Cauzele și tratamentul psoriazisului

Cauzele exacte ale psoriazisului nu sunt pe deplin înțelese, dar oamenii de știință cred că psoriazisul este rezultatul mai multor factori. Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă sub forma unor zone roșii de piele sub formă de fulgi sau cruste, care sunt acoperite într-un fel de argintiu. Astfel de zone pot apărea oriunde pe corp, dar cel mai adesea pe sau în jurul articulațiilor cotului și genunchiului, gâtului inferior și scalpului. Adesea, aceste plasturi sunt mâncărime și durere, dar sunt de obicei relativ mici, zone izolate. Desi cauzele psoriazisului nu sunt pe deplin intelese, majoritatea oamenilor de stiinta au ajuns la concluzia ca psoriazisul este rezultatul mai multor factori care includ genetica, factorii de mediu si sistemul imunitar.

Care sunt cauzele psoriazisului?

Psoriazisul este o afecțiune genetică transmisă prin intermediul familiilor. Este probabil ca mai multe gene să fie afectate pentru a permite apariția psoriazisului și că acesta este declanșat frecvent de un eveniment extern, cum ar fi o infecție. Cel putin 10 la suta dintre oameni mostenesc gene care ar putea duce la psoriazis, dar numai 3 la suta sau mai putin, de fapt, dezvolta boala. Din acest motiv, se crede că boala este cauzată de o combinație de genetică și factori externi sau declanșatori. Anumiți factori de mediu pot declanșa genele psoriazisului, determinând boala să devină activă. Aceste declanșatoare de mediu variază de la o persoană la alta și ceea ce cauzează apariția psoriazisului la o persoană poate să nu aibă niciun efect asupra altcuiva. Unele declanșatoare cunoscute care afectează simptomele psoriazisului includ:

  • Stresul.
  • Leziuni la nivelul pielii (tăieturi, zgârieturi, mușcături, arsuri grave).
  • Infecție (cum ar fi gâtul streptococilor sau aftele).
  • Anumite medicamente (inclusiv litiu, antimalarice, chinidină, indometacin).

Simptomele psoriazisului

Există mai multe tipuri de psoriazis, dar cel mai semnificativ simptom al diferitelor tipuri de psoriazis este o erupție cutanată distinctă – scări groase, arginte de psoriazis de plăci, leziuni în formă de picături de scufundare ale psoriazisului gutat, leziuni pline de fluide ale psoriazisului pustular, si asa mai departe. Alte simptome comune comune celor mai multe tipuri de psoriazis includ disconfort în zonele afectate, în special prurit (mâncărime). Psoriazisul poate provoca, de asemenea, simptome care sunt specifice părții corpului implicate. De exemplu, atunci când unghiile sau lagărele sunt afectate de psoriazisul plachetar, unghiile dezvoltă înțepături pe suprafață (numite pitting); în cazuri extreme, cuiul ar putea să se ridice de la unghiile.

Tratamentul psoriazisului

În timp ce cauzele psoriazisului nu sunt complet înțelese, există opțiuni eficiente pentru tratarea simptomelor. Medicatia variaza de la prescriptii topice la medicamente biologice care vizeaza parti ale sistemului imunitar. O altă opțiune de tratament este terapia cu lumină, cunoscută și sub numele de fototerapie, care vizează pielea cu raze ultraviolete de lumină. Cu toate acestea, dacă ceea ce doriți este un tratament fără prescripție medicală cu formula naturală, sigură și eficace, cea mai bună alegere este Revitol Dermasis Psoriasis Cream. Revitol Dermasis Psoriasis Cream oferă o ușurare calmantă și relaxantă pentru toate simptomele psoriazisului încăpățânat. În câteva secunde de la aplicarea acestei creme hidratante, ați putea obține o ușurare de ultimă oră. Nu trebuie să trăiți cu simptomele psoriazisului. Revitol Dermasis Psoriasis Cream a fost proiectat stiintific intr-un laborator aprobat de FDA de catre unii dintre cei mai buni cercetatori din domeniu. Vă poate ajuta să luptați împotriva roșcării, a fracturii și a iritării, pentru a vă putea trăi viața așa cum doriți. Inginerii Revitol au creat soluția finală pentru persoanele care suferă de psoriazis. Cu un amestec unic și creativ de ingrediente cele mai puternice și liniștitoare ale naturii, utilizatorii se confruntă cu o ușurare rapidă și eficientă a celor mai încăpățânate simptome de psoriazis.

  • Ulei de palmier.
  • Acetat de vitamina E.
  • Melaleuca alternifolia.
  • Acid salicilic.

Indiferent de cauza psoriazisului dvs., vă puteți baza pe Revitol Dermasis Psoriasis Cream pentru a trata simptomele. Vizitați site-ul oficial Revitol, comandați-vă astăzi cremă și experiență mai repede decât oricând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>