Ce trebuie să știți despre curățarea colonului și despre sarcină

Ideea din spatele purificării colonului și a sarcinii vine probabil pentru că vă ocupați de una dintre cele mai cunoscute probleme, în special de constipație. Intestinele devin lente în timpul sarcinii pentru o varietate de motive, variind de la presiunea asupra intestinului până la utilizarea de medicamente, cum ar fi suplimentele de fier. Coloniile curăță – fie prin tratamente pe bază de plante care acționează ca laxative, fie prin manevrarea colonică manuală – pot dăuna în timpul sarcinii. Nu utilizați purificarea colonului de orice tip în timpul sarcinii, cu excepția cazului în care medicul dumneavoastră aprobă acest lucru.

Colon curățare și sarcină

Unele clinici sau practicieni de coloniști sugerează că al doilea trimestru este momentul perfect pentru a examina curățarea colonului și sarcina. Îndepărtarea colonului are avantajele sale. Dar, dacă sunteți însărcinată, aveți alte opțiuni pentru a găsi scutire de la orice problemă digestivă / intestinală, decât să optați pentru curățarea colonului utilizând clisme sau plante medicinale, care pot dăuna fătului.

Alternativa de a face față constipatiei în timpul sarcinii

În loc să vă gândiți la curățarea colonului și la sarcină, puteți face următoarele sfaturi pentru a rezolva problema constipației:

  • Consumați mai multe legume.

Fructele întregi, legumele, fructele cu coajă lemnoasă, fasolea și semințele conțin fibre care ajută în vrac scaunul pentru a face mai ușor să împingă. Multe alimente au un efect laxativ natural. Fasolea este o optiune excelenta, dar daca stomacul tau este inconjurat de leguminoase, va recomandam sa adaugati chia si seminte de in dieta. Ei absoarbe în mod natural apa, formând un strat de gel în jurul semințelor, astfel încât să poată adăuga o cantitate de umezeală necesară în scaunul tău. Aruncați două sau trei linguri de chia sau de inul în fulgi de ovăz de dimineață. Utilizați-le pentru a adăuga puțin mai multă textura la salate. Puteți chiar să înmuiați semințele de chia peste noapte în suc. Dacă vă simțiți aventuros, puneți trei linguri de semințe de chia într-o sticlă de agitare cu câteva grame de suc de prune și umpleți restul flaconului cu apă. Lăsați-l în frigider peste noapte, iar dimineața veți avea o gustare plină cu fibre care vă va ajuta să plecați. Doar asigurați-vă că aveți un shake bun pentru a separa semințele.

  • Mergi la plimbare.

În timp ce obținerea în jurul necesită o planificare logistică pentru multe femei aproape de termen, un mic exercițiu poate face minuni. Mulți medici recomandă un exercițiu cu impact redus cum ar fi înotul, o plimbare scurtă sau o întindere ușoară. Chiar și pacing-ul în jurul casei vă poate ajuta intestinele să-și descarce încărcătura. Discutați cu medicul despre alte modalități de a fi mai activi.

  • Bea mai multă apă.

Când încerci să-ți calci nevoile de apă, va trebui să faci puțină matematică. Împărțiți greutatea corporală în jumătate și adăugați 40 pentru a calcula numărul de uncii de apă pe care trebuie să beți atunci când sunteți gravidă. Deci, dacă sunteți de 150 de lire sterline și sunteți însărcinată, trebuie să beți aproximativ 115 uncii de apă pe zi. Dar nu te teme dacă sună ca o cantitate copleșitoare de apă. Nu este nevoie să vă inundați sistemul cu o cantitate prea mare de apă dacă tocmai ați aflat că sunteți însărcinată. Aveți luni să lucrați până la această sumă pe măsură ce copilul dumneavoastră crește.

Lucruri pe care le puteți face cu privire la curățarea colonului și la sarcină

Nu este recomandată curățarea colonului și sarcina sau alăptarea. Deșeurile toxice aruncate în sângele mamei pot afecta copilul prin sânge sau prin laptele matern. De asemenea, postul nu pare sănătos în timpul sarcinii din cauza nevoilor sporite de nutrienți. Cu toate acestea, puteți mânca o dietă care va încuraja corpul să se curățească în mod natural și lent. De asemenea, puteți bea și mânca produse fermentate și lacto-fermentate pentru a întări și a curăța sângele. Băuturile fermentate includ kefir și kvass de sfeclă. Alimentele fermentate includ ridichea fermentată, varza și cartofii dulci. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe informații despre curățarea colonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>