Care sunt cele mai bune suplimente pentru câștigul muscular?

Incercati sa construiti muschi, dar nu vedeti rezultate? Citește mai departe pentru a afla cele mai bune suplimente pentru câștigul de mușchi! Trei criterii principale trebuie îndeplinite pentru obținerea maximului de mușchi:

 • Consumați mai multe calorii decât ardeți.
 • Consumați mai multă proteină decât vă descompuneți.
 • Un program de exerciții care provoacă mușchilor.

Deși este posibil să îndepliniți toate aceste criterii fără a lua suplimente alimentare, anumite suplimente vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele. Există cele mai bune suplimente pentru câștigul de mușchi care să însoțească regimul alimentar sănătos și programul de exerciții.

Cele mai bune suplimente pentru câștigul muscular

Testele de elită sunt construite în primul rând prin pregătire și o alimentație serioasă. Suplimentele sunt doar cireasa de pe tort. Dar când antrenamentul și alimentația sunt blocate, aceste patru suplimente cu suport științific vă pot ajuta cu siguranță să vă faceți puțin mai repede, să îmbunătățiți calitatea antrenamentelor și să vă ajutați să vă recuperați. Aceste trei lucruri vă pot ajuta cu siguranță să obțineți mușchi. Iată tot ce trebuie să știți!

 • Cofeina.

Cafeina este de obicei găsită în marea majoritate a suplimentelor de scădere în greutate de astăzi. Este un stimulent, lăsând oamenii mai atenți și atenți și reducând slăbiciunea. Aportul de cofeină face mai ușor să se antreneze în exerciții fizice. Cu toate acestea, cofeina reduce de asemenea foametea și crește arderea grăsimilor prin îmbunătățirea termogenezei.

 • Crom picolinat.

Picolinatul de crom este un mineral natural care se găsește în mod obișnuit în carne, cereale integrale și legume. Diferite studii au legat cromul de pofta de zahăr și de reducerea carbului, ceea ce înseamnă că devine mai ușor să menținem nivelurile sănătoase de zahăr din sânge. O cercetare sugerează că alimentele cu carbohidrați și alte zaharuri sunt absorbite și stocate ca energie. Pofta de zahăr se poate opri dacă în celulele tale există suficient zahăr. În studiile clinice, cromul sa dovedit a asigura că celulele dețin niveluri maxime de zahăr, îmbunătățind astfel eforturile de scădere în greutate și reducând pofta de zaharuri și carbohidrați. Un studiu a arătat că persoanele care suferă de stres și depresie au experimentat pofte mai mici cu carbohidrați și poftă de mâncare la suplimentarea cu crom.

 • furmarat de L-carnitină.

Fumatul de L-carnitină este o formă renumită și naturală a aminoacidului L-carnitină. Se găsește în mod natural în carne roșie, legume verzi, nuci și ajută corpul să folosească grăsimea stocată, transformându-i în energie. Aceasta înseamnă că furmaratul de L-carnitină vă ajută nu doar să vă ardeți grăsimile, ci și să produceți energie.

 • Nopal.

Nopal este în esență un cactus plin cu fibre, folosit pentru a îmbunătăți controlul foametei. De asemenea, este o sursă bogată de aminoacizi, ceea ce înseamnă că veți avea energie în timp ce pierdeți în greutate. În plus, nopal vă ajută să eliminați toxinele.

PhenQ: unul dintre cele mai bune suplimente pentru câștigul de mușchi

PhenQ este un supliment unic de dietă care oferă rezultate rapide pentru persoanele care doresc să piardă în greutate, să ardă grăsimi, să stimuleze energia, să suprime apetitul și chiar să-și construiască mușchii. Secretul din spatele acestui produs este testat din punct de vedere clinic ingrediente care lucrează în sinergie pentru a oferi cele mai bune efecte. Toate ingredientele sunt complet naturale, dar fiecare este dovedit a fi puternic pentru pierderea in greutate in studiile clinice si de cercetare. PhenQ conține cafeină, picolinat de crom, furmarat de L-carnitină, nopal și alte ingrediente puternice. Acest produs este o combinație excelentă de știință și natură! Iată avantajele:

 • Pierdere in greutate de 2-4 lbs mediu pe saptamana.
 • Stimulează metabolismul.
 • Creste arderea grasimilor.
 • Inhibă apetitul.
 • Crește nivelul de energie.
 • Reduce oboseala fizică.
 • Stimulează termogeneza.
 • Reface vigilența mentală.
 • Îmbunătățește performanța.
 • Nu există efecte secundare periculoase.

Cu toate avantajele pe care le oferă, PhenQ poate fi cu adevărat considerat unul dintre cele mai bune suplimente pentru câștigul muscular. Acest supliment alimentar poate fi un schimbător de viață pentru toți oamenii care doresc pierderea în greutate, câștigul de mușchi și corpul ideal. Pentru a ști cum să luați pilula PhenQ, vizitați site-ul oficial pentru informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>