Ce este cu laser înăsprirea vagin și este sigur?

Ce este vagin-strângere cu laser? Este cu laser în condiții de siguranță pentru a obține? Această revizuire va dezvălui utilizarea laserului strângere vagin.

Nu este nici un secret avea un copil poate întinde lucrurile sub centura. În plus, în conformitate cu Khloe Kardashian, surorile ei au găsit o modalitate de a nechirurgical-l strânge din nou în sus.

Unii preferă să facă cu laser vagin-strângere. Tot ce fac este vorbesc despre acest lucru cu laser vagin. Este ca discuția lor înainte și înapoi. Cum este despre acest laser? Asta funcționează într-adevăr pentru înăsprirea vagin? Este acest laser sigur și eficient?

Ce este vagin-strângere cu laser?

Se pare o nebunie, dar cu laser vagin, cunoscut in comunitatea medicala ca cu laser vaginale înăsprirea, este un lucru. De fapt, există mai multe tratamente aprobate de FDA comercializate sub nume precum FemiLift și IntimaLase, care sunt concepute pentru a întări zona vaginala folosind, Dap, lasere.

Sunt lasere în valoare de ea?

Un laser este un instrument elegant și scump de tăiere / defilare. Este un instrument fin. Deci, este un ac de radiofrecvență (similar cu laser, dar diferite lungimi de undă.) Deci, este un grup specializat în chirurgie plastică foarfece sau un bisturiu.

Este mai mult de o parte care deține instrumentul decât instrumentul în sine.

Asta a spus (chirurg cel mai important) cu laser și radiofrecvență (RF) sunt upgrade-uri elegante și de a ajuta un chirurg bun să fie chiar mai bine.

Ce să se aștepte după procedura de

Femilift is a laser treatment that utilizes a controlled laser beam, applying concentrated thermal heating to the inner layers of vaginal tissue.

One of the main benefits of vaginal tightening with Femilift is the fact that there is no required downtime or recovery period after the procedure. Patients can return to work and daily life immediately. Sexual activity can be resumed in 72 hours. Patients can return to normal exercise within 24 hours.

With Femilift, patients avoid the inconvenience of traditional surgical procedures but are still able to enjoy all the benefits that come from restoring vaginal tissue.

Using Laser or cream

În cazul în care obținerea crema vagin-strângere este scump, puteți obține, de asemenea, alte moduri. Crema de strângere Vaginul sau gel este una dintre cele mai eficiente moduri. VTightGel sunt programe all-naturale gel de strângere și exerciții vaginale care pot ajuta femeile inversa pierderea de elasticitate de la naștere, modificari hormonale, si de imbatranire. Fii mai stricte decât oricând în mod natural, fără o intervenție chirurgicală sau de droguri.

Cum să obțineți

Pentru mai multe informații despre produsele tis, puteți face clic pe link-ul de pe banner-ul de mai jos. Acesta vă va conduce pentru a obține clare explicații și detalii produs. Faceți clic pe link-ul de mai jos banner-ul și să fie gata pentru strângerea vaginului.