Cauzele celulitei și tratamentul

Cauzele posibile ale celulitei includ modificări hormonale, genetică, creștere în greutate sau pierdere în greutate, o alimentație slabă, un stil de viață sedentar sau fumat. Celulita este un termen pentru carnea luxuriantă, umplută pe coapse, șolduri, fese și abdomen. Deși nu este o afecțiune medicală gravă, celulita dvs. s-ar putea să vă jeneze. Celulita poate afecta atât bărbații, cât și femeile, dar este mai frecventă la femei, datorită distribuțiilor diferite de grăsime, mușchi și țesut conjunctiv. Între 80 și 90 la sută dintre femei pot experimenta celulită la un moment dat în viața lor.

Simptomele și semnele celulitei

Celulita provoacă întunecarea pielii și un aspect plictisitor la nivelul cărnii. Celulita poate provoca un aspect de „coajă de portocală” pielii. Celulita este localizată cel mai frecvent în șolduri, fese și abdomen. Uneori apare la sâni, brațe superioare sau burtă. În cazul celulitei ușoare, scurgerea nu este aparentă decât dacă atinge pielea.

Care sunt cauzele celulitei?

Deci de ce obținem celulită? Nu există un singur răspuns. Dar după cum am mai spus, cauzele posibile ale celulitei includ modificări hormonale, genetică, creștere în greutate sau pierdere în greutate, o dietă săracă, un stil de viață sedentar sau fumatul. Unii chiar spun că îmbrăcămintea strânsă și ședința frecventă pot provoca celulită. Dar cele mai active femei sănătoase vor raporta că, chiar și cu o dietă bună, poate apărea celulita. Modul în care este distribuită grăsimea pe corp vă poate predispune la celulită și genele dvs. pot provoca și slăbirea coapselor. Deoarece atât de mulți factori diferiți pot deveni cauze ale celulitei, multe femei o vor obține la un moment dat pe o parte din corp.

Cum să prevenim cauzele celulitei?

O practică obișnuită de exerciții fizice nu poate vindeca celulita – dar în multe cazuri poate ajuta la prevenirea sau reducerea aspectului acesteia. Celulita apare atunci când fibrele conjunctive de sub piele devin slabe sau își pierd elasticitatea, dar întinderea și întărirea acestor zone (pe lângă arderea excesului de grăsimi în general) poate fi de ajutor. Consolidarea și tonifierea acestor mușchi vor strânge, la rândul lor, pielea, dând iluzia că celulita este mai puțin vizibilă. Rutinele de yoga care vizează fundul și coapsele pot ajuta, precum și mișcări de antrenament al forței care construiesc mușchii și stimulează circulația.

Dermology Cellulite Removal Cream poate ajuta la reducerea celulitei

Dermology este o companie care a fost înființată în 2002. Produsele lor de înfrumusețare pot fi achiziționate doar online și sunt livrate direct către client. Printre aceste produse se numără o cremă de celulită naturală, care, atunci când este utilizată în mod constant pe parcursul a câteva săptămâni, are capacitatea de a reduce aspectul celulitei prin folosirea proprietăților medicinale naturale găsite în ingredientele sale. Dermology Cellulite Removal Cream hidratează pielea și ajută la extragerea lichidelor în exces care tind să fie prinse sub derm. Prin reducerea conținutului de apă, celulele adipoase care conțin celulită devin mai mici și mai puțin vizibile pe suprafața pielii. Crema se bazează foarte mult pe capacitatea sa de a tonifia și hidrata pielea, astfel încât să obțină o îmbunătățire generală a aspectului acestor zone ale corpului cu probleme de celulită. Deoarece Dermology Cellulite Removal Cream conține ingrediente pur naturale, este considerat foarte sigur. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>