Cauze ale vezicii urinare și tratamentul

Vezica hiperactivă este o afecțiune în care vezica urcă urina la un moment nepotrivit. Aici vom discuta despre cauzele vezicii urinare și tratamentul. Se estimează că 16% din populația adultă americană are vezică hiperactivă. Femeile sunt mai des afectate de vezica hiperactivă decât bărbații. Supraactivitatea unui mușchi din peretele vezicii urinare este considerată a fi una dintre principalele cauze ale vezicii urinare. Stimulanți precum cafeina și alcoolul pot provoca, de asemenea, simptome.

Simptomele vezicii urinare hiperactive

Cu o vezică hiperactivă, puteți:

 • Simțiți o dorință bruscă de a urina care este greu de controlat.
 • Experimentează incontinență de urgență – pierderea involuntară de urină imediat după o nevoie urgentă de a urina.
 • Urinați frecvent, de obicei de opt sau mai multe ori în 24 de ore.
 • Treziți-vă de două sau mai multe ori în noapte pentru a urina (nocturie).

Deși este posibil să ajungeți la toaletă în timp în care simțiți o dorință de a urina, urinarea frecventă neașteptată și urinarea nocturnă vă pot perturba viața.

Care sunt cauzele vezicii urinare hiperactive?

Rinichii tăi produc urină și acea urină călătorește spre vezică. Apoi, creierul dvs. trimite semnale care spun corpului să urineze. Mușchii tăi pelvini se relaxează și permit urinei să iasă din corp. O vezică hiperactivă face ca mușchii vezicii tale să se contracte involuntar. Acest lucru dă senzația că trebuie să urinezi frecvent, chiar dacă vezica nu este plină. Diferite afecțiuni și factori pot fi cauzele vezicii hiperactive:

 • A bea prea mult lichid.
 • Luarea de medicamente care cresc producția de urină.
 • Infectii ale tractului urinar.
 • Consumul de cafeină, alcool sau alte substanțe iritante ale vezicii urinare.
 • Eșecul de a goli complet vezica.
 • Anomalii ale vezicii urinare, cum ar fi pietrele vezicii urinare.

Riscul de a dezvolta vezica hiperactivă crește odată cu vârsta. Dar această afecțiune nu este o parte normală a îmbătrânirii, deci nu ar trebui să ignorați simptomele. Dacă vă deranjează simptomele vezicii urinare, atunci trebuie să căutați un tratament!

Prevenirea cauzelor vezicii urinare hiperactive

Există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a preveni cauzele vezicii urinare hiperactive. Ei includ:

 • Limitați alimentele și băuturile care deranjează vezica: Există anumite alimente și băuturi care irită vezica. Acestea includ cafea, ceai, alcool, băuturi cu sodă, unele fructe citrice, alimente pe bază de roșii, ciocolată (nu ciocolată albă) și unele alimente picante.
 • Exercițiu pentru a vă relaxa mușchiul vezicii urinare: Una dintre cele mai bune opțiuni de exercitare este exercițiul kegel. Exercitiul Kegel intareste si tine muschii pelvieni strans, intarind podeaua pelviana.
 • Păstrați un jurnal al vezicii urinare: Notarea când faceți excursii la baie câteva zile vă poate ajuta să înțelegeți mai bine corpul. Acest jurnal vă poate arăta lucruri care stimulează simptomele. De exemplu, simptomele dvs. apar după ce mâncați sau beți un anumit fel de mâncare? Sunt mai rele când nu bei suficiente lichide?
 • Urinarea la timp: Aceasta înseamnă că urmați un program zilnic de baie. În loc să mergi când simți dorința, mergi la ore stabilite în timpul zilei. Poate încercați să mergeți la fiecare două-patru ore, indiferent dacă simțiți că trebuie sau nu.

Flotrol: suport natural al vezicii urinare

Flotrol este un alt lucru important pe care trebuie să încercați pentru a preveni vezica hiperactivă. Flotrol chiar funcționează nu numai pentru a preveni vezica hiperactivă, ci și pentru a vindeca această stare inconfortabilă! Flotrol este un supliment alimentar realizat cu ingrediente pe bază de plante care lucrează împreună pentru întărirea vezicii urinare. Formula funcționează pentru consolidarea pereților vezicii urinare, permițându-i să se contracte și să se relaxeze pentru urinare normală. De asemenea, ajută la îmbunătățirea sănătății tractului urinar. Produsul este conceput pentru a trata o vezică hiperactivă pentru a preveni scurgerile ușoare și incontinența. Poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei. Cele două ingrediente active ale Flotrol sunt extractul de germeni de soia și extractul de semințe de dovleac. Aceste ingrediente naturale sunt folosite de sute de ani în medicina tradițională pentru a îmbunătăți funcția vezicii urinare. Flotrolul funcționează în esență prin întărirea mușchilor vezicii urinare (pereții vezicii urinare). De asemenea, ajută la îmbunătățirea sănătății tractului urinar. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea sănătății prostatei la bărbați. Pentru informații mai detaliate despre Flotrol, accesați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>