Ce sunt simptomele de creștere a sânului?

Este important să căutați simptomele de creștere a sânului pentru a putea spune diferența față de creșterea sânilor și simptomele menstruale. Poate fi greu de spus dacă sânii sunt de fapt în creștere sau dacă doare doar pentru că perioada ta se apropie. Acordați atenție unor simptome de creștere a sânului, mai ales dacă vă aflați în călătoria dvs. prin piept prin suplimente, deoarece dezvoltarea sânilor se întâmplă în acest moment și poate fi confuză pentru unele femei. Cu toate acestea, nu înseamnă neapărat că, dacă nu simțiți simptomele de creștere a sânului, că sânii nu cresc. Trupul fiecăruia este diferit, astfel încât simptomele de creștere a sânului fiecăruia vor varia, deoarece există multe etape diferite de dezvoltare a sânilor pe care toate femeile le experimentează în momente diferite.

Sânii ar trebui răniți când cresc?

Multe femei suferă de durere pe măsură ce sânii lor cresc și nu este nimic de îngrijorat. Sânii se dezvoltă pe măsură ce hormonii estrogen și progesteron sunt eliberați, în special la pubertate sau când luați suplimente care conțin compuși de plante imitând estrogen. . Acești hormoni fac ca țesutul mamar să crească. În același timp, pielea înconjurătoare se poate întinde, care este un motiv pentru care sânii pot răni când cresc. Hormonii care stimuleaza cresterea sanilor sunt un alt motiv pentru care pot rani. Hormonii modifică nivelele de lichid în țesutul mamar, ceea ce poate face sânii mai sensibili și chiar răniți. Dacă o femeie tânără și-a început perioada, sânii ei pot de asemenea răni în jurul ciclului menstrual. Aceste dureri se datorează modificărilor hormonale și reprezintă o parte normală a ciclului menstrual.

Simptome de creștere a sânilor

Alte modificări ale corpului dvs. pot semnala că sânii dumneavoastră sunt sau sunt pe punctul de a începe să crească. Unele simptome de creștere a sânului includ:

  • Apariția unor bucăți mici, ferme sub gingiile dumneavoastră.
  • Mâncărime în jurul sfarcurilor și zonei toracice.
  • Ofertă sau durere la nivelul sânilor.
  • Dureri de spate.

Cum ar fi dacă unul dintre sânii tăi este mai mare decât celălalt?

În primele etape ale pubertății, nu este neobișnuit ca un sân să fie considerabil mai mare decât celălalt. Fetele tinere nu sunt întotdeauna spuse acest lucru, cu toate acestea, conducând pe mulți să vă faceți griji că vor fi “lopsided” pentru totdeauna. Mărimea sânilor se face, de obicei, în decurs de un an, deși majoritatea sânilor femei adulți sunt ușor diferite. Cu excepția cazului în care diferența este semnificativă, umflarea paharului pentru partea inferioară este considerată frecvent o soluție satisfăcătoare. Cu toate acestea, uneori, diferența de dimensiune este foarte pronunțată. Această condiție, sânii asimetrici, este mai frecventă decât ați putea crede. Situația se rezolvă ocazional, dar dacă nu, unele femei ar putea să utilizeze crema de îngrijire a pielii. Îmbunătățirea dietei și efectuarea unui exercițiu regulat poate, de asemenea, să ajute la depășirea sânilor asimetrici.

Ai nevoie de un doctor?

Simptomele de creștere a sânilor fac ca unele femei să se teamă că sunt, de asemenea, un simptom al cancerului. Cu toate acestea, cu cât sunteți mai tânăr, cu atât este mai puțin probabil, dar cancerul de sân este încă o posibilitate foarte reală pentru fiecare femeie. De îndată ce găsiți oricare dintre simptomele de creștere a sânilor cunoscute – mâncărime în jurul sfarcurilor și zonei toracice, tendință sau durere în sânii dvs., apariția unor bucăți mici, ferme sub sfarcurile dumneavoastră – vi se recomandă să discutați cu medicul dumneavoastră. Diagnosticul precoce și tratamentul pot preveni afecțiunile nedorite. Dacă doriți să aflați mai multe despre simptomele de creștere a sânilor, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>