Care este cel mai bun tratament cu candida?

Infecțiile cu Candida pot afecta multe părți ale corpului, provocând infecții locale sau boli mai mari. Ei bine, să încercăm să găsim cel mai bun tratament cu candida. Candidele fungice, în special Candida albicans, sunt cauza principală a infecțiilor cu Candida. Aceste ciuperci se găsesc aproape oriunde în mediul înconjurător. Unii pot trăi inofensiv împreună cu speciile abundente de “bacterii” native care colonizează în mod normal gura, tractul gastro-intestinal și vaginul. Infecțiile cu Candida pot provoca simptome ocazionale la persoanele sănătoase. Dacă sistemul imunitar al unei persoane este slăbit de boală (în special SIDA sau diabet), malnutriție sau anumite medicamente, ciupercile candida pot provoca mai frecvent simptome.

Tipuri de infecții cu Candida

Înainte de a merge mai departe la tratamentul candida, este o idee bună să recunoașteți mai întâi tipurile generale de infecții cu candida. Aici sunt ei:

 • Sturz.

Cand drojdie Candida se raspandeste in gura si gat, aceasta poate provoca o infectie numita afte. Este cel mai frecvent întâlnit la nou-născuți, la persoanele în vârstă și la persoanele cu sisteme imunitare slăbite. De asemenea, este mai probabil să fie adulți care sunt tratați pentru cancer, luând medicamente precum corticosteroizi și antibiotice cu spectru larg, purtând proteze, având diabet

 • Infecție cu drojdie genitală.

Trei din patru femei adulte vor primi cel puțin o infecție de drojdie în timpul vieții. Acest lucru se întâmplă atunci când crește prea multă drojdie în vagin. De asemenea, bărbații pot obține o infecție cu drojdie genitală, dar este mult mai puțin comună. O infecție cu drojdie se întâmplă de obicei când se schimbă balanța în vagin. Acest lucru poate fi cauzat de sarcină, diabet, utilizarea unor medicamente, lubrifianți sau spermicide sau un sistem imunitar slăbit.

 • Roseata de la scutec.

Deși erupțiile cutanate sunt de obicei cauzate de lăsarea unui șervețel umed sau murdar prea mult, odată ce pielea bebelușului este iritată, infecția este mai probabilă. Dacă erupțiile pe scutec nu se îndepărtează, verificați dacă partea inferioară a acestuia este roșie și sensibilă și dacă există o margine roșie ridicată în jurul rănilor. Dacă da, medicul pediatru trebuie să verifice infecția cu candidoză.

 • Candidoza invazivă.

Dacă drojdie de candida intră în fluxul sanguin (de obicei prin echipamente sau dispozitive medicale), poate călători în inimă, creier, sânge, ochi și oase. Acest lucru poate provoca o infecție gravă, care pune viața în pericol. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea persoanelor care au fost recent admise la un spital sau care trăiesc într-o unitate de sănătate, cum ar fi o casă de îngrijire medicală. Ca și alte tipuri de infecții cu drojdie, dacă aveți diabet zaharat, un sistem imunitar slăbit, insuficiență renală sau sunteți pe antibiotice, șansele dumneavoastră de a le obține sunt mai mari.

Simptomele comune ale infecțiilor cu Candida

 • Incapacitatea de a se concentra, memoria slabă, ceața creierului, iritabilitatea, furia, amețelile, depresia, vraja plângând, atacurile de panică, libidoul scăzut, oboseala persistentă extremă.
 • Hiperactivitate, pofta de dulciuri și alcool, insomnie, slabă coordonare.
 • Acid reflux, balonare, flatulență, greață, diaree, constipație, anus mâncărime.
 • Acnee, chisturi, eczeme, dermatită, infecții fungice ale unghiilor și pielii, piciorul atletului, mirosul corpului.
 • Acoperire albă pe limbă, buză inferioară umflată, halitoză, gust metalic în gură, respirație urâtă, limbă crăpată, tuse persistentă.
 • dureri de cap, palpitații ale inimii, dureri corporale cronice, dureri articulare, dureri musculare și rigiditate.

Cel mai bun tratament cu candida

Mulți practicanți cred că cel mai bun tratament cu candida este prin schimbări alimentare. Îmbunătățirea dietă vă ajută la echilibrul gastro-intestinal și funcția imună prin eliminarea toxinelor, furnizarea de nutrienți adecvați și îmbunătățirea restaurării.

 • Diferitele alimente și obiceiuri alimentare sunt notate pentru capacitatea lor de a atenua candidoza. Consumând o cantitate mare de legume și fibre, gătit cu ierburi precum usturoiul și oregano, consumând multă apă și încorporând ulei de nucă de cocos în mese poate îmbunătăți în mod semnificativ autoimunitatea și echilibrul gastrointestinal.
 • În plus, limitarea sau eliminarea alcoolului, cafeinei, zahărului, carbohidraților rafinați, a glutenului, a drojdiei, a laptelui și a produselor pe bază de oțet dintr-o dietă poate, de asemenea, îmbunătăți sănătatea intestinală și ajuta la rezolvarea supraaglomerării drojdiei.

În cele din urmă, sprijinul unui supliment de calitate superioară împotriva fungilor trebuie să fie implicat în tratamentul cu Candida. Prin urmare, recomandăm în mod deosebit CandidaSupport pentru oricine se ocupă de infecții cu Candida sau cu o creștere exagerată a Candidei. CandidaSupport este conceput pentru a oferi echilibru nivelurilor candida albicans în interiorul corpului. Acest produs conține o gamă de elemente pe bază de plante cunoscute pentru proprietățile lor anti-fungice, bacteriene și virale. CandidaSupport poate elimina excesul de drojdii, ciuperci și bacterii “rele” pentru a promova flora intestinală sănătoasă. CandidaSupport este fabricat din ingrediente pe bază de plante, cum ar fi pau d’arco, nuc negru, usturoi și multe altele, care ajută utilizatorii să lupte împotriva excesului de candida. Acest produs poate fi de asemenea utilizat pentru a preveni infecțiile cu drojdie, pentru a îmbunătăți problemele stomacului și pentru a spori funcția sistemului imunitar. Vizitați site-ul oficial pentru a vă uita mai atent la CandidaSupport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>