Cauza extinderii prostatei și tratamentul

Extinderea prostatei este o condiție comună în timp ce bărbații îmbătrânesc. În acest post, vom discuta principala cauză a extinderii prostatei. Prostata mărită poate provoca simptome urinare incomode, cum ar fi blocarea fluxului de urină din vezică. Poate provoca, de asemenea, probleme ale vezicii urinare, ale tractului urinar sau ale rinichilor. Există mai multe tratamente eficiente pentru extinderea prostatei. Dacă mergeți la un medic, acesta va lua în considerare în primul rând simptomele, dimensiunea prostatei și condițiile de sănătate pentru a decide cea mai bună opțiune de tratament. Înainte de a merge mai departe, să învățăm cauza extinderii prostatei.

Cauza extinderii prostatei

Barbatii in varsta tind sa aiba prostate mai mari decat barbatii mai tineri deoarece prostata continua sa creasca pe masura ce un barbat inaintat. Extinderea prostatei care nu este rezultatul cancerului se numește hiperplazie benignă de prostată. Cu toate acestea, glanda prostatică este, de asemenea, controlată de hormoni puternici cunoscuți sub numele de hormoni sexuali, inclusiv testosteron. În glanda prostatică, testosteronul este transformat într-un alt hormon numit dihidrotestosteron. Niveluri ridicate de dihidrotestosteron determină creșterea celulelor din prostată. Anumite alimente și băuturi sunt cunoscute ca având un impact asupra sănătății prostatei datorită efectelor lor asupra testosteronului și a altor hormoni. Cercetările au constatat că o dietă care constă în principal din carne sau produse lactate poate fi cauza extinderii prostatei. Acest lucru este valabil mai ales dacă o persoană nu încorporează suficiente legume în dieta lor.

Simptomele extinderii prostatei

O prostată mărită afectează în mod direct capacitatea omului de a urina. Aceste efecte includ:

 • O nevoie frecventă de urinare.
 • Un sentiment de golire a vezicii urinare.
 • Intense intenționează să urineze.
 • Un flux urinar slab.
 • Probleme de pornire sau oprire a urinării.

Problemele de prostată pot provoca, de asemenea, probleme sexuale. Gradul oricărei probleme sexuale variază în funcție de starea de prostată. Unele reacții adverse frecvente includ:

 • Disfuncție erectilă.
 • Reducerea satisfacției sexuale.
 • Probleme de menținere a erecției.
 • Scăderea libidoului.

Cum să tratați extinderea prostatei

După cunoașterea simptomului și a cauzei extinderii prostatei, acum este momentul să înveți tratamentul. Există trei tipuri principale de tratament pentru o prostată mărită: modificări ale stilului de viață, medicamente și intervenții chirurgicale. Dar să ne concentrăm doar pe schimbările stilului de viață. Dacă prostata mărite nu cauzează probleme mari, puteți decide să așteptați și să vedeți dacă simptomele se agravează înainte de a vă continua tratamentul. O prostată mărită se dezvoltă încet, iar simptomele tale nu se pot agrava niciodată. Există schimbări simple pe care le puteți face stilului tău de viață care ar putea ajuta simptomele tale:

 • Consumați mai puțin alcool, cofeină, îndulcitori artificiali și băuturi alcoolice.
 • Bea mai puțin seara.
 • Goliți-vă vezica înainte de a părăsi casa.
 • Verificați medicamentele.
 • Consumați mai multe fructe și fibre.
 • Mențineți o greutate sănătoasă.
 • Fă sport regulat.

De asemenea, vi se permite să adăugați un supliment natural la dieta dumneavoastră. Și unul dintre cele mai bune suplimente pentru sănătatea prostatei este ProstaSURE. ProstaSURE a fost conceput pentru a susține o funcție prostată și prostată sănătoasă. Acest supliment alimentar natural ajută la furnizarea unui număr de vitamine și minerale, cum ar fi zincul, seleniul și vitamina D3, care pot ajuta sănătatea și bunăstarea bărbaților. Formula conține, de asemenea, un procent ridicat de izoflavone, o clasă de flavonoide cunoscute pentru activitatea lor antioxidantă, care sunt acum utilizate în mod obișnuit pentru beneficiile lor potențiale pentru sănătate. Formula ProstaSURE a fost făcută cu atenție folosind cantități precise de ingrediente pe bază de plante, pentru a face ca suplimentul natural să fie unic pe piață astăzi. În cadrul acestei formulări sunt multe ingrediente active care includ fișa de palmier, extract de semințe de dovleac, extract de usturoi, vitamina D3 și licopen. Această formulă unică vă poate ajuta să preveniți cauza extinderii prostatei și să eliminați simptomele fără a mai fi necesare medicamente și intervenții chirurgicale. Vreți să cumpărați și să utilizați ProstaSURE? Ei bine, faceți clic pe mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>