Care sunt optiunile de tratament alopecie disponibile?

În funcție de tipul de condiție pe care o aveți, vârsta și gradul de pierdere a părului, există o varietate de opțiuni de tratament pentru alopecie. Principalele obiective ale tratamentului pentru alopecie sunt blocarea atacului sistemului imunitar și / sau stimularea regenerării părului. Acest lucru poate fi eficient, în special pentru persoanele cu forme mai blânde ale bolii (pierdere de păr mai mică de 50%).

Alopecia areata

Dacă ați văzut o mulțime de păr în plus pe pernă, perie sau duș, sau ați observat mici pete ciudate în oglindă, ați putea avea o tulburare autoimună numită alopecia areata. Când aveți o boală autoimună, sistemul imunitar vă atacă corpul. Cu alopecia areata, foliculii de par sunt atacați. Acest lucru face ca parul să iasă, adesea în aglomerări de mărimea și forma unui sfert. Cantitatea de cadere a parului este diferită în toată lumea. Unii oameni o pierd doar în câteva locuri. Alții pierd mult. Dacă credeți că aveți alopocia areata, poate doriți să vedeți un medic pentru tratamentul alopeciei.

Opțiuni pentru tratamentul alopeciei

Nu există nici un remediu cunoscut pentru alopecia areata, dar există tratamente pe care le puteți încerca, care ar putea să încetinească pierderea viitoare a părului sau să ajute părul să crească repede.

  • Agenți topici.

Puteți înghiți medicamente în scalp pentru a stimula creșterea părului. Un număr de medicamente sunt disponibile, atât pe net, cât și pe bază de rețetă.

  • preparate injectabile.

Injecțiile cu steroizi sunt o opțiune comună pentru alopecia ușoară, neuniformă, pentru a ajuta părul să se întărească pe spații chelate. Ace mici injecta steroidul în pielea goală a zonelor afectate. Tratamentul trebuie repetat o dată la fiecare două luni pentru a regenera părul. Nu împiedică apariția unei noi căderi a părului.

  • Tratamente orale.

Imunosupresoare orale, cum ar fi metotrexatul și ciclosporina, sunt o altă opțiune pe care o puteți încerca. Ei acționează prin blocarea răspunsului sistemului imunitar, dar nu pot fi utilizați pentru o perioadă lungă de timp datorită riscului de efecte secundare, cum ar fi hipertensiunea arterială, afectarea ficatului și a rinichilor și un risc crescut de infecții grave și tip de cancer numit limfom.

  • Terapie prin lumină.

Terapia cu lumină este denumită și fotochimoterapie sau doar fototerapie. Este un tip de tratament prin radiații care utilizează o combinație de medicamente orale denumite psoralens și lumină UV.

  • Terapii alternative.

Unii oameni cu alopecie areata aleg terapii alternative pentru tratarea afecțiunii. Terapiile alternative implică, în general, ingrediente naturale care nu conțin efecte secundare. Eficacitatea fiecărui tratament va varia de la o persoană la alta. Unii oameni nu au nevoie chiar de tratament, deoarece părul lor revine pe cont propriu. În alte cazuri, cu toate acestea, oamenii nu văd niciodată o îmbunătățire în ciuda încercării fiecărei opțiuni de tratament alopecie.

Găsirea celui mai eficient tratament alopecie

Daunele și pierderea părului pot afecta foarte mult stima unei persoane, deoarece se consideră că având păr frumos, prezentabil este un aspect important al imaginii și prezentării sine. Motivele pentru pierderea parului variază și pot include cauze genetice. Diverse produse sunt pe rafturile piețelor care sunt promovate pentru a lupta și pentru a preveni căderea părului în continuare și pentru a încuraja creșterea părului din nou, însă este posibil ca acestea să nu fie livrate, pe măsură ce clienții le așteaptă. Dar daca sunteti serioasa in cautarea celei mai eficiente solutii pentru probleme de cadere a parului, s-ar putea sa o gasiti doar in HarVokse. Harvokse este un produs unic, deoarece funcționează pe două niveluri: atât protejarea și întărirea părului existent, cât și încurajarea creșterii părului. Pentru cele mai bune rezultate, administrați 1 capsulă de două ori pe zi înainte de mese și folosiți pulverizarea atât dimineața cât și seara, aplicând pe părul umed. 90% dintre persoanele care au testat HarVokse au obținut rezultate vizibile în decurs de 8-12 săptămâni. Avem, de asemenea, rapoarte de la oameni care obțin rezultate excelente imediat după 2 săptămâni! Harvokse a fost formulat pentru a se potrivi tuturor diferitelor tipuri de păr și pentru a se potrivi diferitelor niveluri ale căderii părului. Acest produs conține ingrediente naturale provenite din punct de vedere clinic, care includ aminoacizi, gluconat de zinc, extracte din semințe de struguri, complex de vitamina B și altele. Puteți cumpăra HarVokse de pe site-ul oficial. Făcând clic pe link-ul de mai jos puteți obține mâinile pe una dintre cele mai bune oferte de HarVokse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>