Ce să fac dacă nu pot rămâne însărcinată

Două din cinci femei întreabă întrebarea: “Ce să fac dacă nu pot rămâne însărcinată?” Am analizat câteva opțiuni și opțiuni de tratament pentru a le ajuta să se conceapă. “Ce să fac dacă nu pot rămâne însărcinată” este de fapt o întrebare obișnuită. Aproximativ una din șase femei va avea dificultăți în a rămâne gravidă. Există multe cauze posibile ale infertilității și afectează atât bărbații, cât și femeile. Pentru femei, ar putea fi probleme cu tuburile uterine, cervix sau uter – sau ar putea avea ceva de-a face cu ciclul menstrual sau cu endometrioza. Pentru bărbați, poate fi cauzată de probleme legate de sperma, impotență sau obstrucții la trecerea spermatozoizilor. Am explorat câteva opțiuni cu privire la locul de unde vă puteți ajuta și vom explica câteva tratamente posibile.

Ce să fac dacă nu pot rămâne însărcinată: 3 pași de luat

Incapacitatea de a rămâne însărcinată poate fi inimaginabilă. Dar există pași pe care fiecare cuplu poate, și ar trebui să le ia. Uneori cauza infertilității este ușor de diagnosticat și poate fi tratată. Următoarele lucruri trebuie să faceți atunci când începeți să întrebați “ce să faceți dacă nu pot rămâne însărcinată”.

  • Faceți o întâlnire cu ginecologul sau medicul.

Prima oprire ar trebui să fie la ginecologul tău obișnuit. Poate doriți să vă aduceți partenerul. Discutați despre simptomele dvs., asigurați-vă că menționați și cele “jenante”, cum ar fi sexul dureros, creșterea părului nedorită sau libidoul scăzut. Acestea pot fi toate prin simptome ale unei probleme de fertilitate. Includeți orice simptome pe care și partenerul dvs. de sex masculin îl poate întâmpina.

  • Începeți testarea fertilității într-o clinică de fertilitate.

Testarea fertilității include lucrul la sânge pentru femeie și o analiză a spermei pentru bărbat. În funcție de simptomele dvs., testarea poate include, de asemenea, histerosalpingograma, ultrasunetele vaginale sau laparoscopia diagnostică. De asemenea, medicul dumneavoastră va efectua, de asemenea, un examen pelvian de bază, frotiu papilar, iar alții vă vor testa pentru anumite infecții sau boli cu transmitere sexuală.

  • Începeți tratamentul de fertilitate.

Pe baza rezultatelor testelor de fertilitate, medicul vă poate sfătui să faceți o anumită formă de tratament pentru fertilitate. El poate simți, de exemplu, că ați putea avea succes prin a lua un medicament de fertilitate.

Unele considerații privind tratamentul fertilității

După ce veți obține rezultatele testelor, medicul dumneavoastră de fertilitate va trece peste un plan de tratament recomandat. După ce vă întâlniți cu ea, puteți, de asemenea, să vă așezați la consilierul financiar al clinicii pentru a discuta taxele și opțiunile de plată. Medicul dumneavoastră ar trebui să vă ofere partenerului dumneavoastră timpul să ia în considerare tratamentele propuse și să vă dați seama ce vă puteți permite. Trebuie să știți că tratamentele de infertilitate variază de la relativ simplu la complicat. De exemplu, dacă aveți endometrioză, medicul dumneavoastră poate efectua o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta depozitele endometriale în primul rând. Apoi, dupa ce aveti timp sa va recuperati, puteti incepe fertilizarea in vitro sau chiar incercati singuri pentru un timp.

Ce să fac dacă nu pot rămâne gravidă: citiți PregnancyMiracle

“Ce să faci dacă nu pot rămâne însărcinată?” Dacă vrei să scapi de infertilitate fără a recurge la medicamente sau la intervenții chirurgicale, atunci ce trebuie să faci este să citești e-book PregnancyMiracle de Lisa Olson. In PregnancyMiracle, Lisa Olson dezvaluie sistemul ei puternic pentru a scapa de infertilitate fara a folosi droguri si interventii chirurgicale. Veți găsi un sistem complet holistic pe care îl puteți folosi pentru a inversa infertilitatea și pentru a rămâne însărcinată rapid chiar dacă sunteți la sfârșitul anilor 30 sau 40. Această carte electronică este concepută pentru a oferi o abordare naturală pentru concepție. Se bazează pe expertiza unui nutriționist, împreună cu experiențele și cercetările sale personale de mai mulți ani. Apoi, cartea își petrece încă 200 de pagini, oferind un plan personal în profunzime, cu un sistem natural care implică mai multe schimbări de stil de viață, stabilirea minții, tratamentul întregului corp și tehnicile naturale. Lisa Olson a petrecut ani de zile în cursul dezvoltării PregnancyMiracle, astfel încât oameni ca ea care întâmpină dificultăți de concepere pot avea șansa de a avea visele lor de un nou membru al familiei. PregnancyMiracle a ajutat mii de femei să-și rezolve problemele de fertilitate, dar această carte este concepută să ajute și bărbații. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține cartea chiar acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>