Care este cel mai bun supliment cetona de zmeură pentru pierderea în greutate?

Suplimentul cetona de zmeură pentru pierderea in greutate este foarte popular. Ia comentarii aici pentru a ști cum funcționează în mod eficient acest supliment.

Printre cele mai populare este un supliment numit cetone zmeură. cetone zmeură sunt revendicate de a provoca grăsime în interiorul celulelor care urmează să fie defalcate în mod mai eficient, ajutând arde grasimea corpului mai repede. Ele sunt, de asemenea, susținut pentru a crește nivelurile de adiponectin, un hormon care ajuta la reglarea metabolismului.

Acest articol trece în revistă cercetările științifice actuale în spatele suplimentele cetonelor zmeură și dacă acestea sunt de fapt în valoare de vedere.

Cum ajuta?

Intr-un studiu recent folosind soareci, oamenii de știință au sugerat că zmeură cetonă au crescut grăsime pierderi induse de noradrenalină.

Cercetatorii au ajuns la concluzia că această substanță suport de pierdere in greutate lucreaza prin enzima lipază, care este responsabil pentru a elibera acizii grași din celula grăsime în timpul procesului de utilizare grăsime. Când zmeură cetonă este prezent în sistemul dvs., sa presupus că nivelurile de această creștere a enzimei și, prin urmare, ups rata de eliberare de acid gras.

Pentru cei care sunt deja în urma unui program de nutriție și de formare solidă, adăugând un supliment de zmeură cetonă poate ajuta, deoarece aceasta poate ajuta celulele elibera de acid gras.

Cum producătorii cetona de zmeură pretinde că ajută pierderea în greutate

Conform revendicărilor producătorului, cetone zmeură reglementa adiponectin hormon, care tinde să fie prezent la niveluri mai mici la persoanele cu obezitate decat cei fara ea. Unele studii arată că creșterea nivelului adiponectin poate ajuta la tratarea problemelor de insulină, cum ar fi diabetul zaharat de tip 2 si sindrom metabolic prin creșterea sensibilității la insulină. Rezistenta la insulina este un factor cheie in obezitate, diabet de tip 2 și sindromul metabolic. cetone zmeură poate reglementa, de asemenea, noradrenalina, care poate provoca o ușoară creștere a temperaturii corpului.

Este sigur?

În urma interzicerea suplimentelor cetonici de zmeura din Marea Britanie de Food Standards Agency, au apărut preocupări cu privire la modul în care acest compus este în siguranță. cetone zmeură au fost aprobate de FDA în 1965 ca aditivi alimentari, care este o indicație că acestea sunt sigure de utilizat. Cu toate acestea, este important să rețineți că nu există studii concludente efectuate pe oameni care susțin utilizarea lor ca suplimente de pierdere în greutate. Acestea fiind spuse; nu există efecte secundare cunoscute găsit cu zmeură cetonă, în ceea ce privește utilizarea ingredientului pentru pierderea în greutate.

Cel mai bun loc pentru a cumpăra în condiții de siguranță cetona de zmeură

Cel mai bun loc pentru a cumpăra în condiții de siguranță și legal supliment cetona de zmeură pentru pierderea in greutate este pe site-ul oficial. Aveți posibilitatea să faceți clic pe link-ul pentru a vizita site-ul oficial. Vă recomandăm cu adevărat pentru a obține RaspberryKetonePlus ca cel mai bun supliment pentru pierderea in greutate. Desigur, veți obține beneficii prin achiziționarea RaspberryKetonePlus original pe site-ul oficial prin intermediul link-urile. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>