Care este doza recomandată de cetone de zmeură

Te întrebi ce doze maxime, sigure de zmeură de zmeură? Sau sunteți mai preocupat de dozele minime de cetonă de zmeură necesare pentru obținerea rezultatelor? Răspunsul scurt este că totul depinde de compania care vă vinde suplimentele și vom încerca să vorbim aici.

Dozarea corectă a cetonelor de zmeură pentru pierderea în greutate

Cetonul de zmeură este un compus aromat (enzimă) care se găsește în fructe, major în zmeură. Este util în defalcarea grăsimilor și astfel ajută la reducerea în greutate. Pentru a vedea cele mai bune rezultate din această enzimă, în general, trebuie să consumați zilnic câte 250 mg cetone de zmeură. Aceasta este o lingură de zmeură, deci trebuie să găsești un supliment, deoarece nu este posibil să mănânci zilnic cantitatea de fructe. Ar trebui să utilizați întotdeauna un pic de bun simț atunci când cumpărați un supliment; nu vă puteți aștepta să primiți cele mai bune rezultate dacă nu sunteți dispus să plătiți pentru un produs de bună calitate. Ce rezultate ați aștepta de la o sticlă de 10 capsule? Din păcate, rezultatele bune costă bani, deci nu trebuie doar să aveți grijă de 250 mg de enzimă, ci și să plătiți și un pic mai mult pentru privilegiul respectiv.

Unele precauții legate de dozarea cetonelor de zmeură

  • Cetonul de zmeură poate provoca efecte cum ar fi modificări ale greutății corporale și greutății corporale, precum și schimbări ale inflamației.
  • Cetonul de zmeură poate scădea nivelul zahărului din sânge. Se recomandă prudență la persoanele cu diabet zaharat sau scăderea zahărului din sânge și la cei care iau medicamente, ierburi sau suplimente care afectează zahărul din sânge. Este posibil ca nivelurile de glucoză din sânge să fie monitorizate de un medic specialist calificat, inclusiv de un farmacist, iar ajustările medicamentelor pot fi necesare.
  • Cetonul de zmeură poate reduce riscul de sângerare. Se recomandă prudență la persoanele cu tulburări de sângerare sau la administrarea de medicamente care pot crește riscul de sângerare, cum ar fi warfarina. Pot fi necesare ajustări ale dozei de cetone de zmeură.
  • Utilizați cu prudență persoanele care suferă de cancer și care primesc terapie de deprivare de androgeni sau terapie hormonală sau care iau antiangrogeni ca tratament.
  • Utilizați cu prudență persoanele care au bătăi inimii anormale sau neregulate sau la cei care iau medicamente care pot trata ritm cardiac anormal.
  • Utilizați cu prudență persoanele care iau medicamente antiinflamatoare, stimulente sau agenți de scădere a greutății.
  • Evitați persoanele care sunt alergice sau sensibile la cetona de zmeură.
  • Evitați utilizarea la copii și la femeile gravide sau care alăptează din cauza lipsei de informații privind siguranța.

Cerințe preliminare pentru utilizarea cetonelor de zmeură

Începeți cu o singură doză pentru a vedea cum vă simțiți și monitorizați tensiunea arterială utilizând un monitor ieftin în timp ce luați suplimentul. În farmacii și în magazinele de sănătate există adesea monitoare gratuite pentru tensiunea arterială. Cu toate acestea, este important să obțineți o linie de referință, astfel încât să știți ce este presiunea sanguină înainte și după suplimente. Realizați acest lucru luând tensiunea arterială zilnic timp de o săptămână, astfel încât să puteți explica fluctuațiile normale. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru a găsi cele mai bune doze de cetone de zmeură care răspund nevoilor dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>