Care sunt beneficiile colonului?

Chiar trebuie să știți despre beneficiile colonului. Colon curat a fost folosit de secole, există dovezi că aceasta promovează o mai bună sănătate. Dacă problemele digestive de sănătate, cum ar fi constipația, diareea, gazele sau arsurile în capul pieptului, vă pun un amortizor în fiecare zi, este posibil să fi considerat că încercați un colon curat. Dar, înainte de a vă înscrieți pentru unul, aruncați o privire la aceste fapte pentru a vedea dacă beneficiile colonului curăță într-adevăr depășesc riscurile.

Înțelegerea beneficiilor colonului

Practicanții spun că puteți să vă bucurați de numeroase beneficii de colon curățare prin eliminarea toxinelor din sistemul digestiv. Se spune că poate duce la scădere în greutate, la o digestie mai bună, la o creștere a energiei și la o gândire mai clară. Cele mai multe dintre aceste afirmații sunt dovedite și susținute de studii științifice. Dar, în ciuda rezultatelor studiilor, curățarea colonului trebuie abordată cu prudență, deoarece poate duce și la mai multe efecte secundare. Cu toate acestea, utilizarea ingredientelor naturale pentru a face o curățare a colonului va fi capabilă să minimizeze sau chiar să evite orice risc.

5 beneficii de colon curat

  • Îmbunătățește digestia și previne constipația ocazională.

Constipatia ocazionala poate duce la digestie precara si invers. Atunci când digestia este afectată și se produce constipația, produsele reziduale pot persista în organism. Acest întreg proces poate duce la incapacitatea de a absorbi multe dintre substanțele nutritive pe care le luați, ducând la o lipsă de energie și o funcție imună împiedicată. Detoxificarea colonului permite ca aceste produse deșeuri nedigerate să fie împinse prin sistemul dvs. și, de asemenea, oferă o ușurință în regularitatea intestinului. Deoarece deșeurile care persistă pot produce bacterii, această curățare elimină calea pentru o absorbție bună a nutrienților, susținând astfel sănătatea bună.

  • Creste energia si concentratia.

Îndepărtarea colonului de toxine permite energiei din intestine să se concentreze în altă parte, ceea ce înseamnă că nivelul de energie se poate îmbunătăți. Nutriția este crucială pentru sănătatea mintală, iar absorbția slabă a nutrienților poate duce la pierderea concentrației. Pe lângă faptul că are mai multă energie, absorbția vitaminelor vitale responsabile pentru claritatea mentală este îmbunătățită – ceea ce înseamnă că este sprijinită concentrarea.

  • Pierdere în greutate Jumpstarts.

Mâncarea cu fibre slabe este adesea o parte a unei diete nesănătoase. Fără fibre adecvate, digestia și capacitatea organismului de a se simți “plin” sunt afectate. De asemenea, alimentele cu fibre slabe stau mult timp în intestin. Când curățați colonul, această problemă este spulberată din sistem și, în unele cazuri, poate duce la o pierdere semnificativă în greutate. Dar, dacă căutați să scăpați în greutate, un studiu sugerează că creșterea consumului de fibre vă poate ajuta să eliminați kilograme nedorite.

  • Sprijină sănătatea globală a colonului.

Toate toxinele pe care le luați în corpul vostru vor ajunge în cele din urmă la colon. Dacă nu vă curățați colonul (și ficatul), toxinele pot persista în organism și pot provoca daune nedorite. Ridicarea corpului de deșeuri sprijină multe funcții ale colonului, inclusiv digestia și proliferarea florei intestinale benefice.

  • Încurajează detoxifierea întregului corp.

Corpul este adept la dezintoxicarea în mod constant în fiecare zi. Dar, uneori, combinația dintre factorii de mediu și obiceiurile de viață sărace greu face dificilă recuperarea și corpul dumneavoastră poate prezenta semne de supraîncărcare toxică a colonului.

Precauții înainte de a încerca colonul curăța

  • Verificați mai întâi la furnizorul dvs. medical convențional, în special dacă luați medicamente sau aveți probleme de sănătate, cum ar fi afecțiunile renale sau cardiace.
  • Asigurați-vă că practicienii dvs. pentru curățarea colonului sunt recunoscători și folosesc echipamente de unică folosință care nu au fost utilizate anterior.
  • Obțineți o listă cu ingrediente și cantități specifice pe bază de plante în orice produs pentru curățarea colonului pe care îl utilizați – unele ingrediente pot provoca probleme de sănătate.

Pentru a afla mai multe despre beneficiile colonului, puteți face clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>