Care sunt semnele spermei sănătoase?

Poți să spui dacă sperma ta este sănătoasă, uitându-te la ejacularea ta. Aflați semnele de spermă sănătoasă. Un studiu a constatat că numărul mediu de spermatozoizi a scăzut în ultimii ani, ceea ce contribuie la această problemă. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu se gândesc la starea de sănătate a spermei lor până când încearcă să înceapă un copil. Cu toate acestea, există unele semne de spermă sănătoasă. Și dacă vă luptați să concepeți, există anumite modificări ale regimului alimentar și ale stilului de viață pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți sănătatea spermei.

Importanța spermei sănătoase

Infertilitatea nu este doar o problemă a unei femei: o treime din timp, un factor masculin este identificat ca fiind cauza infertilității. În mod clar, este important să ai spermă sănătoasă. Dar sănătatea spermatozoizilor depășește doar conceperea. Calitatea spermei joacă, de asemenea, un rol în sănătatea sarcinii generale și, eventual, a copilului. Stresul și obezitatea la bărbați modifică genele purtate în sperma lor. Poate face ca bebelușii să fie supraponderali și mai stresați.

4 semne de spermă sănătoasă

Atât calitatea, cât și cantitatea de spermă, care determină sănătatea spermatozoizilor, pot avea un impact enorm asupra timpului de a lua pentru tine și soțul dvs începe o familie. Iată semnele spermei sănătoase:

  • Barbatii mananca peste.

Nu uita carnea procesata – barbatii care mananca peste au tendinta de a avea sperma mai sanatoasa. Mâncarea mai multor pești pare să aibă un efect protector. Oamenii care mănâncă pești, cum ar fi halibutul, păstrăvul, somonul sau tonul, au avut o concentrație de spermatozoizi cu 65% mai mare decât bărbații care rareori au mâncat vreodată pește. Datorită concentrației de acizi grași omega-3 din pește, acești acizi grași cu lanț lung joacă un rol în producția de spermă și în calitatea generală a spermatozoizilor.

  • Bărbații care își exercită în mod regulat.

Bărbații care și-au păstrat corpul în mișcare și sângele pompat în exerciții moderate până la viguroase de 15 ore sau mai mult pe săptămână au avut o concentrație de spermatozoizi cu 73% mai mare decât bărbații care nu au lucrat la această intensitate. Exercitarea ajută la menținerea în greutate a unei greutăți a omului care poate afecta sănătatea reproducerii, dar, de asemenea, stimulează exprimarea antioxidanților în organism. Cercetatorii cred, de asemenea, ca merge la sala de sport in mod regulat poate preveni radicalii liberi de la celulele de sperma daunatoare.

  • Bărbați care nu fumează și nu consumă droguri ilicite.

Luând o tragere pe o țigară poate provoca scăderea numărului de spermatozoizi și a spermei care se mișcă lent. Același lucru este valabil și pentru bărbații care folosesc marijuana sau alte droguri ilicite. Sperma poate fi afectată de aceste medicamente, iar femeile sunt mai susceptibile de a se întrerupe dacă partenerul lor utilizează un medicament recreațional cum ar fi cocaina, marijuana sau orice tip de alte amfetamine tipice. Studiile au constatat că substanțele chimice toxice din aceste medicamente distrug sperma care apoi trec gene modificate pe copilul în curs de dezvoltare. Cel mai bun sfat este ca bărbații să nu ne ia niciodată obiceiul de a fuma sau de a folosi droguri ilicite sau de a căuta ajutor în stoparea utilizării lor imediat.

  • Bărbații care stau departe de toxine.

Bărbații care lucrează în jurul multor substanțe chimice și toxine trebuie să fie foarte precauți, deoarece pot crește procentul de spermă deteriorată. Toxicalele toxice, cum ar fi metalele grele, plumbul și solvenții chimici, sunt exemple de toxine care pot dăuna materialului seminal al omului. Dacă slujba unui om implică faptul că se află în jurul unor astfel de substanțe chimice, el poate să-și limiteze contactul, purtând o mască de față și o îmbrăcăminte de protecție și folosind întotdeauna o ventilație adecvată.

Concluzie

Nu există nici o modalitate ușoară de a măsura calitatea spermei dvs., doar dacă vă uitați la ea, deci va trebui să programați o întâlnire cu docul dvs. pentru a afla sigur. Dar, în timp ce așteptați, puteți învăța semnele spermei sănătoase de mai sus pentru a afla că aveți spermă puternică sau nu. Dacă vă exerciți, mâncați pește și ambalați în mod corespunzător resturile, sperma dumneavoastră este deja în formă excelentă. Pentru mai multe informații despre modalitățile de îmbunătățire a calității spermei, puteți face clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>