Ce să știți despre detoxifierea și diareea colonului

Vă întrebați dacă există o relație între detoxifierea colonului și diaree? Ei bine, găsiți adevărul în acest articol! Detoxifierea colonului este una dintre cele mai ușoare și totuși cele mai ignorate proceduri de recuperare la domiciliu în societățile de astăzi. Oamenii ar fi mai degrabă să se ocupe de disconfortul de constipație sau de tulburări de stomac, decât să se ocupe de cauza aceluiași lucru. Problemele de colon provin din obiceiurile alimentare proaste. Ori de câte ori nu puteți digera, majoritatea se presupune că sunt excretați. Cu toate acestea, colonul nu poate trece printr-un scaun liber, deoarece substanțele din unele alimente nesănătoase formează bucăți care sunt dificil de împins. Dezordinea asupra colonului ne face să fie constipată sau diaree.

Cât de proastă detoxifiere a colonului și diaree se relaționează reciproc

Diareea este una dintre cele mai frecvente efecte secundare asociate cu detoxifierea colonului. Dacă alegeți un supliment ieftin de detoxifiere a colonului sau nu respectați instrucțiunile în mod corespunzător, puteți pierde controlul asupra intestinelor și puteți prezenta diaree și scaune scurte. Acest tip de detoxifiere de colon include adesea ingrediente prea stimulative, cum ar fi laxativele osmotice și saline. Totuși, suplimentul adecvat pentru detoxifierea colonului ar trebui să funcționeze pentru a opri diareea prin detoxifierea tractului digestiv și tragerea mucusului și a altor deșeuri din interiorul dumneavoastră. Ceea ce trebuie să faceți este să căutați suplimentul pentru detoxifierea colonului, care să utilizeze laxative mai ușoare, cu o istorie de prevenire, mai degrabă decât de provocare a diareei. Acestea includ coji de psyllium sau semințe, aloe vera, cascara sagrada sau rebarb.

Ce trebuie făcut atunci când se ocupă de detoxifierea și diareea colonului

Diareea nu este normală. Fiind foarte aproape de toaletă, senzația de slăbiciune, obosită și teribilă nu este deloc plăcută. Este important atunci să dăm seama dacă detoxifierea colonului și diareea sunt legate între ele. Iată câteva motive diferite pe care le puteți simți simptomele diareei:

 • otrăviri alimentare, de exemplu, unele alimente pe care le-ați mâncat ultima dată ca fructele de mare, fast-food, picnic etc.
 • Bacterii, viruși sau paraziți – giardia, febra castorilor, diareea călătorilor, dizenteria.
 • Intoleranță sau alergie la anumite alimente, de exemplu, intoleranță la lactoză sau gluten. Poți să dezvolți aceste intoleranțe în orice moment al vieții și va trebui să îți folosești pălăria pentru a determina ce înseamnă. (dietă de eliminare).
 • Starea intestinului ca sindroamele intestinale iritabile, boala inflamatorie intestinală sau colita ulcerativă sau boala Crohn.
 • Reacția sau efectul secundar al anumitor medicamente.
 • Rac în intestin.

Când apare diareea ca reacție de curățare? De cele mai multe ori, corpul tău încearcă să scape de ceva sau să încerce să-ți spună ceva. Când este diaree un semnal de atenție? Tot timpul. Diareea înseamnă că ceva din corpul dvs. este în afara echilibrului și are nevoie de corecție. Iată un sfat rapid dacă brusc vă coplesiți cu detoxifiere de colon și diaree. Nu mai manca mai multe alimente, dati intestinului o odihnă pentru o zi și beți o mulțime de lichide limpezi pentru a vă menține hidratat. Diareea se curata singura in cateva zile. Câteva remedii interesante care lucrează pentru diaree ocazională sunt:

 • Banane, orez, mere, ceai sau paine prajita. Alte alimente care ajută la supa de pui de tăiței, sau chiar un cartof copt.
 • Evitați toate produsele lactate.
 • Remediul vechi american indian este parfum, care este utilizat pentru reducerea gazelor și a balonării, indigestiei și diareei. Puneți un vârf într-o ceașcă de apă caldă și beți încet.
 • Capsule de cărbune – cărbunele absoarbe repede toxinele din stomac, deci trebuie să luați capacele de cărbune imediat după ce aveți simptome. Numai pentru utilizare pe termen scurt. Asteptati scaunele negre a doua zi.
 • Ceai de mentă, ajută la calmarea și calmarea musculaturii din tractul digestiv. Beți 1-3 cești de ceai de mentă.
 • Remedierea tuturor timpurilor preferate: 1 cană de rouă de munte și 1 lingură de amidon de porumb. Se amestecă împreună și se bea. Dacă este necesar, luați o altă doză, dar adesea o doză este suficientă.

Este detoxifierea colonului în siguranță

Colon detox este practic sigur și chiar recomandat pentru îmbunătățirea sănătății intestinului și a sistemului digestiv sanatos. Detoxifierea colonului și diareea au o legătură. Cu toate acestea, lucruri rele nu vi se vor întâmpla atâta timp cât faceți o procedură de detoxifiere a colonului cu moduri și ingrediente naturale. De asemenea, puteți alege să utilizați suplimentul pentru detoxifierea colonului care conține ingrediente naturale benefice. Dacă aveți în continuare îndoieli în legătură cu detoxifierea și diareea colonului, puteți face clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>