Care sunt efectele secundare ale Anavar?

Reacțiile adverse de la Anavar sunt ușoare în comparație cu alte steroizi pentru culturism, dar pot deveni neplăcute dacă nu luați măsurile de precauție corespunzătoare. Anavar a fost inițial dezvoltat pentru a trata afecțiunile care cauzează scăderea severă a greutății și a mușchilor. De asemenea, poate suprima cortizolul, făcându-l un tratament eficace pentru dependența de corticosteroizi. Mai mult, capacitatea lui Anavar de a întări oasele a făcut un tratament aprobat de FDA pentru osteoporoză. Efectele secundare ale Anavar s-au dovedit a fi foarte ușoare și bine tolerate de către utilizatori, inclusiv femei și copii.

Beneficiile Anavar

Înainte de a discuta mai exact despre efectele secundare ale Anavar, credem că trebuie să știți și despre beneficiile Anavar. Există trei avantaje principale ale Anavar, principala fiind arderea grasimilor rapid și eficient. Puteți arde cu ușurință multe grăsimi în câteva săptămâni. De fapt, dacă mâncați bine și faceți cardio, puteți obține un organism ideal în 4-6 săptămâni. Un alt avantaj este creșterea puterii. Pe măsură ce pierdeți greutatea și ardeți grăsimile, nivelul de rezistență se va îmbunătăți. Veți fi surprinzător de cât de puternic puteți obține cu Anavar, chiar dacă este considerat un steroid de tăiere. Al treilea beneficiu este creșterea nivelurilor de anduranță. Acest lucru vine la îndemână pentru sesiuni intense de antrenament, în special sesiuni cardio. Dacă doriți să faceți antrenamentele la nivelul următor, atunci aveți nevoie de rezistența pe care o oferă Anavar.

Top 10 efecte secundare ale Anavar

Reacțiile adverse de la Anavar pot fi atât dăunătoare, cât și neplăcute. Acest lucru este un risc deosebit dacă dozele mari sunt utilizate frecvent. Înainte de a utiliza Anavar, este important să fiți conștienți de riscurile și pericolele pe care le-ar putea cauza.

 1. Acnee.
 2. Hipertensiune arterială (tensiune arterială ridicată).
 3. Colesterol ridicat – creșterea colesterolului rău.
 4. Suprimarea producției de testosteron.
 5. Atrofia testiculară.
 6. Căderea părului.
 7. priapism.
 8. Risc de leziuni hepatice.
 9. Depresie.
 10. Probleme de tensiune arterială.

Mai ales pentru femei, ar trebui să fie conștienți de faptul că ar putea avea efecte secundare potențiale ale Anavar care includ:

 • Aprofundarea vocii.
 • Creșterea părului corpului.
 • Extinderea clitorală.

Aceste efecte secundare ale Anavar ar putea fi permanente dacă nu au fost identificate la începutul tratamentului. Dacă utilizați Anavar și identificați oricare dintre reacțiile adverse în timpul utilizării medicamentului, trebuie să întrerupeți imediat utilizarea acestuia.

Este Anavar legal

În unele țări, inclusiv Statele Unite ale Americii, Anavar este clasificat ca substanță controlată sau ilegal. Anavar este legal în Turcia, Moldova și Thailanda, unde puteți cumpăra în farmacii. În țări precum Regatul Unit și Canada, îl puteți achiziționa în clase farmaceutice, dar nu în stare brută. Nu vă faceți griji dacă locuiți în Statele Unite. Totuși, puteți obține aceleași beneficii luând Anvarol, o alternativă pentru Anavar de la Crazybulk. Are capacitatea de a stimula sinteza fosfocreatinei în țesutul muscular, eliberând astfel forța și energia corpului. Anvarol conține toate ingredientele necesare pentru pierderea de greutate și grăsime, în timp ce vă îmbunătățiți lucrările musculare. Este important ca acest produs să nu conțină efecte secundare ale Anavar. Tot ce puteți face pentru a obține stocul în casa dvs. este comandarea de pe site-ul oficial Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>