Cauzele ridurilor pielii și tratamentul

Îmbătrânirea este una dintre cauzele majore ale ridurilor pielii. Pe măsură ce îmbătrânești, producția corpului de colagen scade. Acest lucru face ca pielea ta să-și piardă elasticitatea. Ridurile sunt cute sau creste ale pielii. Apar în mod normal pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, dar se pot dezvolta și după ce petrec mult timp în apă. Primele riduri care apar pe chipul unei persoane tind să apară ca urmare a expresiilor faciale. Majoritatea ridurilor tind să apară în părțile corpului care primesc cea mai mare expunere la soare, în special fața și gâtul, spatele mâinilor și brațele.

5 cauzele ridurilor pielii

Ridurile sunt cauzate de o combinație a unor factori. Există cel puțin cinci factori majori care devin cauza ridurilor pielii.

  1. Vârsta: odată cu înaintarea în vârstă a producției corpului de colagen scade. Acest lucru face ca pielea ta să-și piardă elasticitatea, ceea ce provoacă riduri.
  2. Nutriție slabă: lipsirea corpului de alimente bogate în nutrienți poate afecta sănătatea și puterea pielii tale. O dietă plină de alimente extrem de procesate nu vă va face pielea la fel de puternică și suplă pe cât ar putea fi.
  3. Expunerea la lumina ultravioletă: razele ultraviolete ale soarelui determină formarea radicalilor liberi în straturile pielii tale. Radicalii liberi afectează fibrele de elastină ale pielii, ceea ce contribuie la riduri și cancer de piele.
  4. Fumatul: Fumatul poate accelera procesul normal de îmbătrânire a pielii, contribuind la riduri. Acest lucru se poate datora modificărilor aportului de sânge la nivelul pielii tale.
  5. Expresii faciale repetate: Mișcările faciale și expresiile, cum ar fi stârnirea sau zâmbetul, conduc la linii fine și riduri. De fiecare dată când utilizați un mușchi facial, se formează o canelură sub suprafața pielii.

Cum să evitați cauzele ridurilor pielii

Până nu găsim fântâna tinereții, nu putem opri îmbătrânirea – dar o putem controla. Dacă știți cauzele ridurilor pielii, puteți începe să evitați sursele acestora. Pentru a păstra tenul arătând tineresc și radiant, urmați câțiva pași simpli.

  • Purtați protecție solară în fiecare zi: nu putem stresa suficient de rău pe care soarele îl prezintă pielii delicate. Este imperativ să purtați o protecție solară de înaltă calitate. In fiecare zi.
  • Păstrați-vă pielea hidratată: pentru a contracara pierderea de umiditate asociată cu îmbătrânirea intrinsecă, asigurați-vă că alegeți un produs hidratant de înaltă calitate. Ridurile se afișează mai ușor atunci când pielea este uscată și fragilă, așa că păstrează-ți tenul moale, suplu și puternic cu un hidratant zilnic pentru pielea uscată.
  • Bea mai multă apă: A bea mai multă apă este unul dintre cele mai bune sfaturi pentru un ten fraged și, deoarece elimină atât de multe toxine și radicali liberi, este unul dintre cele mai bune mijloace de a evita cauzele ridurilor pielii.
  • Dormiți din abundență: când corpul se odihnește, corpul crește fluxul de sânge către piele, ajutând la regenerarea celulelor pielii. Odihnește-te mult în fiecare seară și nu adormi niciodată fără să-ți iei machiajul. Încercați să dormiți pe spate pentru a vă asigura că liniile de somn nu vor rămâne în permanență gravate pe față și să provoace riduri.

Tratament

Cele două tipuri principale de riduri sunt liniile de suprafață și brazdele adânci. Tratamentele comune pentru riduri tind să ajute doar la reducerea liniilor fine. Cu toate acestea, Pure Collagen de la Proto-col vă poate ajuta mai adânc. Pure Collagen este un supliment natural de colagen care constituie fundamentul pielii noastre. Capsulele Pure Collagen conțin VERISOL®, o formulare de colagen hidrolizat de tip I și de tip III. Procesul de hidroliză face ca colagenul să se descompună în peptide mai mici, astfel încât să le crească biodisponibilitatea. În comparație cu tratamentele obișnuite pentru riduri, VERISOL® poate funcționa la un nivel mai profund, decât să atingă straturile exterioare ale pielii. Deoarece este consumat pe cale orală, VERISOL® poate stimula din interior producția proprie de colagen. Pure Collagen cu VERISOL® este ceea ce aveți nevoie cu adevărat pentru a trata și a preveni ridurile, poate chiar să funcționeze mai mult decât atât. Faceți clic mai jos pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>