Ce provoacă celulita la femei?

Bărbații pot obține celulită, dar este foarte rar. Deci, asta ne-a întrebat: Care sunt cauzele celulitei la femei? Celulita este greu de învins. În ciuda dietelor concentrate, a exercițiilor țintite și a celor mai bune eforturi de pierdere în greutate, celulita reușește în continuare să se agațe de șolduri, fese și coapse. În fiecare an, oamenii cheltuiesc miliarde de dolari încercând să scape de celulită, o afecțiune care apare la 70-90 la sută dintre femei. Oricine la orice vârstă poate avea celulită, dar de ce se pare că femeile o obțin mai des decât bărbații?

Celulita la femei: o imagine de ansamblu

Celulita nu este o condiție dăunătoare, dar cu siguranță nu arată bine din punct de vedere estetic. Este o afecțiune care se notează cu aspect de piele întunecat și plin de umbră. Celulita este frecvent întâlnită pe fese și coapse, dar poate apărea și în alte zone. Se întâmplă datorită depunerilor de grăsime sub piele care împing prin țesuturile conjunctive de sub piele. De fapt, experții spun că în jur de 80 până la 90 la sută dintre femei ar putea experimenta celulită la un moment sau altul. Este cunoscută și sub denumirea de piele de coajă de portocală, datorită texturii sale. Citiți mai departe pentru a afla cauzele celulitei la femei.

Cauzele celulitei la femei

Celulita poate afecta atât bărbații, cât și femeile, dar este mai frecventă la femei. Iată două motive principale pentru care femeile sunt mai predispuse să dezvolte celulită decât bărbații:

  • Femeile au mai puțin colagen decât bărbații.

Studiul pe 20 de bărbați și 20 de femei cu vârsta cuprinsă între 36 și 92 de ani, a arătat că femeile au 34% mai puține fibre de colagen și 57% mai mari lobuli de grăsime în stratul profund al pielii în raport cu bărbații. Combinația de lobuli de grăsimi mai mari care împing pielea în sus și ancorele de colagen mai puțin care oferă o rezistență mică la presiunea ascendentă a grăsimii, conferă aspectul celulitei la femei.

  • Femeile au mai multă grăsime decât bărbații.

Bărbații au grăsimea lor superficială dispusă în mulți lobuli mai mici, cu multe mai multe ancore de colagen în jurul lor, ceea ce face ca proeminența ascendentă a grăsimii să fie foarte dificilă. În plus, face pielea mai strânsă la bărbați. Pe de altă parte, femeile au lobuli grași mai mari, cu ancore de colagen mai puține în jurul lor, pentru a le menține în loc și cu o dermă mai slabă. Combinația înseamnă mai multă celulită și o diminuare a etanșării pielii. Există o explicație pentru toate acestea. Pe măsură ce celulele grase cresc în dimensiune, acestea descompun țesutul conjunctiv din jurul său, pentru a se extinde. Aceasta duce la reducerea colagenului în jurul pungilor de grăsime mărită. În plus, la femei, ciclul lunar descompun treptat țesutul conjunctiv prin anumite enzime. Rezultatul final este celulita.

Cum se tratează celulita

Pentru cei care doresc tratament pentru gâturi și denivelări nedorite, știți că orice tratament de succes pentru celulită trebuie să aibă o abordare pe patru punți pentru a fi eficient:

  1. Trebuie să descompună grăsimile.
  2. Trebuie să îmbunătățească fluxul de sânge.
  3. Trebuie să îmbunătățească elasticitatea pielii.
  4. Trebuie să reducă retenția de lichide.

Crema de celulită de la Dermology este un tratament cu cele patru abordări de mai sus. Dermology este o companie care a fost înființată în 2002. Printre produsele lor de înfrumusețare se numără o cremă de celulită naturală. Dermology Cellulite Cream este cea mai bună soluție pentru celulită. Este umplut cu ingrediente naturale pentru a reduce celulita, ceea ce nu numai că arată rău, dar afectează și încrederea în sine a femeii. Crema a fost dezvoltată pentru îndepărtarea exactă a toxinelor și a tensiunii pielii. Poate reduce cantitatea de grăsime de pe picioare, brațe, fese, stomac și alte zone cu probleme. Dermology Cellulite Cream a fost conceput pentru a lupta împotriva celulelor grase și pentru a reduce aspectul celulitei la femei și bărbați. Nu conține substanțe chimice, efecte secundare sau mirosuri neplăcute. De asemenea, crema nu dăunează persoanelor cu alergii. Utilizând Dermology Cellulite Cream în mod constant pe parcursul a câteva săptămâni, celulita dvs. va fi efectiv redusă. Faceți clic mai jos pentru a afla cum să utilizați Dermology Cellulite Cream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>