Cauzele și tratamentul hipospermiei

Atât de mulți oameni din întreaga lume se întreabă despre cauzele hipospermiei. Medicina moderna cunoaste mai multi factori care pot provoca hipospermie. Modul de viață nesanatos și diferite obiceiuri proaste devin principalele cauze de hipospermie la bărbați. Alimentele rapide, alimente bogate în colesterol, obezitatea, alcoolul și fumatul – toate sau toate acestea pot provoca hipospermie și alte probleme la bărbați.

Ce este hipospermia?

Hipospermia este o afecțiune la bărbați atunci când ejacularea totală este scăzută sau mai mică de 1,5 mililitri de lichid. Asta e mai puțin de o treime dintr-o linguriță. Cu toate acestea, hipospermia nu implică întotdeauna fertilitate scăzută. Este ușor să confundați hipospermia cu oligospermia, care este aproape o condiție similară. Cu toate acestea, oligospermia este mai importantă pentru fertilitatea masculină, în timp ce hipospermia include alte probleme. Persoanele care suferă de hipospermie au ejaculări care nu sunt destul de bune din cauza volumului scăzut al spermei și nu au experiență de satisfacție sexuală normală după o întâlnire sexuală. Hipospermia poate provoca probleme psihologice sau de încredere și, prin urmare, trebuie tratată bine. Hipospermia singură nu conduce la probleme grave de infertilitate la bărbat decât dacă se combină cu oligospermia, care este un diagnostic scăzut al numărului de spermatozoizi.

Care sunt cauzele hipospermiei?

Producția redusă de material seminal (hipospermia) poate afecta fertilitatea. În prima, nu există adesea suficient lichid pentru a transporta sperma în cervix; în cele din urmă sperma este diluată, ceea ce reduce eficiența. Cauzele hipospermiei includ:

  • Obstrucția canalului ejaculator: Aceasta este o obstrucție cauzată de anumite infecții sau inflamații (cum ar fi varicocelul sau prostatita) în canalele de ejaculare.
  • Ejacularea retrogradă: La ejaculare, sperma se duce în vezică, ducând la un volum redus de material seminal. Ejacularea retrogradă poate fi rezultatul unei intervenții chirurgicale de prostată și al deformării uretrei.
  • Absența unilaterală a veziculelor seminale și a vaselor deferente: Uneori, veziculele seminale sau vasele deferente sunt absente ca urmare a cauzelor genetice.
  • Probleme legate de gâtul vezicii urinare.
  • perioade foarte scurte de abstinență (o zi sau mai puțin);

Simptomele hipospermiei

Spre deosebire de unele dintre bolile care nu au simptome clare, hipospermia are un simptom vizibil. Bărbații cu hipospermie produc, în general, un volum mai mic de material seminal în timpul ejaculării. După cum sa menționat mai sus, o analiză a spermei care arată mai puțin de 1,5 ml de volum al materialului seminal reprezintă un diagnostic clar de hipospermie. Persoanele care suferă de hipospermie au ejaculări care nu sunt destul de bune din cauza volumului redus de material seminal și nu au experiență de satisfacție sexuală normală după o întâlnire sexuală. Aceasta explică de ce hipospermia poate provoca probleme psihologice sau de încredere și, prin urmare, trebuie tratată bine.

Tratamentul cu hipospermie

Medicul poate sugera oricare din diferitele metode de tratament disponibile pentru a scăpa de cauzele hipospermiei. În majoritatea cazurilor, medicul poate opta pentru o terapie simplă și alte metode de tratament neinvaziv. Dacă toate metodele invazive nu reușesc să acționeze asupra pacientului, medicul poate recomanda o intervenție chirurgicală pentru a eradica cauzele hipospermiei. Cu toate acestea, în cazul în care cauza afecțiunii este asociată cu anumite medicamente, medicul poate sugera că pacientul trebuie să înceteze să mai ia medicamentul. Hipospermia poate fi, de asemenea, remediată cu ajutorul suplimentelor. Supliment ca Semenax a fost dovedit clinic pentru a îmbunătăți performanțele masculine. Semenax este un supliment eficient pe bază de plante pentru tratarea producției de material seminal scăzut. Este o formulă naturală pe bază de plante care include vitamine și minerale. Ingredientele se dovedesc a crește sperma și virilitatea sexuală. Și este complet sigur. Ingredientele din Semenax constau dintr-un amestec sinergic de ierburi și minerale naturale. Întăritorii de erecție includ tribulus terrestris și epimedium sagittatum. Veți găsi, de asemenea, coaja catuaba în listă. Alte componente ale Semenax includ semințele de dovleac și maca. Și există și L-arginina, care este foarte util. Contribuie la fermitatea erecției și la producția semnificativă de spermă. Pentru informații suplimentare despre cauzele hipospermiei și despre cel mai bun tratament, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>