.

Riscurile chirurgiei de extindere a sânilor

Unele dintre complicațiile și rezultatele negative ale chirurgiei de extindere a sânilor includ:

 • Operații suplimentare, cu sau fără îndepărtarea dispozitivului.
 • Contrastul capsular, țesutul cicatrizat care se formează în jurul implantului și presează implantul.
 • Dureri de sân.
 • Modificări ale senzației de mamelon și sân.
 • Ruptura cu deflație a implantelor cu saramură.
 • Ruptura cu sau fără simptome (ruptura silențioasă) a implanturilor cu gel siliconic.

Un mod surprinzător de a mări sanul fără intervenție chirurgicală

Apreciem că multe femei sunt acum interesate să-și îmbunătățească forma și plinătatea sanilor, dar ar dori să păstreze un profil natural și nu se simt confortabil cu ideea de intervenție chirurgicală, în ciuda progreselor uriașe pe care le-a făcut în fabricarea și siguranța acestora. Este bine sa stiti totul despre ce alternative sunt disponibile pentru implanturile de san si despre varietatea tehnicilor de imbunatatire a sanilor non-chirurgicale. Dispozitivele de aspirație și alte alternative “naturale” pot fi potrivite pentru pacienții care doresc să evite implanturile, dar credem că ați putea fi dezamăgiți de rezultate. Astăzi, multe femei aleg o alternativă foarte reușită – Brestrogen. Brestrogen este o crema excelentă de mărire a sânului, care este formulată cu ingrediente naturale și pure care o face perfect sigură și potrivită pentru utilizare. Brestrogen a fost considerat mult mai superior decât alte creme de mărire a sânilor, deoarece este produs dintr-un extract de plante denumit pueraria mirifica. De-a lungul multor secole, acest ingredient derivat din plante sa dovedit a spori dimensiunea și forma sânilor fără a impune niciun impact negativ. Brestrogen crema este făcută în așa fel încât să fie absorbit de piele într-un timp minim. Nu creează pete sau probleme în îmbrăcămintea dvs. Utilizarea cremei de două ori pe zi (una în dimineața și una în seara), veți găsi o creștere semnificativă a sânilor într-o perioadă de numai 2-3 săptămâni urmată de o creștere a dimensiunii sutienului în 6-7 săptămâni. Fetele si femeile care au incercat Brestrogen timp de 5-6 luni au avut o crestere de doua dimensiuni pe sutien. Deoarece este capabil să provoace acest nivel de creștere fără ingrediente artificiale sau intervenții chirurgicale, este evident că Brestrogen este o alegere mai bună pentru orice femeie care dorește să aibă nu numai sânii mai mari, dar și mai mari. Puteți să comandați Brestrogen de pe site-ul oficial al acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>