Care este cel mai bun supliment de capsaicină de pe piață?

Capsaicina este sursa de căldură în spatele ardeilor fierbinți. S-ar putea să te întrebi cum poate cel mai bun supliment de capsaicină să aibă beneficii pentru sănătate. De fapt, mulți oameni de știință cred că puteți folosi capsaicina pentru a pierde în greutate. Compusul a fost identificat pentru prima dată și extras în 1816, dar valoarea lui ca ajutor pentru pierderea în greutate a fost descoperită recent. Cel mai important, cercetarea sugerează că cel mai bun supliment de capsaicină vă poate ajuta să pierdeți greutatea fără să aveți nevoie de reducerea aportului caloric.

Studii privind posibilele beneficii pentru sănătate ale capsaicinei

Studiile privind posibilele beneficii pentru sănătate ale capsaicinei, sursa de spiciness a ardeilor, au fost studiate în mod cuprinzător și este posibil să vă surprindeți ce poate face. Următoarele exemple sunt proeminente:

  • Îndepărtarea durerii – Capsaicina poate ajuta la ameliorarea durerii prin epuizarea aportului de substanță P, un produs chimic găsit în celulele nervoase, care joacă un rol în transmiterea semnalelor de durere către creier.
  • Gestionarea greutății – Alimentele picante, destul de literal, pot ajuta la arderea grăsimilor și la scăderea în greutate.
  • Reducerea foametei – Conform unui studiu, capsaicina acționează prin reducerea producției de ghrelin, hormonul responsabil pentru declanșarea foamei.
  • Menținerea presiunii sanguine – Potrivit unui studiu, persoanele afectate de hipertensiune arterială au beneficiat de relief după ce au consumat alimente amestecate cu capsaicină. Cercetatorii au continuat sa sugereze ca capsaicina contribuie la vasorelaxare si scad tensiunea arteriala.
  • Stimularea sănătății digestive – Un studiu a constatat că capsaicina a îmbunătățit componenta de tamponare a răspunsurilor secretorii gastrice și golirea gastrică, precum și prevenirea leziunilor mucoasei gastrice cauzate de băuturile pe bază de etanol. Un alt studiu a sugerat că capsaicina poate ajuta la promovarea vindecării ulcerelor gastrice prin inhibarea secreției de acid, precum și stimulând producția de alcalii și mucus și fluxul sanguin gastric.
  • Poate scădea riscul de cancer – Capsaicina poate avea capacitatea de a lupta împotriva cancerului prin atacarea căilor de creștere a celulelor canceroase.

Cel mai bun supliment de capsaicină pentru pierderea în greutate

Utilizarea celui mai bun supliment de capsaicină a fost propusă ca o modalitate de a crește eforturile de scădere în greutate. Cercetările arată că capsaicina afectează factorii legați de pierderea în greutate și metabolismul grăsimilor, incluzând adipogeneza, oxidarea grăsimilor și termogeneza. Unele studii la om sugerează că acest ingredient poate crește consumul de energie și poate reduce pofta de mâncare. Cu toate acestea, atunci când utilizați suplimentul de capsaicină pentru a pierde în greutate, trebuie să aveți intervenții suplimentare, cum ar fi modificările dietetice și exercițiile fizice. Capsaicina poate amâna apariția rezistenței la pierderea de grăsime în timpul unui program de scădere în greutate și poate facilita menținerea greutății corporale într-o stare postobeză. Cu alte cuvinte, cel mai bun supliment de capsaicină poate ajuta la prevenirea recâștigării greutății și ar putea întârzia așa-numitul “platou” pe care mulți diete îl simt când încearcă să piardă în greutate.

Prezentarea suplimentului de capsaicină pe piață

Este, fără îndoială, adevărat că multe suplimente de scădere în greutate folosesc ardei iute, piper de cayenă sau capsaicină. Dar, pentru ca aceste ingrediente să aibă o acțiune eficientă, ar trebui consumate în cantități mari, astfel încât acestea să provoace cu siguranță o problemă la nivelul stomacului. Capsiplex, cu toate acestea, diferă de alte suplimente care conțin capsaicină. Aceasta deoarece pastilele Capsiplex utilizează un strat exterior care rezistă acidității în stomac. Ca rezultat, extractul de capsicum trece prin stomac în cazul în care poate provoca o afecțiune și, în schimb, se eliberează direct în intestin, unde nu există nicio probabilitate de tulburare. Când vorbim despre siguranță și eficacitate, considerăm că Capsiplex este cel mai bun supliment de capsaicină de pe piață. Pentru a afla mai multe despre Capsiplex, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>