Ce este tratamentul intestinal Candida și ce face?

Pentru a vindeca candidoza, vă recomandăm un tratament intestinal candida. Tratamentul necesită eliminarea zahărului, a făinii albe, a drojdiei și a brânzei. Pentru a vindeca cu succes candidoza, trebuie să faceți trei lucruri: opriți supraaglomerarea candidei, construiți bacteriile prietenoase și vindecați-vă intestinele astfel încât candidoza să nu mai poată intra în sânge. Mulți oameni obțin îmbunătățiri reale atunci când aplică tratamentul intestinal candida. Dacă nu mai consumați zahăr, făină albă, drojdie și brânză, nu mai alimentați candida. În câteva săptămâni de înlocuire a alimentelor procesate cu cele proaspete și făină albă cu cereale integrale, trebuie să începeți să vă simțiți mai bine și nivelul de candida să devină normal.

Ce este tratamentul intestinal candida?

Tratamentul intestinal candida vă ajută să scapiți de supraaglomerarea candidei prin curățarea tractului digestiv și prin introducerea unor agenți speciali găsiți în legume proaspete care se vor lupta împotriva candidei. Candida tratamentul intestinal este cel mai bun mod de a da un start proaspăt pentru intestine, ficat și organe interne. Alimentele rapide sunt supraîncărcate cu aditivi, majoritatea cărnii de vită au adăugat hormon de creștere, iar peștii sunt plini de diferite substanțe chimice care sunt pompate în oceane. Candida tratamentul intestinal este pur și simplu despre tăierea acestor toxine și înlocuirea lor cu legume proaspete. Aceasta este o modalitate excelentă de a începe lupta împotriva candidei.

  • Manâncați salate, legume aburite și ouă.
  • Îngrădește-ți alimentele cu multe ierburi, condimente, uleiuri sănătoase, suc de lamaie, sare și piper.
  • Evitați legumele amidonice, cum ar fi cartofii dulci, cartofii, bomboanele, porumbul și sucul de iarnă.
  • Evitați alimentele greu de digerat, cum ar fi carnea roșie, boabele glutenoase și produsele lactate.
  • Nu uitați să măriți aportul de apă.

De ce trebuie să evitați unele alimente?

Pentru a aborda cu succes candida, trebuie să aderați simultan la un număr de pași, pentru a vă asigura că candidida nu are nici un fel de supraviețuire. Cu toate acestea, dieta joacă un rol extrem de important. Deci, este important să evitați zahărul, drojdia, brânza, ciupercile, alcoolul, oțetul, toate alimentele fermentate, grâul, produsele din făină albă. Zahărul este sursa de combustibil a candidei, și anume alimente bogate în zahăr și carbohidrați rafinați, inclusiv zaharuri concentrate, băuturi răcoritoare, cordiali, alcool, dulciuri, fructe uscate, produse din făină albă și produse care conțin drojdii. Acestea împovărează sistemul imunitar, care este supraîncărcat și se luptă pentru a depăși infecția cu Candida, dar și hrăni bacteriile. Înlocuiți-le cu alimente întregi care sunt bogate în carbohidrați complexi și micronutrienți, inclusiv legume, legume bine gătite, nuci întregi și semințe și proteine ​​cum ar fi ouăle, carnea organică. “Alimentele dulci se alimentează drojdie” și “alimentele amare este cel mai bun” sunt două fraze de captură de reținut când se ia în considerare tratamentul intestinal candida.

CandidaSupport

Există un produs de supliment pe care trebuie să-l implicați atunci când aplicați tratamentul intestinal candida și produsul este CandidaSupport. CandidaSupport este o combinație de ingrediente tradiționale pe bază de plante care pot ajuta la susținerea unui echilibru sănătos al bacteriilor intestinale. Iată ingredientele:

  • Pau d’arco.
  • Nuc negru.
  • Uleiul de oregano.
  • Biotina (vitamina B complex)
  • Acid caprilic (un acid gras natural care derivă din uleiurile de plante).

Deși CandidaSupport nu este destinat să clarifice candida albicans din intestin, poate contribui la susținerea unui echilibru sănătos al florei intestinale. Combinația dintre tratamentul intestinal și CandidaSupport este o modalitate inteligentă de a echilibra nivelurile de candida din organism, care în cele din urmă vă vor elibera de infecția cu Candida. Vizitați site-ul oficial pentru a afla beneficii mai complete oferite de CandidaSupport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>