Care sunt efectele secundare ale Deca Durabolin?

Efectele secundare ale Deca Durabolin sunt relativ scăzute dacă le utilizați în doze de 400 mg pe săptămână. Totuși, reacțiile adverse cauzate de androgeni pot să apară în continuare. Cele mai multe efecte secundare ale Deca Durabolin se manifestă prin tensiune arterială crescută și timp prelungit de coagulare a sângelui, acestea putând provoca sângerări nazale frecvente și sângerări excesive de la tăieturi, creșterea producției de glande sebacee și acnee ocazională. Unii atleți raportează, de asemenea, durerile de cap și suprasolicitarea sexuală.

Deca Durabolin: steroid anabolic popular

Deca Durabolin este unul dintre cele mai populare și utilizate steroizi anabolizanți printre sportivii care caută steroizi care îmbunătățesc performanța. Ceea ce este unic despre acest steroid anabolic este faptul că, odată injectat, acesta va continua să fie eliberat lent în corp timp de două până la trei săptămâni. Deca Durabolin este o formă ușoară a unui hormon steroid anabolic pe bază de testosteron. Este folosit în principal pentru îmbunătățirea performanțelor, dar este, de asemenea, folosit ca un supliment energetic pentru culturisti. Din acest motiv, o mulțime de sportivi de performanță care caută sportivi vor dori să știe de unde pot cumpăra Deca Durabolin. În dozele terapeutice, efectele secundare ale Deca Durabolin sunt de fapt foarte puține. În mod obișnuit, utilizarea anabolică normală are totuși aceleași efecte secundare ca un număr de steroizi anabolizanți. Asta este, Deca Durabolin afectează echilibrul HDL și LDL în sistem, provocând placă în interiorul arterelor. Acest efect secundar poate fi ameliorat prin dieta cu atenție, pentru a vă asigura că în alimentele pe care le consumați nu există substanțe chimice care produc colesterol, cum ar fi uleiurile, carnea grasă, alimentele amidonice și altele asemenea.

Efectele secundare ale Deca Durabolin

Deca prescripțiile pentru pacienți pot fi la fel de mici ca 50-100 mg pe lună, în timp ce culturistii folosesc adesea până la 400 mg în doar o săptămână. Aceasta înseamnă că efectele secundare ale Deca Durabolin sunt adesea mai pronunțate atunci când sunt folosite ilicit de culturisti. Iată cele cinci efecte secundare ale Deca Durabolin pe care trebuie să le cunoașteți:

  • Deca Durabolin poate provoca unele efecte secundare genito-urinare urât, inclusiv oligospermia. E un pic de gură, nu-i așa? Oligospermia este un număr redus de spermatozoizi, care poate provoca probleme de fertilitate și de performanță. În dozele necesare în mod obișnuit pentru a provoca modificări ale corpului fizic, Deca poate duce, de asemenea, la o scădere a volumului ejaculator și la o prostată mărită.
  • Probabil că ați citit deja unele povestiri de groază despre utilizatorii de steroizi care au primit acnee. Deși acneea cu steroizi poate apărea oriunde pe corp, este cel mai probabil să apară pe piept. Se poate ajunge până la punctul în care petele sunt atât de mari, încât ele apar la întâmplare.
  • Deca Durabolin este alcătuit din nandrolonul steroid anabolic, precum și varianta de ester decanoat de nandrolon. Nandrolonul poate provoca probleme gastrointestinale destul de urât, inclusiv dureri de stomac, vărsături și diaree.
  • De asemenea, efectele secundare ale Deca Durabolin includ aspecte precum extinderea clitorisului, ciclul menstrual perturbat și aprofundarea vocii. Pe scurt, ele pot provoca o dezvoltare biologică cunoscută sub numele de virilizare, unde femeile încep să dezvolte caracteristicile fizice masculine. De asemenea, este important să vă amintiți că luarea medicamentului doar puțin prea mult face unele dintre aceste efecte secundare ireversibile.
  • Ca cele mai multe steroizi, Deca poate provoca afecțiuni hepatice care pun viața în pericol. Chiar și în doze mici, poate duce la icter și la funcții hepatice anormale. Atunci când se utilizează în mod ilicit în doze mari, Deca poate provoca chiar și dezvoltarea tumorilor.

Cuvintele finale

Deca Durabolin este un compus foarte versatil, care poate fi folosit atât în ​​cicluri de tăiere, cât și în volume cu eficiență egală. Stabileste bine cu aproape orice alt steroid si are un risc scazut de efecte secundare toxice. Cu toate acestea, Deca Durabolin este încă un medicament chimic care nu poate fi separat de efectele secundare. Puteți evita efectele secundare ale Deca Durabolin numai prin utilizarea acestui steroid în mod responsabil. De asemenea, este important să cumpărați acest steroid dintr-o sursă de încredere. Dacă nu vreți să experimentați efecte secundare Deca Durabolin, dar în același timp doriți să obțineți acest efect steroidic în corpul dumneavoastră, cea mai bună opțiune este utilizarea produsului steroid natural ca alternativă la Deca Durabolin. Produsul steroid natural vă va ajuta nu numai să măriți masa și forța musculară, ci și să vă îmbunătățiți sănătatea. Acest lucru poate funcționa chiar și fără efecte secundare. Și, în măsura în care știm, astăzi produsul steroid natural cu calitatea numărul unu poate fi găsit doar la Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>