Cauze de ejaculare prematura si cel mai bun tratament?

Care sunt cauzele ejacularea precoce? Găsiți modul de a vindeca cauzele ejacularea precoce cu o soluție eficientă cremă.

Mulți oameni care suferă de condiția ar dori să știe de ce nu suficient de mult timp pentru ei (sau partenerul lor) de a se bucura de sex.

Ca un terapeut de cuplu si sex in practica privata, sunt adesea uimit de cât de mulți bărbați și cupluri vin să mă vadă încercând să stabilească ejaculare prematură. Mulți oameni suferă de rusine si jena despre sentimentul că ei ejaculeaza prea repede, făcându-i să aibă anxietate despre sex și performanța lor.

ejacularea precoce

Ejacularea precoce se întâmplă la scurt timp inainte sau dupa penetrare, cu toate că nu există nici o limită precisă de timp pe care îl definește. În funcție de diferite locuri și culturi, aceasta înseamnă cea mai mare parte o durată de mai puțin de două minute.

Pentru a face față problemei, este esențial să înțelegem cauzele de ejaculare prematura. Aceste cauze pot include emoție excesivă, frica de probleme de performanță și alte forme de anxietate. Acesta poate include, de asemenea cauze fizice, cum ar fi hipersensibilitate acută a sistemului nervos.

Care sunt cauzele ejacularea precoce?

Deși nu există o definiție universală, ejaculare este de obicei considerată a fi prematură în cazul în care are loc în decurs de 2 minute de actul sexual sau în cazul în care omul nu poate controla ejacularea.

Stresul, anxietatea de performanță, precum și alte probleme conexe pot cauza ejaculare precoce. Acesta poate fi, de asemenea, cauzate de hipersensibilitate a pielii a penisului (caz în care, creme anesteziante poate ajuta).

Unii medici cred ca experientele sexuale timpurii pot stabili un model care poate fi dificil de a schimba mai târziu în viață, cum ar fi situații în care este posibil să fi grăbit să ajungă la un punct culminant, pentru a evita să fie descoperit, sentimente vinovat care cresc tendința de a grăbi prin întâlniri sexuale, și de alți factori.

Cel mai bun tratament pentru a alege

Vă recomandăm crema Enlast ca cel mai bun și cel mai eficient tratament. Enlast foloseste ingrediente aprobate de FDA dovedit a fi sigure pentru uz uman și eficient de a ajuta pentru a preveni ejaculare prematură. Toate acestea într-o cremă convenabilă este ușor de aplicat și în condiții de siguranță pentru a utiliza cu prezervative.

Beneficiile Enlast

Acesta este utilizat pentru reducerea sensibilității peste înainte de actul sexual. De asemenea, ajută temporar încetini debutul ejaculare. Aceasta crema poate prelungi timpul pe ultima înainte de a ejacula. Desigur, Enlast este foarte sigur si eficient cu prezervative.

În cazul în care pentru a cumpăra

Acum, trebuie să știi unde să cumpere Enlast. Enlast pot fi disponibile doar pe site-ul oficial al Enlast. Modul de a ajunge acolo este prin găsirea banner-ul pentru a cumpăra de pe acest site. Faceți clic pe link-ul banner-ul și a intra în site-ul lor oficial chiar acum. Mai multe informații, pentru a primi link-ul banner-ul să faceți clic.