Care este cel mai bun control al vezicii urinare pentru adulți?

Controale ale vezicii urinare te pot ajuta să gestionezi incontinența urinară. Cu toate acestea, este foarte mult de luat în considerare atunci când alegeți controlul vezicii urinare pentru adulți. Incontinența urinară se referă la scurgeri incontrolabile de urină. Până la o treime dintre americani au probleme cu controlul dorinței de a urina, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc. Dacă întâmpinați simptome de incontinență urinară, puteți discuta cu medicul dumneavoastră. Acestea vă pot ajuta să înțelegeți ce vă declanșează incontinența și vă pot oferi cel mai bun control al vezicii urinare pentru adulți.

Simptomele incontinenței urinare

Simptomele incontinenței urinare depind de tip. Există mai multe tipuri de incontinență urinară:

 • Incontinență de urgență: Scurgere necontrolată a urinei (de volum moderat până la mare) care apare imediat după o nevoie urgentă, ireprosabilă de a urina. Se obișnuiește să urineze în timpul nopții și incontinența nocturnă sunt frecvente.
 • Incontinență de stres: Scurgerea urinei datorită creșterilor bruște ale presiunii intraabdominale (de exemplu, cele care apar cu tuse, strănut, râs, îndoire sau ridicare). Volumul scurgerilor este de obicei scăzut până la moderat.
 • Incontinență debordantă: Driblare de urină de la o vezică excesivă. Volumul este de obicei mic, dar scurgerile pot fi constante, rezultând pierderi totale mari.
 • Incontinență funcțională: Pierderea urinei din cauza unei probleme cu gândirea sau a unei deficiențe fizice care nu au legătură cu controlul urinării. De exemplu, o persoană cu demență din cauza bolii Alzheimer poate să nu recunoască nevoia de a urina sau să nu știe unde se află toaleta. Persoanele care sunt culcate pot fi incapabile să meargă la toaletă sau să ajungă la un pat.

Controlul vezicii urinare adecvat pentru adult va putea gestiona simptomele incontinenței urinare, indiferent de tip.

Cauzele incontinenței urinare

Incontinenta urinara este de obicei cauzata de probleme cu muschii si nervii care ajuta vezica sa tina sau sa treaca urina. Anumite evenimente de sănătate unice pentru femei, cum ar fi sarcina, nașterea și menopauza, pot cauza probleme cu acești mușchi și nervi. Alte cauze ale incontinenței urinare includ:

 • exces de greutate: a avea exces de greutate pune presiune asupra vezicii urinare, care poate slăbi mușchii în timp. O vezică slabă nu poate ține cât mai multă urină.
 • Constipație: constipația poate pune stres sau presiune asupra mușchilor vezicii urinare și podelei. Acest lucru slăbește mușchii și poate provoca incontinență urinară sau scurgeri.
 • Deteriorarea nervilor: nervii deteriorați pot trimite semnale către vezică la momentul nepotrivit sau deloc. Nașterea și diabetul poate provoca leziuni nervoase la nivelul vezicii urinare, uretrei sau mușchilor podelei pelvine.
 • Chirurgie: orice intervenție chirurgicală care implică organe de reproducere poate deteriora mușchii podelei de susținere. Dacă mușchii planșei pelvine sunt deteriorate, mușchii vezicii unei persoane pot să nu funcționeze așa cum ar trebui.

Uneori incontinența urinară durează doar un timp scurt și se întâmplă din alte motive, inclusiv:

 • Anumite medicamente.
 • Cofeina.
 • infecție.

Alegerea controlului corect al vezicii urinare pentru adult

Tratarea incontinenței urinare constă în aplicarea controlului corect al vezicii urinare. Și cel mai bun control al vezicii urinare pentru adulți nu sunt scutecele pentru adulți. Scutecele pentru adulți vă pot ajuta, dar numai temporar. Dacă doriți o soluție pe termen lung care să vă îmbunătățească și calitatea vieții, atunci tot ce vă trebuie este schimbarea stilului de viață. Iată ce trebuie să faceți:

 • Mănâncă mai multe fibre: constipația poate contribui la incontinență. Mâncând mai multe fructe proaspete, legume și cereale integrale poate preveni constipația.
 • Mențineți o greutate sănătoasă: a fi supraponderal poate pune o presiune suplimentară asupra vezicii urinare, făcându-vă să urinați mai mult.
 • Limitarea lichidelor: evitați să beți cantități mari de apă, suc de fructe și alte lichide simultan. În schimb, bea cantități mici la intervale regulate în timpul zilei. Nu bea lichide chiar înainte de culcare. De asemenea, trebuie să evitați diureticele precum sodă cafeinizată, alcool și cafea.
 • Efectuați exerciții de podea pelvină: exercițiile musculare pelvine sunt adesea eficiente pentru incontinența urinară. Oamenii trebuie să exercite mușchii din jurul uretrei și rectului care opresc fluxul de urină. Mușchii sunt strânși strâns timp de 1 până la 2 secunde și apoi relaxați timp de aproximativ 10 secunde. Exercițiile sunt repetate de aproximativ 10 ori de trei ori pe zi.

Un alt lucru important pe care trebuie să îl faceți este să luați un supliment de control al vezicii urinare. Și unul dintre cele mai bune suplimente de pe piață este Flotrol. Flotrol este un supliment alimentar care funcționează ca un suport natural al vezicii urinare prin componentele sale organice și formula brevetată. Flotrolul se adresează adulților maturi care au probleme cu controlul vezicii urinare – cum ar fi scurgerile și incontinența, de exemplu – din cauza diverselor probleme de sănătate. Formula Flotrol se bazează pe o serie de ingrediente care s-au dovedit a fi sigure și eficiente în căutarea unei soluții privind controlul vezicii urinare îmbunătățite. Dacă doriți să cunoașteți ingredientele naturale din Flotrol, nu ezitați să vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>