Care este cea mai bună colonie curăță dieta

Colonul curăță dieta vă poate ajuta să vă păstrați colonul curat și sănătos. Din fericire, există multe opțiuni disponibile pentru dvs. În primul rând, consumarea mai multor fructe și legume și lipirea unui plan de dietă corect va avea beneficii exponențiale. Efectuarea unei diete naturale de curățare a colonului va duce sănătatea colonului și mai mult și va ajuta la prevenirea acumulării toxice.

De ce trebuie să luați în considerare dieta pentru curățarea colonului

Unii spun că boala începe în colon. De fapt, colonul este cel de-al treilea loc cel mai comun pentru cancer și cancerul de colon este a doua cauză principală de deces prin cancer în rândul oamenilor. Colonul sau intestinul gros este stația noastră de alimentare cu combustibil, precum și sistemul nostru de gestionare a deșeurilor. Aici, în ultimele cinci picioare ale tractului intestinal, toxinele pot lua două cursuri. Un colon curat și sănătos elimină eficient toxinele. Un colon înfundat, nesănătos, permite toxinelor să se susțină în ficat și sânge, poluând întregul sistem. În colon, apa este stoarsă și absorbită din rămășițele alimentare, lăsând în urmă un amestec de fibre nedestinabile, bacterii, acizi biliari și celule care au fost răzuite de pe peretele intestinal. Dacă timpul de tranzit al intestinului este prea lent, bacteriile și ciupercile proliferează și toxinele sunt reabsorbite. O colonă sănătoasă elimină deșeurile în șase până la 18 ore de la fiecare masă, ceea ce înseamnă că au două sau trei mișcări intestinale pe zi. Mâncarea alimentelor potrivite vă poate șterge colonul de resturi. Deci, care este cea mai bună colonie curăță dieta pentru o sănătate perfectă? Consensul de astăzi este că o dietă bazată pe plante este cea mai bună pentru reducerea riscului de boli de inimă, cancer, diabet și alte boli din secolul 21. Acest tip de dietă are beneficii evidente pentru colon.

Cea mai bună colonie curăță dieta

  • Factor în fibră.

Fibrele nedigestibile găsite în legume, fructe, fasole, semințe, nuci și cereale integrale ajută la deplasarea resturilor în colon. Stimulează contracțiile care permit mișcări ușoare ale intestinului. Fibrele rețin umiditatea în colon. In timp ce fibrele insolubile previne constipatia, fibrele solubile ajuta la cresterea bacteriilor care nu sunt intestinale. Obțineți fibre din alimente cum ar fi semințele de in, ovăz, fasole, leguminoase, orez, orz, fructe citrice, căpșuni, mere, grâu întreg, orez brun, varză, sfeclă, morcovi, napi și conopidă. Obțineți cel puțin cinci sau mai multe porții de legume și fructe în dieta zilnică.

  • Mănâncă verdele tău.

Nivele ridicate de clorofilă în verde, cum ar fi lucernă, grâu, iarbă de orz, spirulină și alge albastru-verde calmează țesutul deteriorat în colon. De asemenea, ajută organismul să obțină mai mult oxigen și elimină toxinele.

  • Alimente fermentate.

Consumul de alimente fermentate, cum ar fi dahi, kimchi, kanji, miso și varza verde, ajută la creșterea florei intestinale prietenoase. Este important ca aceste bacterii bune să se dezvolte în sistemele noastre deoarece atrag vitamine din alimente, sparg toxinele, provoacă sistemul imunitar și luptă împotriva infecțiilor cu microorganisme dăunătoare.

  • Bea multa apa.

Beți multă apă pentru a vă menține buna circulație a intestinului. Apa vă ajută să eliminați toxinele din sistemul dvs. Beți cel puțin șase până la 10 pahare pe zi, cantitatea variind pentru nevoile individuale. De asemenea, puteți bea apă cu apă infuzată, ceai de lumină și sucuri de fructe diluate, dar puteți evita deshidratarea băuturilor cu cofeină și a băuturilor nesănătoase.

Mai multe sfaturi sănătoase pentru colon

  • Consumați o dietă bogată în fibre cu multe legume crude.
  • Beți multă apă pentru a rămâne hidratată.
  • Evitați să consumați prea mult carne roșie și carne prelucrată, deoarece acestea sunt legate de cancerul de colon.
  • Luați în considerare luarea probioticelor zilnice pentru a crea un mediu bacterian mai divers în colon.
  • Includeți o varietate de varietăți în dieta dvs. Consumul unei varietăți de alimente face o diferență în sănătatea colonului.

Amintiți-vă că sănătatea dumneavoastră începe de la colon. Dacă nu doriți să suferiți de nici o boală, acordați atenție la ceea ce mâncați. Practicarea colonului curata dieta este cheia. Și dacă suferiți deja de o boală, nu faceți medicamentele ca mâncare, ci faceți alimente sănătoase medicamentului. În cele din urmă, vă sugerăm să faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține alte informații interesante referitoare la dieta pentru curățarea colonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>