Ce este stiloul de albire a dinților?

Dintul de albire este un tub subțire, din plastic, care adăpostește un gel de albire și este suficient de mic pentru a fi introdus într-o poșetă sau în buzunar. Un stilou de albire a dinților seamănă cu un stilou, dar are în el un gel de albire pe care îl puteți „desena” pe dinți. De obicei, puteți vedea diferența de alb, imediat după utilizarea acesteia. Ingredientul principal în creionurile cu gel de albire a dinților este peroxidul. Peroxidul de carbamidă se descompune în peroxid de hidrogen, ceea ce permite apoi oxigenului să ajungă la smalțul dinților. Alte ingrediente tipice din stilourile de albire a dinților pot include glicerina, carbopol, hidroxid de sodiu, alte arome și un plus.

Cum să folosiți stiloul de albire a dinților

Stilul de albire a dinților este ușor de utilizat fără nici o mizerie și îndepărtează eficient petele pentru un zâmbet mai alb în cel puțin două zile. Doar răsuciți, periați și plecați.

  • Începeți prin a vă spăla pe dinți. Stiloul de albire a dinților are și o perie minusculă.
  • După o periere minuțioasă, îndepărtați capacul superior și răsuciți partea inferioară a pixului până când vedeți gelul pe vârful periei.
  • Aplicați un strat subțire de gel de albire pe suprafața fiecărui dinte, asigurându-vă că întreaga suprafață a dintelui este în contact cu gelul de albire.
  • Nu clătiți; produsul trebuie să rămână pe dinți pentru a funcționa.

Dacă utilizați în mod constant stiloul de albire a dinților până la de două ori pe săptămână, veți putea vedea diferența. Îți oferă un zâmbet mai luminos și mai alb. Și nu uitați să luați în considerare următoarele sfaturi atunci când folosiți stiloul de albire a dinților:

  • Pentru o mai bună aderență, lăsați gelul să se usuce timp de 10 până la 15 secunde după aplicare.
  • În timpul sesiunilor de tratament, încercați să reduceți la minimum activitățile care ar putea disloca gelul de albire. Evitați să clătiți, să mâncați și să beți.
  • De asemenea, încercați să minimalizați cantitatea de frecare creată de mișcările buzelor sau ale obrazului împotriva dinților.

Avantajele creionului de albire a dinților

Principalele avantaje ale creionului de albire a dinților sunt că este accesibil, eficient și compact. Dintelul de albire poate fi introdus doar în buzunar sau geantă și transportat cu tine oriunde te duci. Tot ce ai nevoie este de câteva minute într-o toaletă și la fel cum te-ai reîmprospăta prin atingerea machiajului, poți folosi stiloul de albire a dinților pentru a îndepărta resturile de alimente și pentru a-i întări dinții.

Dezavantajele creionului de albire a dinților

Ca toate lucrurile bune, o cantitate prea mare de peroxid poate fi rău pentru tine. Prea mare parte din acest agent de albire poate de fapt să vă uzeze ușor smalțul dinților, ceea ce face ca dinții să fie mai sensibili. Pentru unii, poate provoca chiar o iritare ușoară la țesuturile moi ale gurii, în special la nivelul gingiilor. Acest lucru nu este nou, deși creșterea sensibilității dinților este destul de comună atunci când vine vorba de albirea dentară de orice fel. Aceste afecțiuni sunt de obicei temporare și vor dispărea în câteva zile de la oprirea sau finalizarea tratamentului. Este foarte recomandat celor cu dinți și gingii sensibile să-și consulte dentistii mai întâi înainte de a folosi un stilou de albire a dinților. Același lucru este valabil și pentru cei care sunt alergici sau sensibili la peroxidul de hidrogen. Dacă doriți să cunoașteți o opțiune mai naturală și mai sigură pentru a vă albi dinții și a-ți mări zâmbetul, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>