Care este sensul forskolinului

Semnificația forskolinului se referă la un supliment derivat dintr-o plantă numită coleus forskohlii. Este derivat din rădăcina unui membru al familiei de mentă cunoscută sub numele de coleus indian care crește în Thailanda, Nepal și în părți ale Indiei. În timp ce forskolin are un înțeles mare și de mult timp a fost folosit în medicina populară pentru tratamentul astmului bronșic și a altor boli, este comercializat în zilele noastre, ca supliment de scădere în greutate.

Planta Coleus

Planta tropicală coleus a fost folosită de mult timp în medicina ayurvedică, un subtip de medicină cu origini pe subcontinentul indian și mult timp încorporat în practicile wellness de vest. În mod tradițional, forskolin și planta coleus au fost folosite pentru a promova sănătatea generală și bunăstarea. Forskolin a fost utilizat și pentru tulburări de astm și respirație. În habitatul său natural localii au fiert rădăcina coleusului pentru a bea ceai și pentru a promova frumusețea. Astăzi, atunci când vorbim despre sensul forskolin, majoritatea oamenilor îl vor defini ca un supliment eficient în pierderea în greutate.

Forskolin sensul și beneficiile în viața de zi cu zi

Știința din spatele activității chimice a forskolinului, mai ales ca diterpena labdane, este într-adevăr destul de solidă. Modifică metabolismul ființelor umane într-un mod pozitiv, ceea ce ar face să pară promițătoare pentru pierderea în greutate: ceva ce metabolismul controlează în cele din urmă. Studiile sunt acolo și pentru a dovedi acest lucru. Cu toate acestea, dincolo de a fi un simplu suplimente de scădere în greutate, studiile efectuate de forskolin arată că oferă și mai multe beneficii care îl fac atrăgătoare. Beneficiile generale ale sănătății pot fi obținute din utilizarea acestui supliment natural. Efectele și beneficiile forskolinului:

  • O mai bună circulație. Un studiu discută câteva domenii în care forskolinul ajută la îmbunătățirea circulației. În plus, suplimentul poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale.
  • Îmbunătățește spasmele musculare și rigiditatea. Forskolin este un relaxant muscular neted. Din acest motiv, poate fi utilizat pentru a trata disconfortul intestinal, tulburările digestive, crampele menstruației și alte afecțiuni.
  • Ajută la atenuarea simptomelor astmului atunci când este inhalată. Forskolin sa dovedit a ajuta la lărgirea pasajelor de aer în plămâni, care pot ameliora astmul. De fapt, un studiu a arătat că ameliorarea și reducerea atacurilor de astm au fost prezente la persoanele astmatice care au luat forskolin în capsule, în loc să le inhală.

În același studiu, rezultatele obținute din utilizarea forskolinului au fost semnificativ mai bune decât utilizarea unui tratament mai tradițional de astm, cromoglicatul de sodiu.

  • Protecție împotriva alergiilor. Proprietățile lui Forskolin care lucrează pentru a deschide căile respiratorii, ameliorarea astmului îmbunătățește și funcția pulmonară care poate fi afectată de alergii. În plus, există studii care arată că forskolinul poate crește nivelele ciclice de adenozin monofosfat.

Nivelurile crescute de adenozin monofosfat ciclic sunt asociate cu mai puține simptome de alergie și multe medicamente care sunt luate pentru combaterea alergiilor lucrează pentru a crește concentrațiile ciclice de adenozin monofosfat în organism.

  • Ingrijirea pielii. Unele stări, cum ar fi eczemă și psoriazis, au fost legate de nivele scăzute de adenozin monofosfat ciclic. La fel ca forskolinul ajută la diminuarea simptomelor alergiei, are același efect asupra acestor condiții de piele.
  • Reduce depresia. O altă condiție asociată cu niveluri scăzute de adenozin monofosfat ciclic, există posibilitatea ca forskolinul să reducă depresia.

Adenozin monofosfatul ciclic este un tip de mesager secundar care ajută celulele să proceseze mesaje de la mesageri primari. Printre mesagerii primari sunt hormonii cum ar fi serotonina. După cum puteți observa că nivelele ciclice de adenozin monofosfat au un efect mare asupra multor zone ale corpului, inclusiv a depresiei.

  • Ajută la hipotiroidism. Forskolin acționează pentru a stimula eliberarea hormonului tiroidian. Deoarece hipotiroidismul este asociat cu creșterea în greutate, îmbunătățirea performanței tiroidei vă poate ajuta să pierdeți în greutate.

Dacă credeți că aveți această afecțiune, vă puteți bucura de un dublu beneficiu al acestui supliment natural în călătoria dvs. către pierderea în greutate.

  • Reducerea riscului de osteoporoză. Același studiu notabil care arată rezultatele pierderii în greutate la bărbați a arătat, de asemenea, o creștere a masei osoase în grupul de persoane care iau forskolin.
  • Îmbunătățește funcția sistemului imunitar. Răspunsul sistemului imunitar se bazează în mare măsură pe macrofage, a căror creștere poate fi indusă cu forskolin.

Noțiunea de forskolin este foarte bună pentru viața de zi cu zi. Dacă nu implicați forskolin în dieta dvs., va fi un dezavantaj.

Gândurile finale despre forskolin

Beneficiile forskolinului sunt buni și variază de la reglarea sângelui la un tratament potențial pentru Alzheimer. În lumea sănătății, forskolin are un înțeles semnificativ. Puteți să o cumpărați sub formă de completare, dar să fiți atenți la producător și reseller, deoarece multe așa-numite suplimente “forskolin pure” sunt periculoase și conțin ingrediente anonime. Faceți clic pe următorul banner pentru a afla mai multe despre semnificația forskolin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>