Cauzele hemoroizilor și tratamentele

Prezenta hemoroizilor este normala, dar majoritatea oamenilor se refera la aceasta ca o constatare anormala. Care sunt cauzele hemoroizilor? Hemoroizii, cunoscuți și sub numele de grămezi, sunt vene umflate în partea inferioară a anusului și rectului. Când pereții acestor vase sunt întinși, devin iritați. Deși hemoroizii pot fi neplăcuți și dureroși, ele sunt ușor de tratat și foarte prevenite. Pe măsură ce hemoroizii se în general înrăutățește de-a lungul timpului, medicii sugerează că trebuie tratați imediat ce apar. În acest articol vom discuta cauzele hemoroizilor și cel mai bun tratament al simptomelor.

Care sunt cauzele hemoroizilor?

În timp ce prezența hemoroizilor este o reflectare a anatomiei normale, majoritatea oamenilor și profesioniștilor din domeniul îngrijirii se referă la hemoroizii ca la o constatare anormală, deoarece ele sunt prezente numai când se umflă și provoacă probleme. Umflarea hemoroizilor apare atunci când există o creștere a presiunii în vasele mici care alcătuiesc hemoroizii, determinând-i să se umfle și să se umfle cu sânge. Acest lucru le face să crească dimensiunea care duce la simptome. Iată principalele cauze ale hemoroizilor în general:

 • Dieta cu fibre scăzute și scaunul cu calibru mai mic determină o persoană să se tulbure atunci când are o mișcare intestinală, crescând presiunea în interiorul vaselor de sânge.
 • Ședința prelungită pe toaletă poate crește presiunea în interiorul vaselor de sânge hemoroizi.
 • Obezitate.
 • Diaree, atât acută cât și cronică.
 • Cancer de colon.
 • Chirurgia rectală anterioară.
 • Leziuni ale măduvei spinării și lipsa posturii erecte.

Simptome hemoroizi

Semnele și simptomele hemoroizilor pot include:

 • Sângerări nesănătoase în timpul mișcărilor intestinale – s-ar putea să observați cantități mici de sânge roșu aprins pe țesutul dvs. de toaletă sau în toaletă.
 • Mâncărime sau iritații în regiunea anală.
 • Durere sau disconfort.
 • Umflarea în jurul anusului.
 • O bucată de lângă anus, care poate fi sensibilă sau dureroasă.

Simptomele hemoroizilor depind, de obicei, de locație: internă sau externă. Hemoroizii interni se află în interiorul rectului. De obicei, nu puteți vedea sau simți aceste hemoroizi, și rareori provoacă disconfort. Dar stresul sau iritarea atunci cand trece scaunul poate deteriora o suprafata de hemoroizii si sa o provoace sa sangereze. Ocazional, tensionarea poate împinge un hemoroid intern prin deschiderea anală. Acesta este cunoscut ca un hemoroid proeminent sau prolaps și poate provoca durere și iritare. Hemoroizii externi sunt sub piele în jurul anusului. Când sunt iritați, hemoroizii externi pot provoca mancarimi sau sângerări.

Cum se trateaza hemoroizii

După ce ați învățat cauzele și simptomele hemoroizilor, acum doriți să știți cu siguranță despre tratamente. Relieful dramatic pentru cele mai multe simptome hemoroizi de fapt, pot fi găsite cu remedii simple, acasă pentru hemoroizi. Puteți încerca următoarele:

 • Obțineți mai multe fibre: adăugați mai multă fibră în alimentația dvs. din alimente. Fibrele înmoaie scaunele și le ușurează trecerea, reducând presiunea asupra hemoroizilor. Alimentele bogate în fibre includ broccoli, fasole, grâu și tărâțe de ovăz, alimente întregi și fructe proaspete.
 • Bea apă: vă va ajuta să evitați scaunele dure și constipația, pentru a vă deplasa mai puțin în timpul mișcărilor intestinale. Fructe și legume, care au fibre, au, de asemenea, apă în ele.
 • Exercițiu: Exercițiul aerobic moderat, cum ar fi o plimbare intensă de 20-30 de minute pe zi, poate ajuta la stimularea funcției intestinale.
 • Luați timp: Când simțiți nevoia de a fuma, mergeți imediat la baie; nu așteptați până la un moment mai convenabil. Scaunul poate fi susținut, ducând la o presiune și o presiune sporită. De asemenea, programați un set de timp în fiecare zi, cum ar fi după masă, să stați pe toaletă câteva minute. Acest lucru vă poate ajuta să stabiliți un obicei obișnuit al intestinului.

În cele din urmă, căutați tratament homeopatic pentru hemoroizi. Recomandăm un produs numit Venapro, care este rezultatul anilor de studiu asupra modului în care organismul elimină hemoroizii prin utilizarea exclusivă a ingredientelor din plante. Venapro este un remediu homeopatic compus din pilule și spray. Acesta este special conceput pentru a elimina hemoroizii. Persoanele care l-au folosit au observat o ușurare rapidă și durabilă. Deoarece atacă rădăcina problemei, relieful este durabil și, în majoritatea cazurilor, final. Produsele sale de 100% pe bază de plante și naturale fac Venapro sigur, fiabil și efectele sale sunt de lungă durată, fără efecte nocive asupra corpului. Faceți clic mai jos pentru a afla mai multe despre acest remediu homeopat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>