Care este diferența dintre blocantul carburilor și arzătorul de grăsimi

Atât blocantul carburilor cât și arzătorul de grăsimi sunt un tip de supliment alimentar. Cum funcționează și există vreo diferență între ele? Găsiți răspunsurile în acest post. Ei bine, blocantul carburilor este de fapt un sub-gen al arzătorului de grăsime dedicat prevenirii consumului de calorii și a fost studiat. Au dovezi în spatele lor. Sunt blocarea carburilor și arzătorul de grăsimi în valoare de considerație? Ei bine, citiți mai departe, pentru a putea învăța ceva nou.

Carb blocant

Blocatorul de carbune funcționează în mod diferit decât majoritatea celorlalte pilule de pierdere în greutate de pe piață. Ele pot ajuta la blocarea enzimelor necesare pentru a digera anumite carbohidrati. Blocanții carbohidrați sunt în general fabricați dintr-un grup de compuși numiți inhibitori ai alfa-amilazei, care se găsesc în mod natural în anumite alimente. Acești compuși sunt de obicei extrași din fasole și sunt denumiți extract de phaseolus vulgaris sau extract de fasole albă de fasole.

Cum funcționează blocarea carburilor

Sucurile digerabile pot fi împărțite în două grupe principale: carbohidrați simpli și complexi. Carbohidrații simpli se găsesc în mod natural în alimente cum ar fi fructele și produsele lactate. Ele se regăsesc și în alimentele procesate, cum ar fi sucuri, deserturi și chiar și iaurturi aromate. Carbohidrații complexi, pe de altă parte, se găsesc în alimente cum ar fi pastele, pâinea, orezul și legumele de amidon cum ar fi cartofii. Carbohidrații complexi sunt alcătuiți din multe carbohidrați simple legate între ele pentru a forma lanțuri, care trebuie să fie defalcate de enzime înainte ca acestea să poată fi absorbite. Blocanții carbohidrați conțin substanțe care inhibă unele dintre enzimele care descompun aceste carbohidrați complexi. Ca rezultat, aceste carbohidrați trec apoi în intestinul gros, fără a fi rupte sau absorbite. Ei nu contribuie cu nici un fel de calorii și nu ridică zahăr din sânge.

Arzătoare de grăsime

Un arzător de grăsime este, în general, un supliment care este proiectat pentru a promova pierderea de grăsime fie prin creșterea energiei, stimulând metabolismul, fie suprimând apetitul. Aceste produse sunt adesea vândute sub formă lichidă sau sub formă de pilule. Principalele ingrediente ale arzătorului de grăsime includ amestecul termogenic propriu-zis, tiamina, niacinul și acidul pantotenic. Celelalte componente sunt guggulsteron, cofeină și carbonat de dietil.

Cum funcționează arzătorul de grăsime

Unele dintre ingredientele cheie utilizate în arzătorii de grăsimi sunt concepute pentru a stimula reacțiile hormonale în organism și pentru a începe să descompună grăsimea și să o utilizeze ca sursă de combustibil. Principalul ingredient în cele mai multe arzătoare de grăsime este cofeina, care vă ajută să pierdeți în greutate prin creșterea metabolismului și ajutând corpul să utilizeze grăsimi pentru combustibil. De asemenea, vă ajută să furnizați energie pentru exerciții fizice și alte activități de ardere a caloriilor. În organism, cofeina mărește defalcarea acizilor grași care se găsesc în țesutul adipos – cunoscut și sub denumirea de grăsime abdominală. Odată ce acizii grași sunt destrămați, ei intră în sânge și pot fi arși de trupurile noastre pentru a crea energie. Un lucru pe care un arzător de grăsime nu îl va face, totuși, este fixarea unei diete sparte. Dacă consumați o pierdere de grăsime sănătoasă, atunci un arzător termogen de grăsime poate ajuta cu alte lucruri: stimularea energiei, ajutând la reducerea poftei de mâncare, promovarea grăsimilor pentru a fi utilizate pentru energie și chiar creșterea metabolismului și temperaturii miezului – ceea ce este cunoscut ca “termogeneză” – ardeți mai multe calorii pe parcursul zilei.

Blocatorul carburilor și arzătorul de grăsimi funcționează cu adevărat

Da, fac atâta timp cât aveți așteptări rezonabile în ceea ce înseamnă blocarea carburilor și arzătorul de grăsimi. Unii oameni cred că dacă folosesc un blocant de carbohidrați sau un arzător de grăsimi, ar trebui să poată pierde cantități imense de greutate în fiecare săptămână. Nu! Dar există câteva moduri în care puteți ajuta un blocant carb sau arzător de grăsimi să-și facă munca:

  • Stabiliți așteptări rezonabile. Stabiliți obiectivele de pierdere în greutate de la o săptămână la alta și de la o lună la alta, nu zi de zi. Când atingeți obiective incrementale în timp, veți rămâne mai motivat și veți vedea rezultate excelente din programul dvs.
  • Începeți la o doză mică. Este întotdeauna mai bine să începeți cu cea mai mică doză menționată pe ambalaj și să rămâneți la acea doză timp de cel puțin două săptămâni. După aceea, puteți determina dacă doriți să strângeți doza până la capătul superior al spectrului, dacă este menționat pe ambalaj. Dacă produsul afișează numai o singură dimensiune de servire, nu treceți deasupra acestuia.
  • Faceți mușchiul o prioritate. Împreună cu nutriția și suplimentele dumneavoastră, trebuie să urmăriți un program cuprinzător de instruire care să maximizeze pierderea de grăsimi, reducând, de asemenea, pierderea musculară. Atunci când pierderea în greutate durabilă este obiectivul, musculatura este prietenul tău! Ea arde calorii, dă formă corpului tău și îți permite să rămâi activ și să te simți bine faci asta.

rezumat

Acest lucru concluzionează articolul nostru despre diferența dintre blocantul carburilor și arzătorul de grăsimi. Sperăm că acest lucru v-a dat o scurtă trecere în revistă a modului în care fiecare dintre ele funcționează și care dintre ele vă va potrivi cel mai bine. Dacă sunteți în căutarea de a pierde în greutate decât cel mai bun mod este întotdeauna va fi dieta și exerciții fizice. În plus, ați putea adăuga suplimentul de carbohidrați sau arzător de grăsimi în dieta dvs. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru a găsi informații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>