Ce să ia în considerare blocarea carburilor pentru diabetici

Nu numai utile pentru pierderea in greutate, exista, de asemenea, utilizarea de blocante carb pentru diabetici sau de oameni uitam de zahar din sange. Un studiu a oferit voluntarilor patru felii de paine alba si margarina; jumătate din grup au primit blocantul carburantului marcat. Cercetatorii au raportat ca absorbtia de carbohidrati a fost inhibata cu 66% in grupul de suplimente. Citirile de zahăr din sânge ale participantului au revenit la normal după ce au mâncat mai repede pentru cei care au luat suplimentul de blocare a carbului. Aceasta înseamnă că există beneficii reale pentru blocarea carburilor pentru diabetici.

Efectele benefice ale blocantei carburilor pentru diabetici

Blocanții carbohidrați au efecte benefice asupra sistemului de glucoză-insulină, care ar putea afecta nu numai epidemia de obezitate, ci și epidemia de diabet înmuguririi. Multe tulburări cronice asociate cu îmbătrânirea tensiunii arteriale crescute, colesterolul și trigliceridele ridicate, diabetul și obezitatea – sunt puternic asociate cu tulburările metabolismului insulinei. Cand insulina a fost descoperita la inceputul secolului 20, oamenii de stiinta au considerat ca a fost raspunsul pentru pacientii cu diabet zaharat; deoarece diabetul a fost motivat a fi în primul rând o boală a deficienței de insulină. Rezistența la insulină poate fi mărită sau chiar precipitată prin consumul de alimente care conțin cantități mari de carbohidrați rafinat (alimente care sunt ușor descompuse și absorbite rapid în tractul gastro-intestinal). Acești carbohidrați rapizi, absorbiți rapid, au un indice glicemic ridicat. Luarea blocantelor cu carbune înainte sau cu alimente glicemice înalte poate scădea indicele lor glicemic prin încetinirea absorbției lor și poate îmbunătăți sau chiar împiedica rezistența la insulină. Prin îmbunătățirea sau prevenirea rezistenței la insulină, blocarea carburilor ar putea constitui un avantaj pentru a ajuta la reducerea obezității actuale și a epidemiilor de diabet. Deci, dacă sunteți îngrijorat de impactul blocantului carburilor pentru diabetici sau sunteți pre-diabetici, vă recomandăm să luați în considerare acest supliment.

Atenționări înainte de a cumpăra blocante carbice pentru diabetici

Este important să nu cumpărați în mod direct un blocant de carburi pentru diabetici, în special fără prescripție medicală. Dacă luați insulină sau alte medicamente utilizate pentru tratamentul diabetului, nu luați blocante carbice până când nu discutați cu medicul dumneavoastră. Blocanții carbohidrați reduc, de asemenea, zahărul din sânge, iar amestecarea acestora cu alte medicamente diabetice poate provoca scăderea zahărului din sânge. Riscul de suplimente depinde de cantitatea de substanță activă și cantitatea de ingrediente active pe doză. Consultați farmacistul, producătorul sau furnizorul de servicii medicale dacă aveți întrebări despre supliment.

Verdictele finale

Blocanții carbohidrati au fost introduși pentru prima dată în anii 1980 și au revenit recent în scena suplimentelor. Majoritatea blocantelor de carbune sunt fabricate din fasole albă de rinichi. Când vine vorba de blocarea carburilor contra, există câteva lucruri pe care doriți să le înțelegeți înainte de a le utiliza.

  • În primul rând, FDA a vorbit avertizând consumatorii în legătură cu utilizarea blocantelor cu carbune. În timp ce acest lucru nu înseamnă neapărat că acestea sunt rele pentru tine, FDA sugerează că există puține cercetări care să susțină afirmațiile din spatele acestor suplimente.
  • În al doilea rând, dacă aveți diabet zaharat de tip 2, veți dori cu certitudine să consultați un medic înainte de a utiliza contra-blocante carb. Există câteva ingrediente care pot provoca interacțiuni neplăcute la diabetici. Vorbind despre ingrediente, veți dori să vă asigurați că studiați toate ingredientele de pe etichetă înainte de a începe să luați blocante de carbune. Dacă este posibil, încercați să găsiți un blocant natural de carburanți.

Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre eficacitatea blocării carburilor pentru diabetici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>